ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /3:4 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ / Верея (Стара Загора) - Левски (София) /16.03/ 13:00
Горанов го минават нападатели на Верея като малка гара...
-
icemanbg33 написа:hydetoshi написа:Съдията добре свири дузпа,но чак пък да покаже червен картон на умрелото куче...Родните съдии са толкова некадърни,че могат да о..рат и изнервят и най-спокойния мач.
Ако не го даде ще кажете, що не го даде. Тоя филм съм го гледал 1000 пъти. Айде оставете съдиите на спокойствие.
Не можем да ги оставим. Ние сме Левски и съдиите трябва да знаят праведната религия в чия полза да надуват свирката. Стига вече Домус ага е командвал парада, време е ние да сме хранениците на футболна Темида
Сърце, душа....... за Левски София
blue_lavina написа:icemanbg33 написа:hydetoshi написа:Съдията добре свири дузпа,но чак пък да покаже червен картон на умрелото куче...Родните съдии са толкова некадърни,че могат да о..рат и изнервят и най-спокойния мач.
Ако не го даде ще кажете, що не го даде. Тоя филм съм го гледал 1000 пъти. Айде оставете съдиите на спокойствие.
Не можем да ги оставим. Ние сме Левски и съдиите трябва да знаят праведната религия в чия полза да надуват свирката. Стига вече Домус ага е командвал парада, време е ние да сме хранениците на футболна Темида
Аре нема нужда
Дузпата трябваше да бъде пребита. Тоя с дръпнатите очи дето 2 седмици не мога да му науча имената за малко да попречи на видимостта на страничния съдия 

2 удара 3 гола.....
Майко мила, каква защита, тия буквално ги гледат в наказателното поле и не мърдат. Те тия аматьори 3 гола в 20 мача няма да вкарат срещу останалите отбори.
Божинов как игнорира хлапето, баси ......а..
Пълен ташак сме 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Според мен не е сериозно Верея да имат три атаки и да ти вкарат три гола,направо съм в потрес!Защо по дяволите не пусна новия от начало,Живко не е центр.защитник,много въпроси могат да се задават.
- south_division
- Контакти:
Одегард сигурно е бил по слаб от Унтонджи..