Jordan1914 написа:...
Като подкрепящи един и същ отбор,аз винаги ще уважавам мнението на който и да е било от феновете на ЛЕВСКИ.Тактиката на мача с Дунав беше точно такава,каквато ЛЕВСКИ София трябва да показва,атакуващ футбол с остри извеждащи подавания,защото всички положения се получиха по този начин,просто некадърността на Краев,Костадинов ни лишиха от 2,3:0 на полувремето и спечелен мач.Тази тактика Левски имаше и в мача с Берое загубен 1:0,мача с Черно Море загубен 1:0....може би всички сте доволни от великия тактик Петрович,но го видяхме с неговата тактика как Марибор ни засрамиха насред 'Герена',Монтана ни взеха точка на 'Герена'',хибрида можеше да ни обърне без проблем насред София,а вие се радвате,че сме били 1-ви за 2-3 седмици,когато Лудогорец бяха разсеяни от Шампионска лига,а хибрида не се беше сработил.Вярно има и градивни критики,но в последно време те са много повече от подкрепата и аз затова предпочитам истинската подкрепа,а не да чакам хората да си вземат поука от ''градивните ни критики'.САМО ЛЕВСКИ <3 !!!
Аз също уважавам мненията на останалите. Дори да не са привърженици на "Левски". Имам претенции, че не употребявам обидни нецензурни изрази. Понякога може би прекалявам с усърдието си да защитя собственото си мнение. И с чувството за хумор.
Според мен тактиката на "Левски" в мача с "Дунав" беше тактика на отбор, който се събира за участие в работническо първенство и в първия контролен мач идеята е само футболистите да се запознаят, да покажат индивидуалните си технически способности. Много тичане, пропуски пред вратата на съперника и пропуски в защита, след които възникнаха няколко сериозни опасности пред нашата врата. Аз не забелязах корекции в играта до края на мача. В мачовете с "Берое" и "Черно море" не видях следствие на атакуващата тактика да сме създали кой знае колко и какви опасни ситуации. По-скоро в мвача с "Берое" такива възникнаха пред нашата врата. И в двата мача никакви корекции след като противникът поведе. За мача с "Марибор" споделям Вашето мнение дотолкова, че с нищо не показахме, че сме по-добри и заслужаваме да продължим. Изводи за нивото на "Марибор", а като следствие и на "Левски" могат да се направят от мачовете в следващите етапи от турнира ЛЕ.
Аз не изпадам в екстаз от първото място, което "Левски" заемаше в продължение на няколко кръга. Спомням си мачовете, вкл. с "Монтана", "Нефтохимик" и "Локомотив" ГО. Дори няколко пъти ги посочвам като доказателство за ниското ниво на "Левски". Вероятно това го забелязваше и треньорът Петрович и избираше възможна тактика. Но бездействието и безотговорността на ръководството го накара да потърси други варианти.
Аз мисля, че Боримиров и Митов трябва да бъдат освободени поради липса на качества за заемане на длъжности. Имате право да лично мнение и оценка дали подкрепям "Левски", дали критиката ми е градивна или разрушителна.