ChuckNorris написа:metodito написа:t0bl3ro_bg написа:Warped написа:Незнаем каква заплата взима, за да знам да ли трябва да му се увеличи, но с толко много ментета в състава няма да могат да се вземат качествени футболисти. Чисто финансово сме назад от лятото, като резултати..........
Трябва да се спре с тази политика, присъща за турците, а именно - да не се привличат играчи, които ще дойдат тук на почивка, защото преди това са играли за реал,барса или Юнайтед и тук се мислят за незаменими и си избират кога да играят. Трябва и да се прекъсне връзката с тоя' паразит, който и да е той, водещ ментета в ПФК Левски, защото ще получи някоя друга сума. Не вярвам Роси да е искал ривалдиньо, белайд, кабралата или даже Слави Костов, който е приятната изненада този сезон. Щом на такъв треньор му се бъркат в работата, значи положението е много зле. Сега сигурно ще се повтори същият сценарий и при Славиша. (дано НЕ !, но...)
Сърбинът няма да се назландисва като италианеца, а по-скоро като Йока просто ще си хване шапката и ще се махне. Шампион на две страни и с три титли във визитката си, млад и перспективен, вероятно няма да чака дълго да си намери работа. За Роси, явно сме били спасителен пояс.
Ще си намери работа със сигурност Стоянович.
Що се отнася до Йока. Той не си хвана шапката и се махна, а беше изгонен по изключително унизителен начин. Ако му беше даден шанс можеше и да постигне нещо, защото нямаше индикации, че иска да се маха, а беше уволнен.
Не знам, дали беше така. Наско каза нещо, като: трябваше да освободя Йоканович... Ама на мен ми се струваше, че сърбъ, особено след онова с тоя Путинчанин (който за два сезона стигна от Вождовац до Олимпия Любляна), просто си беше решил, че няма да стане.
А Слави и аз мисля, че ще си намери бързо работа. Такива като него не остават дълго без работа.