Стойчо Стоев!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Долу ръцете от Стоев!

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2016 20:20

Player написа:Не знам защо сега се пуска такава тема. Не чувам нищо за оставка на стадиона, а то е единственото мерило за мен.

На стадиона не се чува такова нещо, но из медиите-да. И някои сини фенове от този форум ратуват за такава оставка. Имам сериозно подозрение, че последните никак не са стъпвали на мач на Герена наскоро, но пък са първа писта капацитети и разбирачи кой трябва да се маха и кой е некадърник.
За Лазур ние сами сме си виновни-и с безумните пропуски, и с детинските отигравания в ключови моменти, и Стоев с маймуната в стартовия състав( и тя изпусна на празна врата), абе-виновни сме си!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 12 апр 2016 20:28

Предишният треньор играл с толкова много Левскарски юноши беше пак Локомотивец , за децата дето си мислят ,че ФКЛевски е създаден от Васил Левски мога да напомня ,че това беше Васил Методиев. Пазете си Локомотивците , че само те могат да ви научат на футбол :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2016 20:34

james написа:Предишният треньор играл с толкова много Левскарски юноши беше пак Локомотивец , за децата дето си мислят ,че ФКЛевски е създаден от Васил Левски мога да напомня ,че това беше Васил Методиев. Пазете си Локомотивците , че само те могат да ви научат на футбол :)

Великан е Шпайдела, няма спор!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 12 апр 2016 20:38

sin4ec написа:
Player написа:Не знам защо сега се пуска такава тема. Не чувам нищо за оставка на стадиона, а то е единственото мерило за мен.

На стадиона не се чува такова нещо, но из медиите-да. И някои сини фенове от този форум ратуват за такава оставка. Имам сериозно подозрение, че последните никак не са стъпвали на мач на Герена наскоро, но пък са първа писта капацитети и разбирачи кой трябва да се маха и кой е некадърник.
За Лазур ние сами сме си виновни-и с безумните пропуски, и с детинските отигравания в ключови моменти, и Стоев с маймуната в стартовия състав( и тя изпусна на празна врата), абе-виновни сме си!

Фенове и медии първо да дават аргументи в подкрепа на искането си и аргументи за нещо по-добро след това. Защото да рушим къщичката си а след това да му мислим накъде, е най-голямата глупост. Няма да стане сега, освен ако нещо не сгафи сериозно до края. А според мен, имаме много важни мачове до края, не само заради все още нереализирана цел - ЕКТ, а и защото още им липсва сработване на играчите. Подготовката за това което ни чака от лятото не трябва да започва през месец юни, а сега. Важно е и посещаването на стадиона и пълен нов сектор А. Трябва самочувствие, добра игра, победи , голове и публика и всичко по много още от сега. А не да се чака последния момент. Без такива ще му мислим като му дойде времето. Времето е тук и сега!
За мача в Бургас си е мое мнение и виждане. Говорил съм не малко миналата година и съм спорил. Не знам защо се подминава от всички, това което сториха варненци след като Йорга изкара топката, но това е точно от камъчетата които обръщат каруцата. Тази година чист гол ни отмениха в Ловеч, минала некоректно ни изравниха и все си траем. Все ни прецакват, а ние все се обвиняваме. Стига сме се винили. Когато са нечестни срещу нас, няма пък да се обвиняваме. Стига с тази порочна политика която практикуваме. Всички мрънкат и реват за какво ли не, а ние все се обвиняваме и обясняваме за всичко. Все трябва да доказваме че нямаме сестра за каквото и да било. Стига! Като ни удрят шамар ще удряме и ние, а не да даваме и другата буза.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2016 20:49

Проблемът е, че от месец и нещо Стоев е атакуван отвсякъде. Едва вчера клубът излезе с декларация, че не се търси нов треньор. Аз затова поставих тази тема-няма да се съглася хора, нестъпващи на стадиона, да надигат бибета и да дават акъл, да ръсят мозък и да плюят наред! Ние във В сектор можем да псуваме и да не сме съгласни с някои треньорски решения, но не сме се скрили на топло и сухо от дъжда и от компа да изсипваме бълвоч!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 апр 2016 21:13

Стоичо се чувства все по неловко на Герена.Даже и спомена онзи ден че не се работи по селекцията която иска.Това не е добре.Казах го преди няколко дни....вероятноста тои и Гонзо да поемат към Черно Море е огромна.Там ще работят на спокоиствие и без този хаотичен натиск отвсякъде.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 апр 2016 21:16

Вълчан написа:Стоичо се чувства все по неловко на Герена.Даже и спомена онзи ден че не се работи по селекцията която иска.Това не е добре.Казах го преди няколко дни....вероятноста тои и Гонзо да поемат към Черно Море е огромна.Там ще работят на спокоиствие и без този хаотичен натиск отвсякъде.

Аз не го виждам да се чувства неловко, няма и за какво. Медийната атака срещу него беше такава, щото човека не знае вече да реве ли, да се смее ли. Квото и да направи-все виновен.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 12 апр 2016 22:46

Ако Гонзо се махне добтроволно от ЛЕВСКИ Стойчо ше е съвсем друг треньор.Просто Гонзо толкова му пречи,че просто си нямате представа каква спирачка е тои за клуба и за Стойчо.Моля те бе Гонзо махни се от ЛЕВСКИ за да може клуба да стане пак европейска сила.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 12 апр 2016 23:07

Kris_men2000 написа:Ако Гонзо се махне добтроволно от ЛЕВСКИ Стойчо ше е съвсем друг треньор.Просто Гонзо толкова му пречи,че просто си нямате представа каква спирачка е тои за клуба и за Стойчо.Моля те бе Гонзо махни се от ЛЕВСКИ за да може клуба да стане пак европейска сила.

Дори да е така след изказването на Стоев, че се маха, ако Гонзо напусне не е на добре. В обратната посока не чух подобно нещо. Тоест излиза, че щом искаме Стоев ще трябва да търпим Гонзо. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 апр 2016 00:52

Колко мъка има по тоя свят. Дръжте си го Стоев. Не забравяйте да съблечете и следващия треньор. Разбираачи! Кога "Левски" се освободи от вас все ще е късно. А да, и не забравяйте тарелката с фекалиите. Че къде без нея.,, Баш пък вие, де ще ни давате уклон налево изгонихте супер много нормални фенове. Продължавайте!

Върни се в “Левски”