Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

atanasovt049

Re: Контрола / Левски София - Ред Бул Бразил / 23.06 / 18:00

Мнениеот atanasovt049 » 23 юни 2019 20:05

terata написа:
metodito написа:
atanasovt049 написа:Потресанто е положението. Жиката на 35 години играе сам по десния фланг. Кабата и Юрука са сложили ботушите.

Тамън щях да пиша за Жиката - самочувствие, техника, скорост. И на 36.
Иначе... Каргас ми се понрави, Тиам, Жиката, разбира се, и Юруков чат-пат.

Пичове, стига бре, на 34 е все още Жиката. Както сте я подкарали до края на контролата ще прехвърли четиридесеттака. :)

След 20 дни става на 35.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2019 20:06

ralka_levskarka написа:
k_oleto написа:обаче имате нужда от трансфери. (тактика не коментирам, защото е рано). Един Живко Миланов - сега погледнах е на 35г. Хубчев го държи в първи мач - контрола да играе до края (явно няма кой) Оставяме ЕКТ настрани, но ще дойдат мачовете и ще окапете в шампионата. Много къса скамейка. Ние предния сезон - едва ходихме в края, щото имахме по резерва и половина на мач, а при вас е доста по-зле.

А аз като обяснявах в една тема, че пейката ни е по-зле и от вашата, що викаше, че не е вярно?

Ми защото изгонихте 15 футболиста. Преди да дойде Хубчев имахте повече футболисти. Ей го и сега. Пускате някакво младо момче напред, а изгонихте Божинов. Той не е за национал, но по-ставаше.
Пиша за сегашното ви ниво - преди това си имахте прилично количество футболисти

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 юни 2019 20:09

SANSIRO7 написа:Тия че са бразилци, горе долу си пичеше, но Паулиньо не разбрах какъв е.

Аз съм българче. :)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 юни 2019 20:09

k_oleto написа:
ralka_levskarka написа:
k_oleto написа:обаче имате нужда от трансфери. (тактика не коментирам, защото е рано). Един Живко Миланов - сега погледнах е на 35г. Хубчев го държи в първи мач - контрола да играе до края (явно няма кой) Оставяме ЕКТ настрани, но ще дойдат мачовете и ще окапете в шампионата. Много къса скамейка. Ние предния сезон - едва ходихме в края, щото имахме по резерва и половина на мач, а при вас е доста по-зле.

А аз като обяснявах в една тема, че пейката ни е по-зле и от вашата, що викаше, че не е вярно?

Ми защото изгонихте 15 футболиста. Преди да дойде Хубчев имахте повече футболисти. Ей го и сега. Пускате някакво младо момче напред, а изгонихте Божинов. Той не е за национал, но по-ставаше.

Да, количество, ама не качество. Разликата е балкан. То така да вземем целия отбор на Хебър и да викаме имаме резерви. За мен да имаш резерва е играч, който влиза и поне наполовина замества титуляра, а не да не му чуеш името.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юни 2019 20:09

Е, Хубси ме успокои. Чакаме още двама-трима. Ако дойдат нещата ще са по-добре. А ако не дойдат? Абе няма проблем догодина да вземем и баража срещу третия и всичко ще е наред.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 юни 2019 20:10

Нищо ново. Левски все още не знае как да вкара гол. Все още най- скъпоплатените футболисти играят най- слабо. Преотстъпените дадоха заявка за ново преотстъпване. Не знам дали Костов не се контузи отново? Към края се хвана за адукторите. Нямаме един играч който да играе сносно с глава. Ако не намерим такъв си обезсмисляме корнерите и центриранията. Като че ли още трима нови ще са малко. Иначе Каргас и Мазурек ми харесаха как пипат топката.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 юни 2019 20:10

k_oleto написа:
ralka_levskarka написа:

Когато разбереш разликата между количество и качество , заповядай пак да си разтягаме локуми ;)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 юни 2019 20:11

Kotooshu написа:
SANSIRO7 написа:Тия че са бразилци, горе долу си пичеше, но Паулиньо не разбрах какъв е.

Аз съм българче. :)

Паулиньо с бялата или Паулиньо със синята фланелка?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 23 юни 2019 20:11

atanasovt049 написа:
alexdb написа:Ранен етап от подготовката???? Ами ние след две седмици и малко ни е първия мач :lol:
След днешният мач за мен шансовете ни срещу отбора с трудно име падат поне с 20%.
Слушам коментатора, че треньора ги гърбил днес преди обяд и за някакви си дву-триразови тренировки. Не мога да разбера това чудо. Какъв е смисъла да ги изгърбиш преди мач, па било и то приятелски. Иначе трагични. Тотално надиграни от отбор, който не е нещо особено, но и не се е натегнал особено да играе.

Като ни издумкат след 2 седмици ще видиш логиката... Готвят ги за невероятните мачове срещу Царско Село. Майната и на Европата, ние се готвим дългосрочно... Подготовката на Левски май за втора година поред е тотално объркана. Миналата година Роси им е*а майката със страшни натоварвания и за мача с Вадуц бяха като спаружени мъде. Сега нещата се очертават по същия начин.

Чакай, бре, споко. :) Сега навлизат във втората част на подготовката - контроли, работа с топка и тактически занимания. Има кога да отмине тоя период на тежест от физическите натоварвания стига да не е решил да ги гърби до самия край. :lol: Достатъчно време има до мача с Ружомберок.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 юни 2019 20:13

Наистина не разбирам какъв футбол са очаквали някои хора.
Ако изглеждаме така след месец, как да е, ама на този етап - толкова. И е нормално за отбор в селекционен период.
Пък гледам бразилските дивизии са били в разгара си до преди 10-на дни, прекъснали са заради Копата, но тимовете, понеже веднага след Турнира отново стартират първенствата, не са пуснати в почивка.
Нашите са от плажовете дет' се вика... С една седмица тичане като изоглавени.
И аз не го разбирам т'ва делене на 2 седмици тичане и 2 седмици с топка, но това е положението за момента.
Личеше си липсата на игрови ритъм... Дори само заради елементарните пропуски в атака.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 23 юни 2019 20:15, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”