Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:2FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакините
133
44%
Равен
49
16%
Победа за Левски
123
40%

Общо гласове: 305

Потребителски аватар
mikata

Re: Купа на България: ЦСКА-София (София) - Левски (София) - Сряда от 18:00

Мнениеот mikata » 09 апр 2018 20:00

До там ни докараха, че въобще не ми пука за тази купа :(
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 09 апр 2018 20:16

popokutepetel написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Тегави два мача. Два, защото ми се вижда абсурд да хванем нещо повече от резултат, даващ надежди за реванша. С раздаване може да се вземе Х или победа с 1 гол. Това, че Каранга не играе няма да им е голям проблем.

Реално погледнато на Тирето половината защита я няма. Какъв по-удобен момент да ги дръннем с разлика. Обаче чичо Делчо едва ли ще мисли по този начин. Като ти излезе пак в традиционния състав с Митрев дет от половин удар два гола му вкарват, Горанов който търчи като муа без глава и прави левия фланг безполезен, с Прохи като крилце или там това което само той си знае и яловия Буш титуляр и скии какви оправдания за поредната загуба с гол-два все от огромни вратарски грешки ще паднат.
Горанов е наказан за този мач, ако не бъркам!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 09 апр 2018 20:38

metodito написа:
Warped написа:Реално им липсва най слабия защитник- Манолев. Роси ще излезе за Х, дали ще стане....... Проблема си отава, че трудно вкарваме, който и да сложиш напред все е зле, Буш, костов, Ривалдиньо, нито един непоказва нищо

Панайотов вкара два гола ---> пейка
Мапуку - седем ----> вън
Костов - два - ---> пейка.

Бахмааму. Сега разбирам защо един от любимците ми - Роман - е твърд титуляр... :lol: Той май няма гол, дева. Разбирам и защо Давид вече не вкарва - страх го е да не му изстине титулярното място. :lol:

[offtopic]+1 То по май по тая причина никой не иска да вкарва! :oops:[/offtopic]
И само Левски оле

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2018 20:41

сини шампиони написа:
metodito написа:
Warped написа:Реално им липсва най слабия защитник- Манолев. Роси ще излезе за Х, дали ще стане....... Проблема си отава, че трудно вкарваме, който и да сложиш напред все е зле, Буш, костов, Ривалдиньо, нито един непоказва нищо

Мапуку - седем ----> вън

Бахмааму. Сега разбирам защо един от любимците ми - Роман - е твърд титуляр... :lol: Той май няма гол, дева. Разбирам и защо Давид вече не вкарва - страх го е да не му изстине титулярното място. :lol:

[offtopic]+1 То по май по тая причина никой не иска да вкарва! :oops:[/offtopic]

[offtopic]Ми то така излиза. И като допълниш присъствието на румънеца...[/offtopic]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 09 апр 2018 20:55

[offtopic]
metodito написа:
сини шампиони написа:
metodito написа:

Мапуку - седем ----> вън

[offtopic]Ми то така излиза. И като допълниш присъствието на румънеца...[/offtopic]

[offtopic]По тая извратена логика автоголовете гарантират титулярното място! :shock: :evil:[/offtopic]
И само Левски оле

zeitung23

Мнениеот zeitung23 » 10 апр 2018 08:15

Според мен платите неустойката на Делио и го пускате от юни месец. Защото не виждам нещата да станат по добре

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 апр 2018 09:08

Не виждам как ще вземем следващите три мача. Мисля, че ще ги загубим. И трите. По- лошото е, че на болшинството левскари вече им стана все едно. Оптимизмът изчезна даже и от анкетните допитвания. Някои разчитат, че ловешката група ще е без 4- ма титуляри. Хора, помислете! Всички видяхме в Коматево как Ботев с човек по- малко си игра играта все едно няма съперник насреща. А пловдивчани са доста по- слаби от ловчанлии.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 апр 2018 09:57

wilge написа:Не виждам как ще вземем следващите три мача. Мисля, че ще ги загубим. И трите. По- лошото е, че на болшинството левскари вече им стана все едно. Оптимизмът изчезна даже и от анкетните допитвания. Някои разчитат, че ловешката група ще е без 4- ма титуляри. Хора, помислете! Всички видяхме в Коматево как Ботев с човек по- малко си игра играта все едно няма съперник насреща. А пловдивчани са доста по- слаби от ловчанлии.

Моята надежда е в играчите! Да осъзнаят важността на този мач и да се вдигнат. Ако трябва да мускули и желание да го вземат.
Иначе не очаквам от Роси някаква супер тактика или нещо повече от опит за Х. Само в играчите ми е надеждата като в онзи мач с Черно море когато Роси остана изненадан, че с човек по-малко сме тръгнали да ги бием и вкарахме за 3:1, а не сме се защитавали. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 10 апр 2018 10:12

koisa написа:
wilge написа:Не виждам как ще вземем следващите три мача. Мисля, че ще ги загубим. И трите. По- лошото е, че на болшинството левскари вече им стана все едно. Оптимизмът изчезна даже и от анкетните допитвания. Някои разчитат, че ловешката група ще е без 4- ма титуляри. Хора, помислете! Всички видяхме в Коматево как Ботев с човек по- малко си игра играта все едно няма съперник насреща. А пловдивчани са доста по- слаби от ловчанлии.

Моята надежда е в играчите! Да осъзнаят важността на този мач и да се вдигнат. Ако трябва да мускули и желание да го вземат.
Иначе не очаквам от Роси някаква супер тактика или нещо повече от опит за Х. Само в играчите ми е надеждата като в онзи мач с Черно море когато Роси остана изненадан, че с човек по-малко сме тръгнали да ги бием и вкарахме за 3:1, а не сме се защитавали. :geek:

Хубаво нещо е надеждата, но нали знаеш какво пише на портата на Дантевия Ад?

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 10 апр 2018 10:13

koisa написа:

Хубаво нещо е надеждата, но нали знаеш какво пише на портата на Дантевия Ад?

Върни се в “Левски”