ППЛ: Черно море (Варна) - Левски (София) / 2:3 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Черно море (Варна) - Левски (София) / 07.03. / 17:30 /
E за кво искахме оставката на шефа на съдиите?
Това, което се вижда в този мач само за половин час е тотално безобразие! Някаква корида с примеси на ханбал. Само една спестена дузпа и един спестен червен картон в едната посока. Какво ли ще видим още до края?
Това, което се вижда в този мач само за половин час е тотално безобразие! Някаква корида с примеси на ханбал. Само една спестена дузпа и един спестен червен картон в едната посока. Какво ли ще видим още до края?
Съдийската бригада е адски неадекватна.
Спестен червен картон на Мариан Огнянов
Онова положение за дузпа не го гледах на повторение и не мога да споделя мнение.
На почивката ще ги видим отново положения, но за сега съдийската бригада е адски зле.
Спестен червен картон на Мариан Огнянов
Онова положение за дузпа не го гледах на повторение и не мога да споделя мнение.
На почивката ще ги видим отново положения, но за сега съдийската бригада е адски зле.

Този Паолиньо се очертава доста читав играч

- nikiobicata
- Контакти:
Паулиньо си е попадение от всякъде... Това много малко футболисти ще го изиграят по този начин
Белаид е голяма дупка пък незнам

Паулиньо играч на мача отсега! Белаид много зле от зад и Кръстев му се вижда несигурен!
- nikiobicata
- Контакти:
Защитата ни в този мач ми напомня за едно време

stan91 написа:Белаид е голяма дупка пък незнам![]()
Дам и аз се чудя от къв зор го привлякоха, а изгониха Пиргов, който ставаше сто пъти повече за резервен вариант.
Какви са претенциите за съдията, че на 2-пъти ми се налагаше да ходя до магазин и явно съм отвървал 10-тина минути общо и не съм видял.