Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски (София) - Локомотив (Пловдив) | 24.08 | 20:30ч.

Мнениеот metodito » 24 авг 2019 10:12

miro_rz написа:
metodito написа:
miro_rz написа:
metodito написа:Кат' си сигурен върви сложи едни 1000 лева на точен. Ма не си.

Ще заложа на победа за Левски , на точни не залагам !
А ако Левски победи ще обърнеш палачинката нали ?

"Точен". ;)

Ще го заложа и на точен, може да имам ден !
Ако излезе бира от мен ама малката 0.330 :)

Бира да е. :) Няма да е такъв резултата. ;)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 авг 2019 10:50

metodito написа:
Soulen написа:
metodito написа:Кат' си сигурен върви сложи едни 1000 лева на точен. Ма не си.

Може пък да има вътрешно инфо човека. Знам за хора, които уреждат мачове, един такъв е приятел на мой близък и все се каня да питам за някой мач, ама едва ли точно на мен ще ми кажат, да захлебя :mrgreen:

Съмнявам се, че има "външни хора", дето "знаят". Между другото, в онова интервю на Жужо, никой не коментира едно скандално изказване:
Почнаха да се обаждат някои хора от азиатските страни
?

Е за Левски едва ли. И аз си мисля,че по-скоро става въпрос за отбори от долната половина на таблицата. Знам,че звучи лаладжийско отстрани, но тези хора наистина си съществуват. И аз не вярвах чак толкова преди да разбера.

Все пак си мисля,че има и други доста по-деликатни уреждания на мачове от типа на брой корнери и т.н.

Както и да е, аз също смятам,че мача е х2, но много често, когато отписваме отбора, той ни изненадва приятно.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2019 10:54

[offtopic]Дано и сега е така, но между Хубчев и Акрапович... и между "този" "Левски" и този Локомотив...[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 авг 2019 11:05

Не мен това с уреждането на мачовете винаги ми е било интересно точно как става?! Примерно отива директор/президент в съблекалнята и пред треньора казва: Момчета, днес трябва да паднете с 3:0 или няма да видите заплати!? :roll: Или примерно друг вариант: събират трима-четирима от отбора. Да кажем: защитник, бек, вратар и халф и им казват да не си дават зор, нещо автогол ала-бала... :roll: :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2019 11:13

[offtopic]
koisa написа:Не мен това с уреждането на мачовете винаги ми е било интересно точно как става?! Примерно отива директор/президент в съблекалнята и пред треньора казва: Момчета, днес трябва да паднете с 3:0 или няма да видите заплати!? :roll: Или примерно друг вариант: събират трима-четирима от отбора. Да кажем: защитник, бек, вратар и халф и им казват да не си дават зор, нещо автогол ала-бала... :roll: :mrgreen:

Мен много ме озадачи изказването на Желязков. Надявам се да не е имал предвид това, което си мисля, че е имал предвид.[/offtopic]

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 24 авг 2019 11:30

metodito написа:[offtopic]
koisa написа:Не мен това с уреждането на мачовете винаги ми е било интересно точно как става?! Примерно отива директор/президент в съблекалнята и пред треньора казва: Момчета, днес трябва да паднете с 3:0 или няма да видите заплати!? :roll: Или примерно друг вариант: събират трима-четирима от отбора. Да кажем: защитник, бек, вратар и халф и им казват да не си дават зор, нещо автогол ала-бала... :roll: :mrgreen:

Мен много ме озадачи изказването на Желязков. Надявам се да не е имал предвид това, което си мисля, че е имал предвид.[/offtopic]

В изказването се казваше, че някои хора от азиатски страни се обаждат, че Левски въпреки победите играел слабо и неатрактивно.
Аз го разбрах за себе си, че Мъри я лял мозък в онзи момент. Може да е имал друго предвид, но всеки си го интерпретира някак, когато е казано с недомлъвки.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 авг 2019 11:30

През 90-те може, особено на по-ниско ниво. По-скоро точно както препдолагаш - хващат се определени играчи. Един няма ден да вкара, друг да изчисти...

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 24 авг 2019 11:32

Plamen_i00 написа:
metodito написа:[offtopic]

В изказването се казваше, че някои хора от азиатски страни се обаждат, че Левски въпреки победите играел слабо и неатрактивно.
Аз го разбрах за себе си, че Мъри я лял мозък в онзи момент. Може да е имал друго предвид, но всеки си го интерпретира някак, когато е казано с недомлъвки.

Точно и аз го разбрах по този начин. Вмешателство отвън и наливане на акъл. Тогава Петрович се сменяше през ден и се говореше за Херо и Мъри. После излезе, че с Мъри е имало консултантски договор и си търсеше едни 70 хиляди лв. Даше сам призна, че е щял да помага с подготовка, трансфери, тренировки и тн., докато си е в Астана.
Иначе няма много смисъл в изказването му, ако става дума за букмейкъри. Освен ако под атрактивно не се разбират брой корнери, нарушения, картони и тн...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2019 11:34

[offtopic]В изказването се казваше, че някои хора от азиатски страни се обаждат, че Левски въпреки победите играел слабо и неатрактивно.

Съмнявам се Мъри да е подливал вода баш на Люпко. Иначе този вариант ми харесва повече, защото моя вариант не ми харесва въобще. А и Мъри като не върви отбора, винаги се намира "някой" да го пита да си каже мнението. Тогава отбора вървеше много добре и това явно не се харесваше на много хора. Особено на едни от Североизточна България.[/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 авг 2019 12:31

На мен ми е интересно пък как се печелят "милиони" от родни мачове... Сякаш букитата ( без значение легални или не ) ... Хапват доматите с колците. :lol:
Не съм хазартен тип ама до колкото ми е известно на роден мач не може да се сложи повече от 1 000 евро. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Левски”