Нямаше никаква дузпа, разбира се, по този въпрос спорове не трябва да има.
Иначе, най-хубавото нещо за това полувреме е волето на Саидахмет.
ППЛ / Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Левски (София) - Ботев (Пловдив) / 31.03 / 20:30
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
-
icemanbg33
- Контакти:
mikata написа:Пълен ташак сме
Поне личи някакво желание за разлика от предни мачове. Мен лично сейдахмет ме кефи за сега, ама нема да казвам голяма дума.
-
Serafim
- Контакти:
icemanbg33 написа:Мисля че му изигра лоша шега на защитника факта че си държеше дясната ръка в неестествено положение. Може би съдията си е помислил, че се удря в нея и все пак доста слаба дузпа. Ама ко да прайм, случва са.
Съдията кво е помислил не знам, ама има и друг, чиято работа е да гледа отстрани. Вярно, че не всичко се вижда, ама такива дузпи и преди ВАР в големите първенства се даваха много рядко, да не говорим сега. Предвид факта, че има повече битка, нулево реми е най-обективния резултат за полувремето. Мен тая дузпа ми съсипа настроението, не знам за вас.
Последна промяна от Serafim на 31 мар 2019 21:21, променено общо 1 път.
bilyaletdinov написа:Кой глупак разкара Пиргов от Левски? Със сигурност щеше да свърши добра работа след контузията на Холмар. Не е някаква извънземна класа, ама винаги си играе супер стабилно.
Никой не го е разкарвал, както и никой не е предвиждал, че Холмар ще получи толкова тежка контузия. Просто Пиргов искаше да играе и тъй като в Левски това рядко щеше да му се случва му дадоха шанс да си намери друг отбор.
-
Serafim
- Контакти:
alexdb написа:bilyaletdinov написа:Кой глупак разкара Пиргов от Левски? Със сигурност щеше да свърши добра работа след контузията на Холмар. Не е някаква извънземна класа, ама винаги си играе супер стабилно.
Никой не го е разкарвал, както и никой не е предвиждал, че Холмар ще получи толкова тежка контузия. Просто Пиргов искаше да играе и тъй като в Левски това рядко щеше да му се случва му дадоха шанс да си намери друг отбор.
Може ли да има толкова късопаметни фенове, честно? Два-три пъти го каже това някой и друг го прочете, и айдеее. "Що махнахте Пиргов и Прохазка, ве, мама ви мръсна?!?!1111"
- blue avalanche
- Контакти:
Много хляб има в Меси!!!
Божинов - фигурант! Можеше да видим Вашчук вместо него.
Чудя се как сме изтървали тоз Мегасуперзвиздъ Вутов!
Божинов - фигурант! Можеше да видим Вашчук вместо него.
Чудя се как сме изтървали тоз Мегасуперзвиздъ Вутов!
bilyaletdinov написа:Кой глупак разкара Пиргов от Левски? Със сигурност щеше да свърши добра работа след контузията на Холмар. Не е някаква извънземна класа, ама винаги си играе супер стабилно.
Той сам искаше да си тръгне, понеже не беше титуляр.
- blue avalanche
- Контакти:
Искаш ли да поплачем за Вутов? За Балтанов?
Бахти, "Левски" нищо не играели и за пореден път нямали облик, а за "Ботев" почти няма упреци към играта, само били леко плахи. Иначе 61:39 процента владеене на топката за "Левски", 8:3 голови положения и т.н. А в момента сриват със земята Саидахмет, само след 45 минути игра. Само аз ли чувам глупости от студиото за Диема 
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Да, доста странни изказвания, особено за казахстанеца. Момчето си играе доста добре, дори е най-добър за Левски през първото полувреме.