sin4ec написа:Player написа:Не знам защо сега се пуска такава тема. Не чувам нищо за оставка на стадиона, а то е единственото мерило за мен.
На стадиона не се чува такова нещо, но из медиите-да. И някои сини фенове от този форум ратуват за такава оставка. Имам сериозно подозрение, че последните никак не са стъпвали на мач на Герена наскоро, но пък са първа писта капацитети и разбирачи кой трябва да се маха и кой е некадърник.
За Лазур ние сами сме си виновни-и с безумните пропуски, и с детинските отигравания в ключови моменти, и Стоев с маймуната в стартовия състав( и тя изпусна на празна врата), абе-виновни сме си!
Фенове и медии първо да дават аргументи в подкрепа на искането си и аргументи за нещо по-добро след това. Защото да рушим къщичката си а след това да му мислим накъде, е най-голямата глупост. Няма да стане сега, освен ако нещо не сгафи сериозно до края. А според мен, имаме много важни мачове до края, не само заради все още нереализирана цел - ЕКТ, а и защото още им липсва сработване на играчите. Подготовката за това което ни чака от лятото не трябва да започва през месец юни, а сега. Важно е и посещаването на стадиона и пълен нов сектор А. Трябва самочувствие, добра игра, победи , голове и публика и всичко по много още от сега. А не да се чака последния момент. Без такива ще му мислим като му дойде времето. Времето е тук и сега!
За мача в Бургас си е мое мнение и виждане. Говорил съм не малко миналата година и съм спорил. Не знам защо се подминава от всички, това което сториха варненци след като Йорга изкара топката, но това е точно от камъчетата които обръщат каруцата. Тази година чист гол ни отмениха в Ловеч, минала некоректно ни изравниха и все си траем. Все ни прецакват, а ние все се обвиняваме. Стига сме се винили. Когато са нечестни срещу нас, няма пък да се обвиняваме. Стига с тази порочна политика която практикуваме. Всички мрънкат и реват за какво ли не, а ние все се обвиняваме и обясняваме за всичко. Все трябва да доказваме че нямаме сестра за каквото и да било. Стига! Като ни удрят шамар ще удряме и ние, а не да даваме и другата буза.