3 кръг / Ботев (Враца) - Левски (София) /0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: 3 кръг / Ботев (Враца) - Левски (София) / 05.08 / 18:30

Мнениеот damyanov1963 » 05 авг 2018 07:55

Kris_men2000 написа:
vvessel написа:
Kris_men2000 написа:На времето Искренов по време на тренировка лежеше зад вратата и пиеше коняк.Треньора му каза Гибон няма ли да тренираш днес.А той отговори.Тренер който го може футбола като мен стои до мен и си пийва а който не може да играе футбол тренира на стадиона до теб.

И го разказваш като :shock: очевидец ??

Да мой приятел е очевидец.Знаеш ле защо Гибона преди световното живя един месец в къщата на Вуцов.Защото ходеше в шератон да пие и играеше комар с шейховете.Затова Вуцов го карцира един месец в тях.С него ходеше на тренировки и с него се прибираше в къщи.

За подвизите на Гибона доста се разказваше по онова време, но доколкото си спомням Шератон отвори врати през 87-а, така че няма как да е ходил там преди СП през 86-а.
Иначе левскарите ходеха редовно в най-голямата дискотека в НДК(тогава чалготеки и чалгари още нямаше), те бяха така да се каже лицето на софийската гъзария...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 05 авг 2018 09:11

damyanov1963 написа:
Kris_men2000 написа:
vvessel написа:
Kris_men2000 написа:На времето Искренов по време на тренировка лежеше зад вратата и пиеше коняк.Треньора му каза Гибон няма ли да тренираш днес.А той отговори.Тренер който го може футбола като мен стои до мен и си пийва а който не може да играе футбол тренира на стадиона до теб.

Да мой приятел е очевидец.Знаеш ле защо Гибона преди световното живя един месец в къщата на Вуцов.Защото ходеше в шератон да пие и играеше комар с шейховете.Затова Вуцов го карцира един месец в тях.С него ходеше на тренировки и с него се прибираше в къщи.

За подвизите на Гибона доста се разказваше по онова време, но доколкото си спомням Шератон отвори врати през 87-а, така че няма как да е ходил там преди СП през 86-а.
Иначе левскарите ходеха редовно в най-голямата дискотека в НДК(тогава чалготеки и чалгари още нямаше), те бяха така да се каже лицето на софийската гъзария...

Не е лежал на тренировки и не е пиел коняк, щото треньор беше Шпайдела, а там при него на тренировка дебилщини не вървят. Аз съм им изгледал доста тренировки тогава и такова нещо не съм виждал. Тренираше си както всички останали. Гиби вършеше простотии след тренировките. Това за Вуцови и Гиби е истина. Самите Вуцов-старши и Вуцов-младши са го разказвали. Лично съм го виждал вечер със навити на краката дънки, бос и леко пийнал да обикаля центъра на София. Друг случай от простотиите му, който лично съм виждал - на мач в Сливен, не си спомням вече резултата, след една задна ножица, си изгуби синджира, който му беше на врата (нямам идея защо съдиите му бяха позволили да излезе така на терена) - другите продължаваха да играят, а той си търсеше синджира по терена. Но има и нещо което задължително трябва да се отбележи - краката му бяха съсъпани от ритане от противниците - 1984 г. игра доста време с контузия.
И още нещо - Гиби наистина беше Божи дар като футболист, но с много, много малко човешки качества и това му попречи да стане велик играч. Стана голям играч, но велик не успя.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 авг 2018 09:40

Der Schmarotzer написа:
damyanov1963 написа:
Kris_men2000 написа:
vvessel написа:

Не е лежал на тренировки и не е пиел коняк, щото треньор беше Шпайдела, а там при него на тренировка дебилщини не вървят. Аз съм им изгледал доста тренировки тогава и такова нещо не съм виждал. Тренираше си както всички останали. Гиби вършеше простотии след тренировките. Това за Вуцови и Гиби е истина. Самите Вуцов-старши и Вуцов-младши са го разказвали. Лично съм го виждал вечер със навити на краката дънки, бос и леко пийнал да обикаля центъра на София. Друг случай от простотиите му, който лично съм виждал - на мач в Сливен, не си спомням вече резултата, след една задна ножица, си изгуби синджира, който му беше на врата (нямам идея защо съдиите му бяха позволили да излезе така на терена) - другите продължаваха да играят, а той си търсеше синджира по терена. Но има и нещо което задължително трябва да се отбележи - краката му бяха съсъпани от ритане от противниците - 1984 г. игра доста време с контузия.
И още нещо - Гиби наистина беше Божи дар като футболист, но с много, много малко човешки качества и това му попречи да стане велик играч. Стана голям играч, но велик не успя.

Това за тренировките и коняка не съм го писал аз, а че живя при Вуцови един м. преди СП още тогава всички го знаехме.
Иначе съм чувал сутрин в трамвая ученички да си разправят, как били на дискотека с Гибона, ама може и просто да са се фукали, де да ги знаеш...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 авг 2018 10:17

Да се върнем на темата за мача, все пак...
Трябва да спечелим! Дори и грозно... За да сме близо до Тирето и да поставим Л-ц под напрежение.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 05 авг 2018 10:48

Лудогорец загуби и ние днес трябва да спечелим, за да сме с 3 точки пред тях. 8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 авг 2018 11:32

Дано не ми развалят рождения ден с някой резил! Искам добра игра и резултатна победа! Само Левски!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 авг 2018 11:38

koisa написа:Дано не ми развалят рождения ден с някой резил! Искам добра игра и резултатна победа! Само Левски!

Жив и здрав да си. И Левски с купата, минимум :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 авг 2018 11:43

ralka_levskarka написа:
koisa написа:Дано не ми развалят рождения ден с някой резил! Искам добра игра и резултатна победа! Само Левски!

Жив и здрав да си. И Левски с купата, минимум :mrgreen:

Благодаря! Аз и на надграждане + повече добри игри ще съм доволен! А, купи и титли все някога ще има. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 05 авг 2018 12:13

Честит рожден ден!Да си жив и здрав!Днес сините да те зарадват с победа,а в края на сезона с купа или титла. :mrgreen:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 авг 2018 13:24

sinfen14 написа:

Честит рожден ден!Да си жив и здрав!Днес сините да те зарадват с победа,а в края на сезона с купа или титла. :mrgreen:

Жив и здрав , аз към купата и титлата ще добавя групи на ШЛ ! :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Левски”