Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Левски ( София ) – Ботев ( Пловдив ) / 20:00 / Понеделни
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- blue avalanche
- Контакти:
Боян Йоргачевич, Александър Любенов, Веселин Минев, Живко Миланов, Аймен Белаид, Деян Иванов, Максимилиан Карнер, Мики Орачев, Роман Прохазка, Владимир Гаджев, Джереми де Ноойер, Георги Костадинов, Денис Махмудов, Линел Китамбала, Мигел Бедоя, Радослав Цонев, Божидар Краев, Атанас Курдов
-
- Контакти:
Така се извъртяха нещата след днешните два мача, че ако утре си изиграем картите както трябва, следващите два кръга можем да играем първо срещу Лудогорец, а след това и срещу Литекс в директни двубои за първото място след тези въпросни два кръга. 

Fencheto1914 написа:Така се извъртяха нещата след днешните два мача, че ако утре си изиграем картите както трябва, следващите два кръга можем да играем първо срещу Лудогорец, а след това и срещу Литекс в директни двубои за първото място след тези въпросни два кръга.
Първо играем с Литекс, после с Лудогорец. Но нека първо да победим утре.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ще ми се да видя Денката вместо Карнер, но едва ли ще случи. Другото, на което се надявам, е Китамбала да е титуляр за сметка на Курдов. Тук е доста по-вероятно да ме огрее... Иначе другите са (почти) ясни - Боян, Живко, Веско, Белаид, Костадинов, Джереми, Гаджев, Краев и Прохазка. Макар че е възможно и Ради да играе вместо Божката. Ще видим, не е като да няма опции. Бедоя също може да стартира, но нещо формата му е доста незадоволителна.
Само Левски!
Мисля, че Ботев няма да загубят мача.
1:1 ми се вижда съвсем реален резултат, ако пък двата отбора играят според възможностите си - 1:2
1:1 ми се вижда съвсем реален резултат, ако пък двата отбора играят според възможностите си - 1:2

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
-
- Контакти:
Red_Neck написа:Мисля, че Ботев няма да загубят мача.
Абе не знам кой според какви възможности ще играе, но като гледам ние с мач по-малко сме на третото място с равни точки със Славия, но с победа над тях и с мач по-малко от тях и с 4 точки по малко от първия и втория, които днес даже имаме възможност да стопим до една, А Ботев с мач по-малко от другите и равен брой мачове с нас са на предпоследното 9то място в зоната на изпадащите, имащи единствено шанса при една евентуална победа днес да излязат от зоната на изпадащите до 8мото място подминавайки Локо Пловдив и изравнявайки се с Монтана, които ги счупиха от бой при последния им сблъсък. Освен това гостуват и на Герена.
Та за какъв оглед на какви възможности говориш...

Red_Neck написа:Мисля, че Ботев няма да загубят мача.
Доста "логично " мнение. Ако предпоследния играе според възможностите си срещу отбора на 3-то в класирането можел да го победи, като гост

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
Майната му на класирането и лидерите. Искам Левски да излезе и да играе футбол, че последните години доказахме, че важен мач не можем да вземем. ПСИХИКА. Довечера искам спектакъл на Герена, искам освободени психически играчи, които играят приятен за окото футбол и максимално се раздават на терена, резултатите сами ще дойдат. Божката Краев като централен нападател ще се справи по- добре от Курдов. То май от него и Джими джапанката да излезе, по- добре ще се представи. Жалко за това момче и фамилията, която носи. Баща му на времето късаше мрежата.
-
- Контакти:
Защо в мен се прокрадва някакво усещане, че е футболист въпреки вътрешното си нежелание, само, защото баща му някога е късал мрежата" и не е бил попитан навреме има ли желание да последва професията на баща си или иска да се занимава с нещо съвсем друго? Може и просто да си му е наложено. Което пък може да обясни и липсата му на всякаква емоция, за което говорят някои хора. Може наистина просто да не му се занимава с това...