Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

niki4Him
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот niki4Him » 16 май 2019 12:29

metodito написа:
groti написа:Та какво излиза..май нямаме кой знае какъв избор? Ако някой се сети за нещо по-качествено, свободно или навито да беше подшушнал на ПК. Пак ще кажа - радвам се, че поне имаме треньор преди новия сезон. Това гарантира, че няма да има бягане от отговорност. По-добре ли щеше да е да се чака до последно за "каквото изпадне" ?
Самият факт, че са придумали Хубчев да дойде и да зареже доста приличната си заплата в националния за мен означава, че нещата съвсем не са приключили за нас като клуб.

На първо време, ПК не трябваше да се излага като кифла. Да каже: смените на тренерите не зависят от мен, аз съм пионка. Защо беше назначен Дерменджиев. На първо място. Защо беше освободен. На второ. Защо не се назначи спортен директор? Спортен, футболен човек?

Дрън дрън та пляс, навсякъде се прави така, а и между другото никъде Павел Колев не отрече за Хубчев, просто тогава все още са били преговори, а може да е имало такива и с Херо.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 май 2019 12:32

niki4Him написа:
metodito написа:
groti написа:Та какво излиза..май нямаме кой знае какъв избор? Ако някой се сети за нещо по-качествено, свободно или навито да беше подшушнал на ПК. Пак ще кажа - радвам се, че поне имаме треньор преди новия сезон. Това гарантира, че няма да има бягане от отговорност. По-добре ли щеше да е да се чака до последно за "каквото изпадне" ?
Самият факт, че са придумали Хубчев да дойде и да зареже доста приличната си заплата в националния за мен означава, че нещата съвсем не са приключили за нас като клуб.

На първо време, ПК не трябваше да се излага като кифла. Да каже: смените на тренерите не зависят от мен, аз съм пионка. Защо беше назначен Дерменджиев. На първо място. Защо беше освободен. На второ. Защо не се назначи спортен директор? Спортен, футболен човек?

Дрън дрън та пляс, навсякъде се прави така, а и между другото никъде Павел Колев не отрече за Хубчев, просто тогава все още са били преговори, а може да е имало такива и с Херо.

"Това е абсолютна спекулация. Георги Дерменджиев е треньор на Левски. Ние не сме преговаряли с друг за неговата позиция", лаконично заяви Колев пред "Дарик".

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев опроверга слуховете, че наставникът Георги Дерменджиев ще бъде сменян от Петър Хубчев. "Това е пълна спекулация. Левски има треньор, който се казва Георги Дерменжиев. Неговата смяна не седи на дневен ред. Не сме преговаряли с друг треньор.

https://www.sportal.bg/news.php?news=777550
Последна промяна от metodito на 16 май 2019 12:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 май 2019 12:37

Не мога да повярвам, че има хора, които защитават колев, който се изгаври с Дерменджиев и най-нагло лъжеше хората в очите.
Какво трябвало да направи ?
Първо, защо махна Стоянович и назначи Дерменджиев, след като колев очевидно не го харесва ?
Защо трябваше да лъже така ? Защо трябваше да си измисля атаки срещу клуба от някакви кръгове ? Информация получил... Защо трябваше да казва, че шансът е нулев, Левски да е причина за оставката на Хубчев и щяло да бъде тъпотия да сменят треньора. Сега адски много олекна и падна в очите на хората. Показа се като долен, нагъл лъжец. Дори обвини ЦСКА - София, защото няма акъл да се сети да организира почит към Костов. Това действие сигурно е на много почтен човек, нали ?
Не можеше ли просто да каже, че Левски има треньор и няма да коментира писаниците на медиите ?

niki4Him написа:и между другото никъде Павел Колев не отрече за Хубчев, просто тогава все още са били преговори, а може да е имало такива и с Херо.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Копаем дъното като фенове. Напълно си заслужаваме мизерното състояние.
Последна промяна от Eminem на 16 май 2019 12:39, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 16 май 2019 12:39

Всички обаче се оказаха мишки. Как може толкова време да не се каже ясно каква е причината Хубчев да напусне националния. Едва ли са парите. Черепа не е от най-дашните. Още повече, ако се окаже истина, че заплатата му в националния е била 25 бона. Перуката мълчи, Хубчев мънка. Егати женските половин органи, честно!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 16 май 2019 12:40

Michael_Buble написа:
Player написа:Ще изчакам официалната пресконференция, която би трябвало да даде и да отговори на доста любопитни въпрос, и които ще получи от журналистите. Като треньор на Левски по дефолт ще има доверието ми. Но Костов и Михайлов да останат, освен ако не получим солидна сума за тях. Примерите как играел Берое и националния отбор, не са коректни, защото ресурса им е лимитиран. Клоп и Почетино да поемат национала ни, едва ли ще се хвърлим да атакуваме шведи холандци и французи. Може и да греша, но....

Не грешиш. Много си прав!!! Аз смятам, че дори Хубчев ще се опита да се еманципира от етикета "дефанзивен треньор" и ще опита да ни угоди. Доколко ще му се получи е друг въпрос. А и вероятно Колев е поставял условия в предварителните разговори за визията и играта.
Предстои да разберем!

Ще се разбере със сигурност. Пресконференцията на годината, почти сигурно ще е след като свърши и последният ни мач. Вчера, Хубчев остави шанс за още хора в екипа си и трябва да се има и това предвид. Аз съм доволен от ПК. Учуден съм от недоволството от другите към него. Длъжен е да отрича, като има слухове и за доброто на клуба и замесените лица. Беше ясно, че има нещо, като са работили заедно в БФС и че крушата си има опашка. Има и благородни или необходими лъжи. Не става да сме винаги прозрачни за всички. Мен ме радва много повече новината, която вчера каза за погасяване на задълженията ни и че не са заеми. Нека преди всичко, никой да не забравя какво беше положението ни преди 5 месеца само... Това е много по-важно от някой треньор или играч!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 16 май 2019 12:40

Това е работа на СТР на Левски, което го няма.
Бековете са ни проблемни от времената на Мюлдер и Минев. Съгласен съм за защитата, но ние феновете на Левски няма как да приеме да се надлъгваме за победата с тимове като Черно Море, Берое, Ботев, Тирето. Да ме извинява Хубчев, ама той се надлъгваше с Кипър, Черна Гора и Косово. В тях дали имахме 15_20 минути футбол. Не очакваш някой да се радва на 15-20 минути футбол, пък ако ще да победим? Доминантна игра,нападателен футбол. Това са нещата, които очаквам. В Европа срещу по-силни съперници да играе както си иска, но в България е задължително да играем такъв футбол. Ако не е по сила да го направи. Еми, съжалявам.
Повече ме притеснява неговия "мен мениджмънт". Повече от ясно е, че има конфликт с Костов от времената в Берое. Само че, предполагам ще се съгласиш, Костов освен, че е голмайстор на отбора много израсна сред феновете, а и като тежест в съблекалнята.
Какъв призив отправяме към тия футболисти в отбора, след като се назначава човек, който да кажем е в не добри отношения с един от лидерите в състава? Правилно си отбелязал, че се търси нападател. Повече от ясно защо.
Очаквам от него класиране в Европа и един мач, в който да си напълним стадиона. Пък дори и да отпаднем. Това означава да бием два съперника и да ни изтече наказанието. В първенството е важно да сме в челото. Ако ги изпълни тези неща. Има моето доверие.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 16 май 2019 12:43

bsz1916 написа:Преди няколко години , когато скромният отбор на Лестър стана шампион на Англия , попитаха треньора им Клаудио Раниери как успя да пребори толкова богати отбори , разполагащи с толкова много звезди . Той отговори , че никога не прилага тактиката и футбола който харесва , а ги нагажда спрямо футболистите с които разполага , така че всеки от тях да може да даде максимума от своя потенциал . Това винаги е била и стратегията на Хубчев и затова той стигна до финал за купата с един отбор съставен почти само от юноши - Черноморец - Поморие . След това спечели и промоция за " А " група с този отбор ( от БФС не ги допуснаха поради съмнение за общ спонсор с Черноморец - Бургас ) . По късно с Берое за 3 години спечели купа , суперкупа , сребърни и бронзови медали . През сезон 2014 / 15 год . от 6 гостувания в столицата ( срещу Левски , Славия и по 2 пъти срещу Бившите ЦСКА и Локомотив ) спечели 5 победи и 1 равен мач при голова разлика 8 : 0 . Всичко това СЪС СЕЛЕКЦИЯ ЗА НУЛА ЛЕВА . Както каза и сегашният наставник на Левки Георги Тодоров : ТОЗИ ЧОВЕК Е ТОЧНИЯ ИЗБОР . Ако не искате да продължава агонията ви , която търпите вече 10 години , при толкова много похарчени пари - ПОДКРЕПЕТЕ ГО , вместо да го плюете преди още да е дошъл .

За пореден път сте много прав

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 май 2019 13:18

Eminem написа:Не мога да повярвам, че има хора, които защитават колев, който се изгаври с Дерменджиев и най-нагло лъжеше хората в очите.
Какво трябвало да направи ?
Първо, защо махна Стоянович и назначи Дерменджиев, след като колев очевидно не го харесва ?
Защо трябваше да лъже така ? Защо трябваше да си измисля атаки срещу клуба от някакви кръгове ? Информация получил... Защо трябваше да казва, че шансът е нулев, Левски да е причина за оставката на Хубчев и щяло да бъде тъпотия да сменят треньора. Сега адски много олекна и падна в очите на хората. Показа се като долен, нагъл лъжец. Дори обвини ЦСКА - София, защото няма акъл да се сети да организира почит към Костов. Това действие сигурно е на много почтен човек, нали ?
Не можеше ли просто да каже, че Левски има треньор и няма да коментира писаниците на медиите ?

niki4Him написа:и между другото никъде Павел Колев не отрече за Хубчев, просто тогава все още са били преговори, а може да е имало такива и с Херо.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Копаем дъното като фенове. Напълно си заслужаваме мизерното състояние.

Така като четеш мненията на болшинството тук, дали е олекнал и паднал в очите на хората? Продължават сляпо да го бранят и оправдават. И да прав си много, копаем дъното жестоко и по-лошото е, че се присмиват на оранжевите за лъжите на техните, а са същите.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 16 май 2019 13:34

metodito написа:

Дерменджиев беше назначен защото Стоянович си преговаряше с Латвия зад гърба ни. Изобщо не жаля, че го смениха. Защо Дерменджиев? И за мен това беше най-добрия избор. Защо беше сменен? Слаби резултати, слаба игра, слаба дисциплина. На фона на слабите ни съперници имахме шанс да се борим за титлата, а не за 3то място.Дерменджиев е добър треньор, но беше временен вариант и договорът му го доказва. Аз щях да го оставя да си довърши сезонът, но не аз нося отговорност за решенията в Левски. По другите 2 въпроса? Кой? Наско? Гонзо? Дайте идеи, бе хора. Най-лесно е да кажеш трябва да стане това... ама как?
Много съм далеч от това да съм защитник на ПК. За трети път ще го кажа - умерен песимист съм, но пък да хейтим за всичко вече е нелепо. Много тъпо се получи наистина и си лепна голямо петно, което си е за негова сметка, но и не мисля че и му е работа да издава какво се случва в клуба. И аз бих излъгал на негово място. Преди някой си да се обади че му го смуча - цъ.. Нямам желание. Категорично имам едно наум спрямо него и не му вярвам на 100% , но предпочитам да се надявам, че поне част от нещата, които казват са истина пред това да хейтя във форума и нищо друго.
110 години любов!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 май 2019 13:38

Никога не съм викал срещу Левски ( в смисъл да искам загуби и провал ) ... Независимо че през годините е имало доста собственици, тех. директори, треньори и футболисти, които не са ми харесвали.
Няма да го направя и сега.
Разбира се и аз като огромна част от хората тук съм песимист и не очаквам нещо по различно като резултати и игра от предходните сезони.
Сигурно ще имаме силни мачове, но ще имаме и слаби. Можеби от Хубчев се иска една постоянност на положителните резултати.
Това... 2-3 победи и после толкова двубоя без успех, просто не е за Левски. Без значение с каква класа разполагаме.
Другото което е... И аз си мисля, че Бат' Петьо ще пробва по офанзивна игра при нас.
Всъщност срещу шведи и холандци в София той показа, че отборите водени от него могат да играят бърз и агресивен футбол.
Проблема е както писах по горе - ПОСТОЯНСТВОТО.
Пък аз лично нямам проблем да играем като Челси при Ди Матео, само че онзи спечели Ш.Л.
Тоест, нека играем грозно, но да има положителни резултати. Така по лесно ще се търпи продукцията.
Ама ако ще е както в последните мачове на Национала, хем грозно, хем липса на добри резултати, тц, по добре - НЕ.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Левски”