Кой да бъде новият треньор на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Кой да бъде новият треньор на Левски?

Мнениеот koisa » 24 окт 2016 17:55

Red joker написа:Е да ,ама е от ЦСКА,играл е при ГГ и...ше има съблачаййй :lol:

Вече преди да подпишем с треньор и футболисти ще проверяваме кое поколение левскари са. По-малко от 3-то поколение не се приемат. Ако са били някога в присъствието на ГГ или друг минал през Литекс и ЦСКА където и да било - ВЪН! :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2016 18:11

sslevski написа:Толкова аматьорска пресконференция не съм слушал.Вместот да застанат по голяма част от УС там ,изпращат Ангелов и той повтаря едно и също Левски са 1 ,пари има и има конспирация. Как да не се плесна по челото.На такова аматьорско ниво е всичко,че нямам думи.Поне един футболист трябваше да поканят.Все пак половината от нещата касаят тях.
Пълна аматьорщина!!!
Пълна!!!

Поне са му направили забележка на Пелето да не се държи като чобанин, днес беше смирен и хрисим. :mrgreen: :mrgreen:

За другите неща си прав, но те са ясни и без тази пресконференция.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2016 18:14

Serafim написа:
Groucho написа:
Долно уйно написа:Заплатата на Мъри е 1 800 000 евро на сезон, кажи ми една причина да се откаже от тези пари?

Носталгия по "Е-е-е-е, Мъри, на това ли ги учиш, бе" :lol:
В гостуванията на Екибастуз и Жезказган съм сигурен, че няма кой да му викне подобно мотивиращо слово :lol:

Аз съм за Вячеслав и Ясен.

Мъри сто процента му е дожаляло да слуша такива глупости. И от трибуните също: "Аре ве, говна, вкарайте я тая топка, уе".

Това са софт-версиите, които рядко се срещат ...... друго си е "еееееееее ..... мама ти да eба, пeдераст мръсен, как го изпусна това, тееба у куция миндил". :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 окт 2016 18:17

Serafim написа:
alexdb написа:Илиян Илиев е подходящ треньор за момента.
Обаче най-вероятно семейния приятел на чичо Спаско Вилито ще акустира на този пост.

Илиян с нищо не надгради, а и се раздели с Левски по подобни причини, които Петрович изтъкна. Каза, че не е бил оставен да работи и че всеки се е месел във абсолютно всичко. И това дойде малко след като Николай Костов си обра чукалата и каза само едно символично "чао", понеже нещо в Левски не вървяло.

Ако го попитат сега за Левски ще иде, 100%, обаче мен ми изглежда като безгласна буква, която няма да вирее дълго в отбора.

Това е така, но Илиев както и Петрович са треньори, които имат потенциал.
Иначе едва ли е тайна за някой какво става в отбора и защо. Нещата в Левски тръгнаха стремглаво надолу защото отбора остана без финансов гръб. Когато Батков пое Левски в първите една-две години Чорни продължи да налива, макар и по-малки суми. Когато спря и кинтите свършиха нещата тръгнаха надолу. До момента нищо в тази насока не се е променило. Чичо Спаско няма никакво намерение да издържа отбора, още повече че няма и от къде. Той не е бизнесмен, няма бизнес, а е обикновен комисионер - лобист (по-точно далавераджия). Той влезе в Левски с идеята чрез отбора да се източи БТК. Вече е ясно, че това няма да стане поне в кратко бъдеще защото фактическо придобиване на БТК със съответните пълни права няма да станат скоро, ако изобщо станат.
По тази причина финансовите проблеми в отбора не само ще се разгорят с нова сила, ами ще се задълбочат, а това не вещае нищо добро.
Докато Левски не се сдобие с истински инвеститор отбора ще затъва по подобие на четирибуквието.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 окт 2016 18:22

realno написа:Пелето все не разбрал и все не видял. За какво е там? И накрая нищо. През цялата пресконференция само се оправдава и никакво решение и визия. Трябваше да започне с оставката си, а не да губи времето на хората. Трябваше да каже с две думи:че нищо не зависи от него, няма пари, това е материала с който ще се работи, а не да обяснява, как имал доверие на тези футболисти. Ще има рабира се, като няма пари за други. И преди съм го писал, няма страст в собственика за Левски и от там надолу това се предава. За да си собственик на Левски, първо трябва да имаш страст към клуба и това да се предава до чистачката. Не виждам това. Всичко се движи някак си от само себе си, по течението. До къде ще ни отведе това...?

Че ти от Телето какво очакваш? Келепирджия, на който не му дреме за Левски.
Да напомням ли как се изнесе като пръдня от гащи преди години? А после се върна като ****** защото никъде не го искаха.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 окт 2016 18:34

koisa написа:

Вече преди да подпишем с треньор и футболисти ще проверяваме кое поколение левскари са. По-малко от 3-то поколение не се приемат. Ако са били някога в присъствието на ГГ или друг минал през Литекс и ЦСКА където и да било - ВЪН! :geek:

Ние от това, че все "големи левскари" назначаваме, най-много си патим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 24 окт 2016 18:45

rhaegar написа:
koisa написа:

Ние от това, че все "големи левскари" назначаваме, най-много си патим.

И въпреки това се търси и най-малката червена, оранжева или зелена запетайка в биографията и на най-големите специалисти като претекст да бъдат изгонени. За мен това е много по-голямо предателство спрямо любимия клуб от каквито и да е побратимявания и 10-точкови оставки.
Според мен феновете на "Левски" трябва много добре да си помислят кое предпочитат и кое е по-добре за клуба - петкратен шампион със Стойчо Младенов или пет години лъкатушене извън тройката и без ЕКТ, но с Гонзо!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 24 окт 2016 18:49

За пореден път предлагам - Стефан Грозданов.
Опитен интелигентен специалист, врял и кипял в българското първенство, който знае как да сглоби боеспособен състав и да изстисква максимума от своите играчи.
За Мъри също бих се радвал, но не мисля че вероятността да дойде е много голяма, макар че непрекъснатите спекулации навярно имат някакво основание.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 окт 2016 19:09

Ами то дали ще е Грозданов или Георги Василев все отбор дъртаци.....ами и те утре ще кажат че имат проблеми със сърцето..... :)

Потребителски аватар
EnevY
Контакти:

Мнениеот EnevY » 24 окт 2016 19:13

Някой с манталитет на сребърен медалист и финалист. До там.
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.

Айнщайн

Върни се в “Левски”