Спонсорите на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Спонсорите на Левски

Мнениеот Nuke » 16 сеп 2015 14:25

1982 написа:
Ми, не, разбира се, защото Инджов нищо не е докарал в ЦСКА, а докара ЦСКА до ..... В група.

Виж, Иво Тонев, дето бил само приятел с Бойко Борисов и адв. Ангелов, дето бил адвокат на Пеевски, ама вече не бил, карат спонсори с ТИР-ове на Герена. Направо ще се изтрепят фирмите коя първа да инвестира в Левски, нещо голям ищах ги обзе последните месеци. :mrgreen: :mrgreen:

Ами... такъв е животът. В последните години собственици на ЦСКА бяха хора, които не могат да пишат! Не знам какво си очаквал. В Левски такива периоди липсват. Логично сега сте вие при аматьорите, а ние в А група. Но спокойно може да си търсиш под вола теле за оправдание, щом те влече.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 16 сеп 2015 14:25

Към Пеевски и Боко може да добавите и Божков. Говедото на което се молихте да ви спасява. :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2015 14:30

Това е добра новина! Надявам се, че спонсорите ще са в основата на изчистване дълговете към държава и всички останали ищци, та да си почнем начисто и спокойно да се върнем на върха, където ни е мястото! Гледам, че цесекистите в темата са като ужилени от стършел - вият на умряло, подскачат, крякат, чешат се където не ги сърби ... абе безценно. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 сеп 2015 14:47

modor написа:Още, още...

колко :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 сеп 2015 14:49

Не е истина просто.
Няколко години правиха дудуци на Доган, чрез к*р* на Цецоу, ама сега за турски пари говорят.
Абе верно бе, жълтите ще излязап по-нагли и от розовите, а?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 16 сеп 2015 14:59

Стига пикахте газ бе чорбари, след 5-6 години като влезете в А група и вие ще имате спонсори.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 сеп 2015 15:05

Achtung_Juden написа:Стига пикахте газ бе чорбари, след 5-6 години като влезете в А група и вие ще имате спонсори.

Хм, 5-6 г. - доста оптимистично, но ще видим.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 сеп 2015 15:18

1982 написа:
iliev72 написа:Договори за 1г или 6 месеца :mrgreen: Нормалните отбори сключват договори за 5 и повече години и не смятат , че трябва да се афишира.
Смени ли се властта и тези договори веднага ще приключат.Ако не друго поне засега ще вържат бюджета.

Абсолютно. Помниш ли какво стана с ВТБ Кепитъл, които Бойко докара при предишния си престой ??! Падна от власт и те моментално се одръстиха от Левски, тъй като предвидливо бяха сключили договор за година, година и половина.

И какво точно е станало с ВТБ? Аз защо си мисля и че в момента са спонсори на Левски чрез дъщерната си фирма Виваком( която е собственост на ВТБ).
А за Щрабаг,много ми е интересно как някой може да притиска фирма, с годишен оборот на 10 млрд евро. Като основната дейност на компанията се развива на територията на Австрия и Германия. Просто са решили да навлезнат по-сериозно на българския пазар. Съмнявам се ,че някой български играч може да си позволи да ги притиска. Определено шефовете на Щрабаг(която основно се занимава с инфраструктурни проекти в цяла Европа) могат да се свържат във всеки един момент по всяко време на деня със съответните министърпредседатели и да се оплачат от нашенския играч.Те(Щрабаг) вече многократно са си платили на когото трябва да се съобразяват с който и да е в България ( в това число и с ББ..) За мен е много вероятен следния сценарий : На среща на ББ с Ангела Меркел или съответния ресорен министър в правителството на Германия ,нашия човек "случайно" бива запознат с шеф на Щрабаг и онзи казва на нашия човек ,че те планират да разширят бизнеса си у нас. Оттам нататък нашия човек знае много добре,че тези са със статут на свещена крава у нас и не се пипат и трябва да получат едно хубаво парче от баницата, иначе може да няма пари от ЕС и съответно може и въобще да няма баница...
Иначе за продължителността на договора с Щрабаг , ами договорите с Мтел също бяха за по една година и всяка година се преподписваха и параметрите се актуализираха. Това е напълно нормална практика.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2015 15:26

Тук говорим за местна, българска фирма-представител на Щрабаг, не забравяй. И не е като да не получи наскоро разни поръчки, разбира се, това няма нищо общо, просто поредното съвпадение.

Пишеш за ВТБ и Виваком .... ами, именно, ама имаше един вакуум между двата им престоя, да припомняме ли кой НЕ беше на власт по време на тоя вакуум ?! И дали пак е случайност и това "съвпадение". ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 сеп 2015 15:31

Не съм много сигурен кой е собственика на Виваком особено след аферата LIC33 която май никой не се направи труда да съобщи как завърши.
Докато беше Грашнов договорите не бяха за 1г. Може би само последните 2-3г да са били година за година.Не е лошо да си отговориш защо Strabac биха се занимавали с отбор който отдавна се компрометирал като успешен клуб и от 2г не е виждал мачове в ЕКТ и може да станат и повече.И като са толкова качествен клуб защо ЛевИНС не си продължаха договора ;) Ще се учудя ако Strabac си продължат договора.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Левски”