Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот metodito » 01 дек 2018 02:04

ChuckNorris написа:
metodito написа:
t0bl3ro_bg написа:
Warped написа:Незнаем каква заплата взима, за да знам да ли трябва да му се увеличи, но с толко много ментета в състава няма да могат да се вземат качествени футболисти. Чисто финансово сме назад от лятото, като резултати..........

Трябва да се спре с тази политика, присъща за турците, а именно - да не се привличат играчи, които ще дойдат тук на почивка, защото преди това са играли за реал,барса или Юнайтед и тук се мислят за незаменими и си избират кога да играят. Трябва и да се прекъсне връзката с тоя' паразит, който и да е той, водещ ментета в ПФК Левски, защото ще получи някоя друга сума. Не вярвам Роси да е искал ривалдиньо, белайд, кабралата или даже Слави Костов, който е приятната изненада този сезон. Щом на такъв треньор му се бъркат в работата, значи положението е много зле. Сега сигурно ще се повтори същият сценарий и при Славиша. (дано НЕ !, но...)

Сърбинът няма да се назландисва като италианеца, а по-скоро като Йока просто ще си хване шапката и ще се махне. Шампион на две страни и с три титли във визитката си, млад и перспективен, вероятно няма да чака дълго да си намери работа. За Роси, явно сме били спасителен пояс.

Ще си намери работа със сигурност Стоянович.
Що се отнася до Йока. Той не си хвана шапката и се махна, а беше изгонен по изключително унизителен начин. Ако му беше даден шанс можеше и да постигне нещо, защото нямаше индикации, че иска да се маха, а беше уволнен.

Не знам, дали беше така. Наско каза нещо, като: трябваше да освободя Йоканович... Ама на мен ми се струваше, че сърбъ, особено след онова с тоя Путинчанин (който за два сезона стигна от Вождовац до Олимпия Любляна), просто си беше решил, че няма да стане.

А Слави и аз мисля, че ще си намери бързо работа. Такива като него не остават дълго без работа.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 дек 2018 19:45

gdlk написа:Смеем се на Божи(гол) ама вчера сам ни би...

Смеете се на бившите кадри на Левски, но днес гледах т.н. битка за Тракия от Коматево. Добър мач, борба за всяка педя терен с главни действащи лица Владимир Гаджев, Антонио Вутов, Лъчезар Балтанов, Борислав Цонев, Димитър Пиргов, Иван Бандаловски.
А сред резервите Стивън Петков, Георги Ангелов. Хайде да си спомним общото между тях.
Казвам го заради "блестящите" изяви на Буш, Белмонт, Белаид, Ривалдиньо, Виана, Нашименто, Полачек.
Не съм удоволетворен от играта на Паулиньо, Яблонски, Цветкович и цялата продукция на ДЮШ.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 01 дек 2018 21:13

wilge написа:
gdlk написа:Смеем се на Божи(гол) ама вчера сам ни би...

Смеете се на бившите кадри на Левски, но днес гледах т.н. битка за Тракия от Коматево. Добър мач, борба за всяка педя терен с главни действащи лица Владимир Гаджев, Антонио Вутов, Лъчезар Балтанов, Борислав Цонев, Димитър Пиргов, Иван Бандаловски.
А сред резервите Стивън Петков, Георги Ангелов. Хайде да си спомним общото между тях.
Казвам го заради "блестящите" изяви на Буш, Белмонт, Белаид, Ривалдиньо, Виана, Нашименто, Полачек.
Не съм удоволетворен от играта на Паулиньо, Яблонски, Цветкович и цялата продукция на ДЮШ.

Не знам.. Факт е, че след нас голяма част от неуспелите тук футболисти се реализират, но съгласи се нито в Берое, нито в Ботев има напрежението и очакванията, каквито ги има в Левски. Това спъва футболистите. Жалко за Вутов. Роси го измъчи като крило, а това не е позицията му. Не мисля, че Балтанов и Цонев биха ни помогнали много. Друг е въпросът за Бандата и Пиргов. Последният е на светлинни години пред Белаид, а Бандаловски на едно ниво с Горанов. Гори в играта и не се назландисва. Тук, обаче критиките и очакванията са много. Вижте Яблонеца. До вчера месия, днес можете да видите крайно негативни мнения за него. Такива сме и си заслужаваме нивото на отбора.
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 01 дек 2018 22:49

Кабрал казва, че би останал в Левски, ако агента му и собственика се разберат. Това означава, че може да изчезне и без пари. А за него поне половин милион могат да се вземат, си мисля. Ако въобще решим да го продаваме. Защото тази есен се оказва доста решаващ играч. Само да не стане като с Обертан, който след подписа, като че ли загуби интерес към играта.
А що се отнася до Вутов, всеки ще се съгласи, че му се дадоха твърде много шансове и не ги оправда в нито един мач. Просто не е играч за Левски, а за някой средняк, при който може да си позволи да проспи няколко мача и да блесне в един-два след това.
Това важи и за всеки бивш играч на Левски, който се подвизава в Тракия , Мизия, Македония, Дунавската равнина или който и да е край на България. Предполагам има такива , които са пораснали достатъчно, за да могат да се върнат в отбора и да се борят за титулярно място, но да се налагат просто защото някога са започнали от Левски, но реално нямат качества за отбора, няма практически смисъл.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 дек 2018 02:08

Вутов искаше да взима повече от Кабрал, Тиам и Холмар. Дали ги заслужава тия пари за играта, която показа?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 дек 2018 11:02

vvessel написа:Кабрал казва, че би останал в Левски, ако агента му и собственика се разберат. Това означава, че може да изчезне и без пари. А за него поне половин милион могат да се вземат, си мисля. Ако въобще решим да го продаваме. Защото тази есен се оказва доста решаващ играч. Само да не стане като с Обертан, който след подписа, като че ли загуби интерес към играта.
А що се отнася до Вутов, всеки ще се съгласи, че му се дадоха твърде много шансове и не ги оправда в нито един мач. Просто не е играч за Левски, а за някой средняк, при който може да си позволи да проспи няколко мача и да блесне в един-два след това.
Това важи и за всеки бивш играч на Левски, който се подвизава в Тракия , Мизия, Македония, Дунавската равнина или който и да е край на България. Предполагам има такива , които са пораснали достатъчно, за да могат да се върнат в отбора и да се борят за титулярно място, но да се налагат просто защото някога са започнали от Левски, но реално нямат качества за отбора, няма практически смисъл.

Белмонт, Буш, Виана, Ривалдиньо, Нашименто, Милош, имат ли качества за "Левски". А Тунде, Нар, Китимбала, Чмовш?

Конкретно за Вутов... Той е искал огромна заплата и е отишъл в "Ботев", където най-вероятно получава доста по-малка заплата, отколкото тази в "Левски"? Ама как си ги измисляте такива? Замислете се малко. Убеден съм, че ако е искал повече пари, просто щеше да накара агента му да му намери място в някой опашкар в Русия или Турция и да получава наистина добри пари. Това не е ли по-логично. Аз не съм му вече такъв фен (не знам какво му е станало в Италия, но преди да замине изглеждаше по-скромно и работливо момче), но нека вземем и фактора Роси. Той си нямаше понятие как да си използва половината футболисти. Кабрал беше пълна щета при него. Не беше ли така? А щом Кабрал е казал "би"...
Искам и друго да попитам. Относно Яблонеца. Чудех се. Кога е подписан договора му? Преди две години ли беше? Ако параметрите му не са променяни оттогава, а на Габи коригираха заплащането... За мен задържането на Давид е най-важният "трансфер". Може да се помисли също и за дефанзивен халф. Иска ми се да се разчита на Дидо, но явно няма да стане. И изходящите трансфери са много важни - Буш, Белмонт, Виана, Белаид, Митрев, Полачек. :arrow: Спестявайки шест заплати може да си позволят нещо наистина добро и да посрещнат изискванията на Яблонеца - ако това с парите не е поредната фалшива новина.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 02 дек 2018 11:25

metodito написа:
vvessel написа:Белмонт, Буш, Виана, Ривалдиньо, Нашименто, Милош, имат ли качества за "Левски". А Тунде, Нар, Китимбала, Чмовш?

Конкретно за Вутов... Той е искал огромна заплата и е отишъл в "Ботев", където най-вероятно получава доста по-малка заплата, отколкото тази в "Левски"? Ама как си ги измисляте такива? Замислете се малко. Убеден съм, че ако е искал повече пари, просто щеше да накара агента му да му намери място в някой опашкар в Русия или Турция и да получава наистина добри пари. Това не е ли по-логично. .

Или не е успял да му намери такъв клуб, защото никой не го иска и се спрял на отбор в който поне ще играе малко повече....???? Опашкарите в Турция и русия не се избиват за ниско ниво БГ играчи. А тия дето си изброил нищо не показват, а защо са взети се знае още по малко
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 дек 2018 11:43

Warped написа:
metodito написа:
vvessel написа:Белмонт, Буш, Виана, Ривалдиньо, Нашименто, Милош, имат ли качества за "Левски". А Тунде, Нар, Китимбала, Чмовш?

Конкретно за Вутов... Той е искал огромна заплата и е отишъл в "Ботев", където най-вероятно получава доста по-малка заплата, отколкото тази в "Левски"? Ама как си ги измисляте такива? Замислете се малко. Убеден съм, че ако е искал повече пари, просто щеше да накара агента му да му намери място в някой опашкар в Русия или Турция и да получава наистина добри пари. Това не е ли по-логично. .

Или не е успял да му намери такъв клуб, защото никой не го иска и се спрял на отбор в който поне ще играе малко повече....???? Опашкарите в Турция и русия не се избиват за ниско ниво БГ играчи. А тия дето си изброил нищо не показват, а защо са взети се знае още по малко

Е, разбира се не знам колко е оправен агента му. Добрият агент може да продаде дърво за каруца с пари. Както идваха някакви несретници при нас, примерно. Разни дето са останали без клуб. Тоест, да съм коректен, идваха. С привличането на Нашименто, Фигейредо, Васчук, Холмар, вече не сме така. Почнахме и да даваме пари за трансфери.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 дек 2018 15:58

Яблонски дойде Януари, май когато бяхме в Кипър с треньор Топузаков. Значи договора му е бил за 2 години и половина.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 дек 2018 20:48

Serafim написа:Яблонски дойде Януари, май когато бяхме в Кипър с треньор Топузаков. Значи договора му е бил за 2 години и половина.

https://www.transfermarkt.co.uk/david-j ... ler/113575
David Jablonský
Contract until: 30.06.2019

Върни се в “Левски”