Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 1:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) / Неделя / 20:00
Не знам дали е нечий човек Цецо Кръстев, но има много добри съдийски качества. Аз нямам никакъв проблем с неговото назначаване. Нямам съмнение, че няма да повлияе на резултата.
Само Левски!
Аз също мисля, че е кадърен. Ако свири и каквото вижда, без задни мисли, може да стане много здрав от емоционална гледна точка мач (за качество е ясно, че не може да се очаква у нас в момента)
- trokadero_
- Контакти:
Победа за Литекс 2:0/2:1 . В момента са по-класният тим от сините .
0-1 би било страхотно, но бих бил доволен и на 0-0. Йорга пази много добре и ще е трудно да му вкарат гол.
И кое по-точно им е по-класното на Ловеч,че не се сещам?
-
- Контакти:
Троен мач. Най- вероятно нулев хикс. Имам странното усещане, че ще ни нашарят с картони още в началото. Дано да няма контузени футболисти
-
Ако ни поведът, трудно ще вземем нещо.
Поне това показва статистиката ни до тук, когато сме били губещи в резултата.
Поне това показва статистиката ни до тук, когато сме били губещи в резултата.
- modor
- Контакти:
Днес се разбра , че мачът с Литекс пропуска Владимир Гаджев , който е получил разтежение след вчерашната тренировка.Така един от основните играчи на тима на Стойчо Стоев няма и да е в основната група , която ще отпътува за Ловеч.Няма да се рискува и със здравето на Наско Курдов , който цяла седмица не е тренирал с отбора.Относно състоянието на Умар Диаби , той ще бъде в основната група , но е малък шансът да започне в стартовите 11 на Левски.Така в атака се очаква да започне Линел Китамбала , а на мястото на Гаджев в стартовия състав ще бъде Мигел Бедоя.В защитата на мястото на младия Деян Иванов в титулярния състав се очаква завръщането на австриеца Карнер.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Не съм на ясно кой и как ги тренира тези футболисти. В последните години сме като лазарет. Все контузени, невъзстановени, уморени, психически подтиснати, морално изчерпани и какви ли още не причини се изтъкват незавидното физическо състояние на играчите. Вярно, че не може без контузии, но след два мача и хайде на пейката заради изброените по- горе причини!? Кондиционният ли нещо не е наред, те ли не спазват режим...