damyanov1963 написа:Kris_men2000 написа:vvessel написа:Kris_men2000 написа:На времето Искренов по време на тренировка лежеше зад вратата и пиеше коняк.Треньора му каза Гибон няма ли да тренираш днес.А той отговори.Тренер който го може футбола като мен стои до мен и си пийва а който не може да играе футбол тренира на стадиона до теб.
И го разказваш като

очевидец ??
Да мой приятел е очевидец.Знаеш ле защо Гибона преди световното живя един месец в къщата на Вуцов.Защото ходеше в шератон да пие и играеше комар с шейховете.Затова Вуцов го карцира един месец в тях.С него ходеше на тренировки и с него се прибираше в къщи.
За подвизите на Гибона доста се разказваше по онова време, но доколкото си спомням Шератон отвори врати през 87-а, така че няма как да е ходил там преди СП през 86-а.
Иначе левскарите ходеха редовно в най-голямата дискотека в НДК(тогава чалготеки и чалгари още нямаше), те бяха така да се каже лицето на софийската гъзария...
Не е лежал на тренировки и не е пиел коняк, щото треньор беше Шпайдела, а там при него на тренировка дебилщини не вървят. Аз съм им изгледал доста тренировки тогава и такова нещо не съм виждал. Тренираше си както всички останали. Гиби вършеше простотии след тренировките. Това за Вуцови и Гиби е истина. Самите Вуцов-старши и Вуцов-младши са го разказвали. Лично съм го виждал вечер със навити на краката дънки, бос и леко пийнал да обикаля центъра на София. Друг случай от простотиите му, който лично съм виждал - на мач в Сливен, не си спомням вече резултата, след една задна ножица, си изгуби синджира, който му беше на врата (нямам идея защо съдиите му бяха позволили да излезе така на терена) - другите продължаваха да играят, а той си търсеше синджира по терена. Но има и нещо което задължително трябва да се отбележи - краката му бяха съсъпани от ритане от противниците - 1984 г. игра доста време с контузия.
И още нещо - Гиби наистина беше Божи дар като футболист, но с много, много малко човешки качества и това му попречи да стане велик играч. Стана голям играч, но велик не успя.