Спас Русев си тръгва от Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: Спас Русев напуска Левски до часове

Мнениеот haiobaio » 22 фев 2017 12:06

kiril.a.d написа:Не знам, хора - пожелавам ви някак си да се спасите, защото и вие ако изпаднете в миманса - ЦСКА не съществува, Локо Сф го пратиха в миманса и изобщо не е ясно дали някога ще се възстанови, като това, което беше - и какво и остана на София? - само Тото Клуб Славия...А този тотаджийски отбор си е направо позор за града, от който е!
Т.е. София остава без отбор, в ППЛ, ако и вие пропаднете.

София винаги ще има своите отбори, докато я има любовта на феновете. Точно тези моменти показват кой истински си обича отбора, а не ходи на стадиона, щото е модерно.
Примерът с Цска е показателен колко от техните хора всъщност имат някакви идеали.
Не знам какво ще се случи с Левски, но знам, че хората, които си обичат отбора истински няма да го изоставят дори и в селските групи. Няма нищо страшно в крайна сметка.
Локо София си се възстановява по план и когато е писано, ще се завърне.
А за Славия, то на тях им предстои дълъг път, докато се изчистят от оня дебел тумор. Надявам се да е по-скоро.
Последна промяна от haiobaio на 22 фев 2017 12:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 фев 2017 12:10

Имаме около сезон и половина да измислим начин как да спасим клубът. Не е никак малко време според мен. Колкото и да не съм привърженик на пускането на юноши през глава, може и да се наложи + разпускането на голяма част от чужденците. Вероятно ще ядем много бой, но пък ще се осигури още време да се спасим. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 22 фев 2017 12:13

koisa написа:Имаме около сезон и половина да измислим начин как да спасим клубът. Не е никак малко време според мен. Колкото и да не съм привърженик на пускането на юноши през глава, може и да се наложи + разпускането на голяма част от чужденците. Вероятно ще ядем много бой, но пък ще се осигури още време да се спасим. :geek:

А, кой ще плаща неустойките за чужденците? Или, на кого ще ги пробутаме лятоска ?
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 12:18

koisa написа:Имаме около сезон и половина да измислим начин как да спасим клубът. Не е никак малко време според мен. Колкото и да не съм привърженик на пускането на юноши през глава, може и да се наложи + разпускането на голяма част от чужденците. Вероятно ще ядем много бой, но пък ще се осигури още време да се спасим. :geek:

И аз така ги виждам, но ако махнем чужденците лятото, ще станат поне две години и половина.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 22 фев 2017 12:18

Geonik написа:

А, кой ще плаща неустойките за чужденците? Или, на кого ще ги пробутаме лятоска ?

Всичко е въпрос на преговори! Ако трябва ще бъдат продадени за по-малки суми. Много неща могат да се измислят.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 22 фев 2017 12:21

Geonik написа:

На повечето им изтичат договорите не се плаши най-дългия договор в Левски е за 2 години ;) и повечето изтичат.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

komandini
Контакти:

Мнениеот komandini » 22 фев 2017 12:26

Бе всичките тъпаци комунисти и лекета наркомани фенове на Левски по точно на парите от Левски и ония тъпаци Тонев, Батков, другите лисугери и най-вече Домуса и Ганчу с купените мачове и съдии ни докараха до тука, да се бориме за 2 место, да нямаме публика на Герена, да ни е страх да ходиме на мачове че ще видиме поредната безлична игра и пасове пред нашто наказателно, заради разни Батковци, Бойоковци, Степановци, Гугутки, Карти и други изроди се срина най-великият отбор на България, ама сега да ги видиме прасетата като казваха че сме били ДС отбор и винаги държавата ни е била зад гърба дали ще стане и сега така, защото се обзалагам че няма да им кой да ни спаси и ще отидем в А областна група и от там не се знае кога ще се върнем, но поне вече разни крадци ръководители и фенове няма да могат да крадът от най-любимият ни син Левски, който го докараха до умишлена просешка тояга с комисионни, заеми, кредити и други методи !!!!! А на оня неаднерталец Васко Колев му препоръчвам да ходи да си гледа Тотнъм и ПАОК заедно с Желвата Станков!!!! Тоя същия лисунгер твърдеше пред мен в личен разговор че ако Батков си тръгнел имало 3-4 левскари от САЩ със сериозни фирми и щели да дават много пари на Левски, а като се почна кампанията Левски е твой тия левскари така и не се появиха, Батков се махна те пак не се появиха, сега Русев седесара се махна и съм сигурен че те няма да се появят отново !!!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 22 фев 2017 12:41

Тези глупаци от НКП и от Тръста сега да кажат как ще съществува ЛЕВСКИ. В България е пълно с глупаци които са много силни на думи. При нас ще стане,че шепа тъпаци които се представят,че са всичките привърженици на ЛЕВСКИ ще съсипят отбора. Жалка работа.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2017 12:43

Руснака с 10-те милиона на летището ли е вече? :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 22 фев 2017 12:50

Daniel Levski написа:Тези глупаци от НКП и от Тръста сега да кажат как ще съществува ЛЕВСКИ. В България е пълно с глупаци които са много силни на думи. При нас ще стане,че шепа тъпаци които се представят,че са всичките привърженици на ЛЕВСКИ ще съсипят отбора. Жалка работа.

Стига си ревал бе.Не ги защитавам,ама като твоя любим Спас за толкова месеца не е дал и една стотинка от джоба си за клуба ,какво да кажем.Всичко идва от договора с Вивиаком.Изтича той и край.Това е .......писна ми от малки момиченца,които ги издържат.Дръж се като мъж.....И този договор не идва благодарение на него,а е спусната от високо.Това е човек,който каза,че пари за Левски няма да дава,ще трябва да се самоиздържа.Е със Спас или без него отбора отива на самоиздръжка.Взимаме юноши и махаме тези безкрайно неможещи футболисти.
Последна промяна от sslevski на 22 фев 2017 12:52, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”