Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ico49 написа:аз съм левскар ,и ще съм зад всеки треньор , не съм като половината в форумите които само реват против гонзо или тонев или някой друг ,аре оставете го на мира и бъдете от левски .или ако сте псевдолевскари си направете един форум от япония до курдово конаре и желю станковата част ,айде чао ,само левски
doktora25 написа:Люпко винаги е добре дошъл, но столипиновският ликвидатор трябва незабавно да си заминава! 7 години му трябваха да си спомни кой го направи това, за което се има.
Warped написа:Мистри написа:Warped написа:Само Жаклин Михайлов може да различи левскар от фен на Спартак![]()
![]()
Само Евгени Минчев може да различи мъж от теб.
Смешно поне да сте разбрали за що става въпрос
Megatron_69 написа:Люпко е голям-със девет души може да ви бие....![]()
sin4ec написа:doktora25 написа:Люпко винаги е добре дошъл, но столипиновският ликвидатор трябва незабавно да си заминава! 7 години му трябваха да си спомни кой го направи това, за което се има.
Този лайнар, дето участва в цирка на Герена с ваденето на отбора на Микре, е добре дошъл? Ами ходи го посрещай с баница и вино! Лошо няма-ние доста хора се отдръпваме от Герена, редно е вие да дойдете, да му правите евалла, да подкрепяте отбора. Заповядайте!
galin56 написа:Голяма тъпотия. Стоев тъкмо започна да налага някакъв стил и постигна добри резултати тази година и го махнаха да дойде дедо Люпко. Който последно време изобщо не блести с резултати или качества. Май бързо забравиха как точно на 100-годишнината за пръв път от незнам колко десетки години Левски не се класира за евротурнирите и завърши в средата на класирането. И сега за благодарност, че ги изведе от калта тая тъпотия.
Мистри написа:Megatron_69 написа:Люпко е голям-със девет души може да ви бие....![]()
Теб и сам може да те бие.
tevez написа:Успех на Люпко.
Не ми се вадят цитати, когато представиха Стойчо Стоев за треньор на Левски, за да си припомнят какво са казали тогава. Акцентът беше как заради парите на Киро спечелил с Лудогорец и всичко му било наготово. Сега сигурно някои от тези същите са против неговото уволнение. Не бързайте да давате оценки на когото и да е треньор още преди да е започнал работа в даден отбор. Не визирам конкретно Люпко. Спомняте си сигурно и когато Стоев отиде в Лудогорец, всички му бяха написали диагнозата. Как треньор на Монтана и Перник ще успее в Лудогорец, колко бързо ще се провали и т.н. Сега същото започва да се пише и коментира за Люпко, а истината е, че когато беше в Ловеч смаза тактически Стоев с човек по-малко. Литекс играха много добре срещу Лудогорец и ги биха. Във футбола казват, че няма млади и стари, а можещи и неможещи. Същото е и при треньорите. По-добре възрастен Люпко, отколкото млад Вуцов.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта