|Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Подкрепяте ли идеята Левски да напусне първенството

Да
186
77%
Не
57
23%

Общо гласове: 243

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: |Анкета| "Левски" напуска Първенството?

Мнениеот korteneca » 30 юни 2016 20:50

tralala_12345 написа:
ММ1914 написа:
tralala_12345 написа:Левски отдавна трябваше да напусне А група - бити полицаи, уреждане на мачове, купуване на съдии и прочее "други начини". Но пък, ако ги бяха извадили, първенството щеше да загуби от колорита си - европодвизи, калъфки, гонзовщини, а сега и цирк от илиевщини.
Но това не е важно. Въпроса ми към подуенци е простичък. Какво толкова ви страх от Литекс Етрополе? Защо не искате да играят в А група. Нима припознахте новия ЦСКА-София? Ние истинските цесекари вече си казахме позицията, НЕ на това подобие на клуб, а вие го припознахте! Особено новите ви шефчета! :mrgreen:

Като говорим за европодвизи, Я виж резултата на новият ти отбор в двата мача със Спартак Москва 11-2. Най-голяма победа 8-0 над някакви ЦСКА с треньор Димитър Пенев. Легенда и голмайстор Христо Йовов. Загуба от Видзев Лодз и преименуване на отбора, цитирам "няма да ми срамят името на фирмата".

Сините са в тотален амок. Вместо ние да се притесняваме, как да оздравим отбора си, те вече тотално са обезумяли. Утре очаквам да се оплачат и от някой друг, защото ще им заплаши поредната калъфка. :mrgreen:

В амок сте вие след като разбрахте, че оставате с 4 титли и Литекс не е ЦСКА. Нас ни остави... Ние ще си решим дали искаме или не искаме да участваме в ГМО лигата на Микре. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 20:51

tralala_12345 написа:
ММ1914 написа:
tralala_12345 написа:Левски отдавна трябваше да напусне А група - бити полицаи, уреждане на мачове, купуване на съдии и прочее "други начини". Но пък, ако ги бяха извадили, първенството щеше да загуби от колорита си - европодвизи, калъфки, гонзовщини, а сега и цирк от илиевщини.
Но това не е важно. Въпроса ми към подуенци е простичък. Какво толкова ви страх от Литекс Етрополе? Защо не искате да играят в А група. Нима припознахте новия ЦСКА-София? Ние истинските цесекари вече си казахме позицията, НЕ на това подобие на клуб, а вие го припознахте! Особено новите ви шефчета! :mrgreen:

Като говорим за европодвизи, Я виж резултата на новият ти отбор в двата мача със Спартак Москва 11-2. Най-голяма победа 8-0 над някакви ЦСКА с треньор Димитър Пенев. Легенда и голмайстор Христо Йовов. Загуба от Видзев Лодз и преименуване на отбора, цитирам "няма да ми срамят името на фирмата".

Сините са в тотален амок. Вместо ние да се притесняваме, как да оздравим отбора си, те вече тотално са обезумяли. Утре очаквам да се оплачат и от някой друг, защото ще им заплаши поредната калъфка. :mrgreen:

ПИЧагЕ, написаното от мен е факт. Все още сте Литекс Ловеч, да с ново име, но това не ви прави нов клуб.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 30 юни 2016 20:52

THE G.A.M.E написа:Аз предлагам малко по-различно нещо.
Да си цъкаме, но да напуснем терена по време на мача с хибрида.

Аз предлагам нещо още по-различно: играе се първата част от мача срещу отбора на Ганчев, преди старта на второто полувреме на терена влиза някоя от чистачките на стадиона и с вежливо "ай, че ше метеме" напомня на гостуващите футболисти, че е настъпило традиционното за тях време, по което напускат "Георги Аспарухов". Традициите трябва да се спазват :!: :lol:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 юни 2016 20:53

Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:
Megatron_69 написа:
ММ1914 написа:Ти футболен клуб ли си? Сети се сам дали не заслужаваш награда Дарвин.

Каквото кажеш-това съм...И клуб и клошар.... :) :)

Какво да кажа ти си го избра сам. :mrgreen:

Обърках се бе човек,всеки греши...
Само ББ никога не греши-той така си мисли де...

Не си се объркал, а реши да се заяждаш с "говедото". Всеки от нас е писал глупости във форума и са му се смели, но това е цената за невниманието. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 юни 2016 20:54

radewski написа:Абе, Тити плати ли дълговете на БК Левски? Колко са те 12 - 13 млн.

Този въпрос в баскетболния форум на БК Левски (ако има такъв) или не можеш да направиш разлика между футбол и баскетбол? Доста глупаво е да задаваш въпроси на футболни фенове за дълговете на баскетболен отбор. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 30 юни 2016 20:54

В голяма "дилема" съм...
:roll:

ДАЛИ да гласувам... и ако гласувам - КАК...
Дайте съвет...

:lol: :lol: :lol:

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 30 юни 2016 20:55

Кьорфишеци. Благоденствието на двата клуба идва от едно и също място. Нали трябва да се харесат на ултрасчетата.

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 30 юни 2016 20:56

korteneca написа:
tralala_12345 написа:
ММ1914 написа:

В амок сте вие след като разбрахте, че оставате с 4 титли и Литекс не е ЦСКА. Нас ни остави... Ние ще си решим дали искаме или не искаме да участваме в ГМО лигата на Микре. 8-)

Първо-заплатата не ми е от Микре...
Второ-сам съм си шеф...
Трето-Приемам КРИТИКА и БОЙКОТ от фенове на ВСИЧКИ други отбори,САМО НЕ И ОТ ВАС...
ЗАЩОТО СИМВОЛИЗИРАТЕ ВСИЧКО НАЙ-ГАДНО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ВЪВ ФУТБОЛА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ...
И НЯМАТЕ ПРАВО ДА УЧИТЕ НА МОРАЛ-ЗАЩОТО ПРЕДИ ДА ВИДИТЕ СЛАМКАТА В ОКОТО НА ДРУГИЯ ВИЖТЕ ГРЕДАТА В СВОЕТО....

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 30 юни 2016 20:56

korteneca написа:
radewski написа:Абе, Тити плати ли дълговете на БК Левски? Колко са те 12 - 13 млн.

Този въпрос в баскетболния форум на БК Левски (ако има такъв) или не можеш да направиш разлика между футбол и баскетбол? Доста глупаво е да задаваш въпроси на футболни фенове за дълговете на баскетболен отбор. :lol:

Те не правят прилика между кражба и припознаване , а ти му отговаряш. :lol:
Изображение

Изображение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 30 юни 2016 20:56

Какво означава "Левски напуска първенството?" ?!? Напускате ли го, или не го напускате? Средно положение няма...
Последна промяна от viroglav на 30 юни 2016 20:57, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”