Черно море (Варна) - Левски (София) |0:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

gihuelo
Контакти:

Re: Черно море (Варна) - Левски (София) |07.05| 17:30 ч.

Мнениеот gihuelo » 07 май 2017 10:57

blue avalanche написа:
gihuelo написа:
fen1914 написа:Мисля, че е много сериозна грешка изваждането на Лукин и Аниете от групата. Особено с оглед предстоящите мачове.

Това може би се практикува само в Левски ! Още от времето на Илиян Стоянов.По тази логика на всички, които им изтичат договорите в света трябва да са резерви в клубовете си след нова година задължително. Аниете е професионалист а Лукин поне по моите наблюдения игра добре когато го пускаха.

Ако продължават да пускат "заминаващите", "оставащите" ще се обиграват...КОГА???? :o

Ако има 5-6 нови за какво име да се обиграват на тези като пак ще са резерви?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 07 май 2017 10:58

Player написа:
suni написа:ФК ЧЕРНО МОРЕ 4 : 0 ФК ЛЕВСКИ
... Дори гол ще е изненада и успех за сините от София.

...Делим второто място с отборчето от село, бутано с всички начини да вземе калъфка,..

Компетентен си, признавам. :lol:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 07 май 2017 11:00

suni написа:
Player написа:
suni написа:ФК ЧЕРНО МОРЕ 4 : 0 ФК ЛЕВСКИ
... Дори гол ще е изненада и успех за сините от София.

...Делим второто място с отборчето от село, бутано с всички начини да вземе калъфка,..

Компетентен си, признавам. :lol:

Не ми трябват признанията ти, гледай днес как Микре получава 4ка от Дунав и ще е изненада ако вкара и един редовен гол.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 07 май 2017 13:29

Внимавай какво си пожелаваш! Защото, ако ние и вие паднеме може да завършите без медал и без ЛЕ.

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 07 май 2017 14:01

Първо,приятно ми е да видя,че феновете (повечето) на "Левски" са доста умерени и реално коментиращи предстоящият мач. Заради надменното отношение преди 2 години за Купата,не само на фенове,но и на ръководство и футболисти,тогава написах текста на
"Бургаски вечери,синя мъгла...".Сега виждам,че отношението на феновете е доста умерено,за което искрено им благодаря! В момента и двата отбора не са в най-доброто си състояние,но аз вярвам,че с повече желание и хъс победата,макар и трудна,ще е за Морето!
Прогноза: 1 на мъка! Толкоз! АЙ' ,МОРЯЦИ!!! :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2017 14:55

Очаква ни да видим най-младия отбор на "Левски" от много време насам. Дано е така. Ако наистина Митов заложи на младите, това може да е окончателен отговор за това стават ли тези хлапетии. Страх ме е, че може да се докаже, че сме имали отговор под носа си. Гонзовите войници в последно време поеха доста бой и без никакво съмнение ще искат да ни бият. Много зависи мача от двамата треньори, които не са най-добрите представители на професията си, меко казано. :lol: Ако Гонзо се подлъжи да атакува от първата минута, а на върха на атаката е Тунде, а Стаси на крилото, на контра ще ги смелим. Ако обаче Гонзо реши да използва изчаквателна тактика, може да се закучат нещата.

Лично аз се надявам Найденов да е титуляр. Изглежда много интересен талант. Пък и дано и на дедо Боре сина е титуляр. Бързак е и той е интересен.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 07 май 2017 15:15

LSFC 1914 написа:
PSvilenov написа:Все си се заканвам ама ако Аниете бъде освободен от лятото и ако се върне отново ла*нара Владимир Гаджев аз спирам да гледам и следя тоя бездушен пред изпадане отбор . Трябваше да го направя след гаврата с Люпко още ама не знам защо продължавам да се тормозя

Владо Гаджев е 100 пъти по-добър вариант от Георги Костадинов! Я ми кажи кога за последно Костадинов е направил силен мач за Левски ? Единствено може да съжаляваме за Аниете.

Водил съм го тоя спор с компанията и приятели и ми е до гуша дошло от него , но ще се повторя . Отговарям ти набързо за Костадинов - помниш ли времената до 12тият кръг дето Люпко непрестанно го критикуваше и Костадинов вечно беше намръщен , а масово се плюеше , че сърбина не го оценявал ? Е оказа се , че треньора е бил прав , Мечката играеше с извеждащи подавания , със правилно позициониране , с рязко намалени тактически фалове и с точни пасове НАПРЕД! . Опорен халф мечта, какво повече да искаш от него ? Че даже и вкарваше голове .

Владимир Гаджев е пу*ка дето виждаше Левски като трамплин от както е юноша на клуба . Вечно се махаше , вечно бил за кратко при нас и вечно драпаше за чужбина . Остави факта , че направиха такъв човек капитан . Отиде в Чужбина , 3та дивизия на Англия при това и какво ? Беше резерва и е играл нямаше и половин сезон . Изпадна в 4та дивизия . Наистина мислиш , че играч дето е отхвърлен от аматьорските дивизии заслужава да бъде възхваляван в България ? Краен некадърник със съмнителни футболни и стойностни качества дето няма място тук . Освен пари по студентски град , друго не виждам какво може да даде на България . Ако се чудиш защо говоря толкова крайно - работех като наргилджия доскоро в дискотека и го видях що за стока е реално и като човек .

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2017 15:23

PSvilenov написа:....

Според мен Мечката беше любимец на Майстора. Всеки голям треньор има такъв човек (както Моуриньо, например си имаше Матераци, да речем). Вниманието на Петрович е голямо признание за Мечков. Обаче за Гаджев не съм съгласен с теб. За моралните му качества... не го познавам лично, че да кажа, но дълго време той бягаше най-много и много работа вършеше. Добре, че Стойчо взе Джери и Костадинов. Но двамата едвам правят това, което Владо правеше сам. Измежду Костадинов и Гаджев, бих избрал Владо, но Костадинов има потенциал много по-голям от този на Владо. Дали ще го реализира си зависи от него.

Но на позицията им, без никакво съмнение, предпочитам Роман. Просто Прохазка е класа и над двамата. И като спортист, и като морал и преданост на "Левски".

Костадинов, освен на Петрович, беше слабост и на Стойчо.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 07 май 2017 15:30

metodito написа:
PSvilenov написа:....

Според мен Мечката беше любимец на Майстора. Всеки голям треньор има такъв човек (както Моуриньо, например си имаше Матераци, да речем). Вниманието на Петрович е голямо признание за Мечков. Обаче за Гаджев не съм съгласен с теб. За моралните му качества... не го познавам лично, че да кажа, но дълго време той бягаше най-много и много работа вършеше. Добре, че Стойчо взе Джери и Костадинов. Но двамата едвам правят това, което Владо правеше сам. Измежду Костадинов и Гаджев, бих избрал Владо, но Костадинов има потенциал много по-голям от този на Владо. Дали ще го реализира си зависи от него.

Аз наистина мисля ,че Гаджев и 3-4те му гола от 40 метра ще успеят да го възвеличават сред феновете на Левски независимо какво прави . Мен специално ми е тровел нервите повече от Юлу Матондо , Дани Младенов , Кевин Бру и така нататък през годините независимо дали се отнася за прост пас, изстрел , центриране , връщане назад или друг футболен аспект на играта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 май 2017 15:34

blue avalanche написа:Вероятен състав:
----------------------------------------------Кръстев-----------------------------------------------------
С.Александров----------------------Ал.Ал.-------------------------Яблонски-------------------Пиргов
---------------------------------Найденов--------------------------Бурабия-------------------------------
Нар-----------------------------------------------Краев-------------------------------------------Адениджи
------------------------------------------------Сукуна---------------------------------------------------------

Дано не познаеш, човек. Аз бих искал да видя това:

–––––––––––––––––––––––––––––––Кръстев

С.Александров–––––––––––––––Пирго––––––––––––Ал. Ал.––––––––––––––Яблонеца
–––––––––––––––––––––––––––Бурабия–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––Найденов–––––––––––––––––––––––––––
Стаси––––––––––––––––––––––––––––Краев––––––––––––––––––––––––––––––Боримиров/Огнянов
––––––––––––––––––––––––––––––Тунде––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Върни се в “Левски”