Херо става треньор на Левски от Нова година

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Херо става треньор на Левски от Нова година

Мнениеот onegavon » 11 авг 2014 21:28

Напротив много държим Левски да остане в челната шестица.Това ни дава възможност да ликвидираме вашето преимущество в срещите с нас /остават ни само още четири победи/

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 11 авг 2014 21:29

1982 написа:Хора, не усещате ли как ви пързалят ??! .... пролетта чакахте месията Гонзо да дойде и да почне на чисто от лятото. Няма проблем. Сега цяла есен ще чакате Херо да дойде зимата да почне и той на чисто. :lol: :lol: :lol: И така до безкрай ....

Много избирателно четеш коментарите. Освен двама-трима наивни малчугана и още толкова заблудени души, всички останали коментирахме, че Гонзо, колкото и да е дал на Левски като играч, просто няма умствения капацитет да изгради отбор.
Просто влез в темата за Гонзо и чети. Каква месия, какви пет лева.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 11 авг 2014 21:30

През 2000 г. с Херо начело, „сините” победиха 3 пъти ЦСКА в рамките на 1 месец, спечелиха Купата на България и грабнаха титлата, след „кървавия” гол на сегашния изпълнителен директор на клуба Георги Иванов – Гонзо ! :o :o :lol:

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 11 авг 2014 21:34

Така е, Гонзо е дал много на Левски, ама сега май е дошъл само да взима..
Забелязвате ли, че откакто Тонев дойде в Левски(с едни високопарни изказвания типично в негов стил) нещата съвсем се скапаха...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 авг 2014 21:34

balef написа:Алооо злобарчета чуйте и стига простотии сте писали - Херо ще е съветник и анализатор до Нова година след това преценява от наличните футболисти кой остава и кой ще бъде осовободен.
Херо не е прост човек и който го познава знае много добре !
Повярвайте че Левски ще има супер физическа и тактическа подготовка при него и той затова иска да започне на чисто!

Успех Херо и само Левски !

Викаш Гонзо, Илиев и всички други са простаци и са се хванали на въдицата, а Херо е премислил. Наистина кво ще съветва и кво ще анализира до декември? Тези анализи и ти може да ги правиш, ако ти дадат - от тях файда няма, след като ви тупат често, често. Явно няма да разбереш, след като и левскари ти обясняват колко употребен ще е и Херо, ама живей си с мечтите - пари не даваш
[offtopic]само нерви хабиш хахахах[/offtopic]
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 авг 2014 21:35

Кашчей написа:Има и други начини, нали :mrgreen:

Ами, кажи ми кои 6 отбора ще имат по-добър домакински актив от Левски и може да проведем някаква аргументирана дискусия. Топ 6 ще бъде съставена от Лудогорец, ЦСКА, Ботев, Левски, Литекс, а Славия и Берое ще определят 6-ия. Като от всички отбори Левски ще бъде един от най-добрите домакини. Не знам какво целиш с евтините си провокации :roll: Ако искаш да спорим със футболни аргументи ОК. Ако търсиш с кой да спориш има си спам-тема ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 авг 2014 21:36

1982 написа:
ralka_levskarka написа:
Red_Neck написа:Чакат Газпром за да захлебят :)
Не вярвам да стане - няма логила да чака.

Сигурно иска той да си проведе подготовка и той да избере футболистите, ама какво ли разбирам аз..

И Илиан Илиев така искаше да дойде на чисто от лятото, и Гонзо тази година ..... видяхме ги как се оправиха. Това са смешни доводи. До зимата ще затънете тотално с Гонзо начело.

Да не мислиш, че ми харесва? Нищо не мога да направя. И за мен до НГ всичко ще е загубено, ама кой ме пита..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 авг 2014 21:41

bilyaletdinov написа:
Кашчей написа:Има и други начини, нали :mrgreen:

Ами, кажи ми кои 6 отбора ще имат по-добър домакински актив от Левски и може да проведем някаква аргументирана дискусия. Топ 6 ще бъде съставена от Лудогорец, ЦСКА, Ботев, Левски, Литекс, а Славия и Берое ще определят 6-ия. Като от всички отбори Левски ще бъде един от най-добрите домакини. Не знам какво целиш с евтините си провокации :roll: Ако искаш да спорим със футболни аргументи ОК. Ако търсиш с кой да спориш има си спам-тема ;)

И как прецени, че ще сте идеалните домакини?
Кое ти дава такава увереност, че няма да ви бият и на Герена, сякаш ще ви е за сефте? Ми ако Локо и Славия ви изчукат, когато са домакини, ЦСКА ви взема и другият мач...колко ви остава?
Май само другият начин!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 11 авг 2014 21:44

Поредната грешка на Херо.
Да е жив е здрав,но откакто се пребори с болестта си,постоянно греши.
Все пак,успех !!!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 авг 2014 21:53

След Нова Година или малко преди нея ще има нов спонсор.Това значи свежи пари за нови играчи.Ще си купи човека 3ма 4ма които му харесват и ще свършат работа.Въпросът е ГОНЗО да ги задържи до позиция близка за атакуване на 2ро 3 то място.Останалото ще се помъчи да направи ИСТИНСКИЯТ треньор.

Върни се в “Левски”