meteorit написа:Ще е интересно ако Дерменджиев реше да играе 4-4-2 с Костов и Божинов. Голмайстори един от двамата и Мартин Р. 2-1.
Не си спомням в Лудогорец да е започвал с двама нападатели

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
meteorit написа:Ще е интересно ако Дерменджиев реше да играе 4-4-2 с Костов и Божинов. Голмайстори един от двамата и Мартин Р. 2-1.
LSFC 1914 написа:След издънките на кренвиршите и гордите микренци, ние трябва да се възползваме от техните грешки и утре да бием!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
LSFC 1914 написа:t0bl3ro_bg написа:Ше бийм, центъра
Утре ако бият и пак надежди за шампоани
В този момент всеки трезвомислещ фен на Левски не мисли за титли и купи, а за спасението на отбора. Много по-важно е да се заздрави отбора и да няма припознаване като един друг отбор ...
ralka_levskarka написа:meteorit написа:Ще е интересно ако Дерменджиев реше да играе 4-4-2 с Костов и Божинов. Голмайстори един от двамата и Мартин Р. 2-1.
Не си спомням в Лудогорец да е започвал с двама нападатели, а и в контролите не го е пробвал.
t0bl3ro_bg написа:
Пишейки го това, те смятам за такъв, ако не - жив и здрав
Аз съм се убедил, че дали ще е на 20-30г. или 60-70г. левскаря не гледа обективно и при 3-4 поредни вече се говори за титли,купи и т.н.
Масово 90% от феновете са заблудени и не виждат реалността.
Дори не знам каква е серията ни, но бях казал, че бутнат ли ни от първото и всичко приключва-психически. Кви шампиони, кви купи - тоя сектор ще ни фалира, хората титли искат. Това не са ония времена когато се знаеше, че ще бием, но не и с колко. Живко го каза - равния се броеше за загуба. Сега равният може да се смята за успех в някои мачове.
t0bl3ro_bg написа:Няма зависи. Говорим за преди.
2006 ставаме шампиони, хората съжаляват, че не сме били литекс, все едно няма да ни я дадат купата след мача и сякаш не е приключило всичко за нас. Проблем беше, че беласица не е разгромен.
Сега и равния е победа, щото не сме паднали.
Такива са времената.
Такива са времената
mark1926 написа:Културната столица на Европа ще гостува на така наречената столица...
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 47 госта