Левски пита: Кой?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Левски пита: Кой?

Мнениеот Кашчей » 01 сеп 2014 21:44

Stahlgewitter написа:
Reckless написа:Причината, лумпените да се нахвърлят на полицаите е била, че полицаите били влезли в сектора им ! Забележете, каква уважителна причина имат !
Това е полиция ! Може да ходи и да присъства, където си иска !Могат и между вас да се разхождат и вие нямате право дума да обелите за това ! Ако аз съм полицай и ме нападнеш с патерица, ще ти я завра отзад и ще те вея, като самарското знаме !
Защо само фенове на сините ядат бой в Ловеч ?
Защо само фенове на сините ядат бой в Български извор ?
Като подхождаш агресивно, няма да плачкаш, като 8-мо класничка от третия закон на Нютон !

Стой си в Ловеч и не давай компетентни мнения за неща,които не знаеш,гледай си там на микренския оплютото тимче и така.

Ще ни просветиш ли нас, несведущите, защото само с вас има проблеми там (и не само там)?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Re: Левски пита: Кой?

Мнениеот Stahlgewitter » 01 сеп 2014 22:33

Кашчей написа:
Stahlgewitter написа:
Reckless написа:Причината, лумпените да се нахвърлят на полицаите е била, че полицаите били влезли в сектора им ! Забележете, каква уважителна причина имат !
Това е полиция ! Може да ходи и да присъства, където си иска !Могат и между вас да се разхождат и вие нямате право дума да обелите за това ! Ако аз съм полицай и ме нападнеш с патерица, ще ти я завра отзад и ще те вея, като самарското знаме !
Защо само фенове на сините ядат бой в Ловеч ?
Защо само фенове на сините ядат бой в Български извор ?
Като подхождаш агресивно, няма да плачкаш, като 8-мо класничка от третия закон на Нютон !

Стой си в Ловеч и не давай компетентни мнения за неща,които не знаеш,гледай си там на микренския оплютото тимче и така.

Ще ни просветиш ли нас, несведущите, защото само с вас има проблеми там (и не само там)?

Мисля,че си достатъчно интелигентен да се сетиш сам.
Изображение

Върни се в “Левски”