kopernikus написа:На "Левски" му трябва обезателно победа в Разград за да затвърди третото място и да не разчита на помощ от другаде. Не мисля, че "Лудогорец" ще подходи лежерно към срещата и Херо ще играе с резервен състав. За "Лудогорец" това е престижен мач и възможност да привлече вниманието към клуба си на още някой-друг осиротял фен от страната. Разград и околностите нямат възможноста да осигурят такива, защото там болшинството от населението е чуждоговорящо и симпатизира или на Фенербахче, или на Галатасарай или Бешикташ.
Фаворит в двубоя за мен си остава "Лудогорец" защото имат много по-обигран състав и по-качествени футболисти. Предимствата на "Левски" са, че в момента са с гръб към стената и няма вече накъде и e възможно разградчани да излязат с голямата кошница на шампиони, нещо което може да им изиграе лоша шега.
Така че давам твърда победа за сините!
___________________________________________________________________________________________________
Нa стадион Българска армия Ганчев се провикна към червените си клакьори: АЗ ША ВЪ ИЗДЪРЖАМ!
За съжаление си в грешка. Херо е "дал възможност за изява" на някои футболисти които рядко играят на мача с оранжевите, но за мача с Левски всички ще са на линия. И понеже е страхливец да скочи на припознавачите на припознатия им юбилей, ще скочи на уморения физически и психически Левски пред своя публика да се доказва. Гарантирам ти, че Лудогорец ще играят много надъхано и ще гонят резултат, ако им се отдаде. След това вече с Берое ще пускат резерви. За тая победа със символичното 7:0 за седмата титла трябва да се върне жеста. И какъв по-удобен момент от сега.