Groucho написа:sin4ec написа:ГГ аз лично винаги съм го уважавал по ред причини. Първата е, че малко са хората като него, които дават пари за спорт.
Mутра, която дава крадени от българската държава и народ пари за спорт. Заради подобни "меценати", заради хората, които ги назначиха за милионери след 89-а, заради хората, които им осигуряват политически и юридически чадър повече от 25 години, заради журналята, които им се мазнят по медиите и заради нас обикновените хора, които ги "уважаваме" България е на този хал.
Кур и за Ганчев, кур и за Спас Русев, кур и за другите престъпници, които правят "спорт" и са причината в момента вместо да играем дерби с ЦСКА да играем мач с ФК Лупи.
ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Добре де , не свикнахте ли с всякакви уговорки вече толкова години ...
Някой ще пише ли кога почнаха "слуховете" за уговорки ?!?... като се знае всичко и е уредено защо никой не каза примерно Януари , а след като бихме Литекс се почнаха слуховете .
Баси , толкова пък елементарно се манипулира всичко .... и после каквото и да стане пак Левски у кюпа а на феновете в главите им уговорки и край с футбола .... от всичко това печели само един урод в оранжево .
За онези който искат Левски да загуби определени мачове и за онзи оранжев синчец фен на МУТРАТА ОТ МИКРЕ с поредицата от контроли , в който сме на път да си минем антирекорд с приемливите загуби искам да им кажа , че просто ...
Вие не сте ЛЕВСКАРИ и сте срам и позор , оранжеви чорбари !!!!
Някой ще пише ли кога почнаха "слуховете" за уговорки ?!?... като се знае всичко и е уредено защо никой не каза примерно Януари , а след като бихме Литекс се почнаха слуховете .
Баси , толкова пък елементарно се манипулира всичко .... и после каквото и да стане пак Левски у кюпа а на феновете в главите им уговорки и край с футбола .... от всичко това печели само един урод в оранжево .
За онези който искат Левски да загуби определени мачове и за онзи оранжев синчец фен на МУТРАТА ОТ МИКРЕ с поредицата от контроли , в който сме на път да си минем антирекорд с приемливите загуби искам да им кажа , че просто ...
Вие не сте ЛЕВСКАРИ и сте срам и позор , оранжеви чорбари !!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Синчец уважава гг,но мрази в червата Люпко,който му бил приятел 
sin4ec написа:[offtopic]Викаш-по Европа и Америките все почтени граждани с баничарничка или дюкянче издържат отборите, а? Хеле пък Милан -там все почтени, скромни и честни люде са се наредили-заеби!
Ей така като вземете да ръсите измислен морал и псевдо акъл, та ми се присира, дагоева![/offtopic]
[offtopic]Aми, сери, като ти се сере. Не са почтени богаташите в Европа и Америка, Берлускони е мафиот, който е натрупал милионите с подкупи и престъпни лицензи, около радио и телевизионните му фирми в края на 70-те и 80-те.
Само че нито Берлускони, нито европейци или американци опоскаха България. България я опоскаха хора като Ганчев, Русев, Домусчиев и тези над тях, които им дадоха начална скорост. Отложил мач с Левски - с мед да го намажеш новия Бенковски, дал пари за спорт покрай 1008 други далавери - хвала на такива водачи, които дърпат страната и обществото напред
Непредвидим мач, теоретично ЦСКА-София е фаворит, ама на кой му пука - тази среща така или иначе е прелюдия към четвъртфинала, който двата отбора ще изиграят един срещу друг в Лига Европа само след 8-9 месеца
Groucho написа:sin4ec написа:ГГ аз лично винаги съм го уважавал по ред причини. Първата е, че малко са хората като него, които дават пари за спорт.
Mутра, която дава крадени от българската държава и народ пари за спорт. Заради подобни "меценати", заради хората, които ги назначиха за милионери след 89-а, заради хората, които им осигуряват политически и юридически чадър повече от 25 години, заради журналята, които им се мазнят по медиите и заради нас обикновените хора, които ги "уважаваме" България е на този хал.
Кур и за Ганчев, кур и за Спас Русев, кур и за другите престъпници, които правят "спорт" и са причината в момента вместо да играем дерби с ЦСКА да играем мач с ФК Лупи.
Купува си индулгенции по този начин. Други и това не правят, а само лапат, така лапат, че и Гаргантюа би им завидял.
[rimg]https://artchive.ru/res/media/img/oy400/article/f93/288165.jpg[/rimg]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Нашия мач е на 25-ти април... утре е без значение какво ще стане.
Реванша за купата ще видите ЦСКА в ролята на Рома преди седмица!
ПП Не ми се мисли какво ще стане, ако падне гол до 10-тата минута!!!!!!
Teo написа:Нашия мач е на 25-ти април... утре е без значение какво ще стане.
И да ти се мисли тази дейност не ти се удава!
Като се сетя за първият мач каква смела прогноза даде, а вие 5 удара нямахте към вратата, камо ли 5 гола да вкарате. Бият ли ви утре-ще ви бият и другата сряда, вервай ми!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Утре няколко играчи трябва да получат жълти картони за да ги изчистят срещу Верея 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Teo написа:Нашия мач е на 25-ти април... утре е без значение какво ще стане.
Близо 13000 мнения и само простотии.Талант!
olfix написа:Teo написа:Нашия мач е на 25-ти април... утре е без значение какво ще стане.
Близо 13000 мнения и само простотии.Талант!
[offtopic]За разлика от 98% в спорния форум, всички мой мнения винаги са били свързани с футбол, а не в спам теми и прочие!
@ Нека бъдем обективни![/offtopic]
Кажи нещо за мача утре, освен, че Роси ще пази играчите за 25-ти хахаха