jipart написа:радост за окото ,това е Левски ! само да вметна,че на Галин Иванов мястото му е в Левски ,такова остро и бързо крило е за Левски , да го връщат !
За да върви нагоре Левски трябват крила по - добри от Г. Иванов.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
jipart написа:радост за окото ,това е Левски ! само да вметна,че на Галин Иванов мястото му е в Левски ,такова остро и бързо крило е за Левски , да го връщат !
SANSIRO7 написа:Не знам къде я видяхте добрата игра, аз не виждам нищо смислено. Два гола от статични и това е.
1palq4o1 написа:SANSIRO7 написа:Не знам къде я видяхте добрата игра, аз не виждам нищо смислено. Два гола от статични и това е.
Ти кой мач гледаш?!?
SANSIRO7 написа:1palq4o1 написа:SANSIRO7 написа:Не знам къде я видяхте добрата игра, аз не виждам нищо смислено. Два гола от статични и това е.
Ти кой мач гледаш?!?
Можеш да се заблуждаваш колкото си искаш, не ти преча.
SANSIRO7 написа:1palq4o1 написа:SANSIRO7 написа:Не знам къде я видяхте добрата игра, аз не виждам нищо смислено. Два гола от статични и това е.
Ти кой мач гледаш?!?
Можеш да се заблуждаваш колкото си искаш, не ти преча.
sizif написа:Добре, че е Сватбата
На нас за брутални нарушения дузпа не дава но щом е за вас или каузата бързо свири за дузпички.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта