blue avalanche написа:Това,всъщност,е добра новина.
Ще вкара малко финансова дисциплина в клуба!
Когато няма пари и финансова дисциплина не върши работа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Това,всъщност,е добра новина.
Ще вкара малко финансова дисциплина в клуба!
Eminem написа:джони написа:финансовия феърплей е изискване номер 1 за издаване на лиценз,оттук идва въпроса как са взели лиценз за следващия сезон за а група,за уефа да не говорим,друго интересно ще е дали ще има забрана за трансфери или е само глобата
![]()
![]()
![]()
ПСЖ и Сити как са взели лиценз ?
Red_Pride написа:Изключвайки Левски от новината,каква е тази смешна сума от 200 хиляди евро беПлатини пак омекнал, миналата година изхвърлиха Малага от евротурнирите сега налага смешни парични санкции за Сити, ПСЖ,Галатасарай
И това ако не е двоен аршин здраве му кажи
ivan_svet написа:Ако това с финансовия феърплей е истина /предвид обичайната нечистоплътност на публикациите с/у "Левски"/, това още веднъж показва, че клубът се управлява зле. А задлъжняването му към фирми на мажоритарния собственик очевидно е обичаен способ на БГ-мереклиите за президенти. Това основно правеха и боклукчиите в ЦСКА, така и Лупи сега се изживява като мажоритарен акционер. Що се отнася до задлъжнялостта, тя най -бързо се редуцира чрез т.нар. капитализация, т.е. кредиторът получава акции с/у вземания си. Това води до увеличаване на капитала, който се формира на база номинална стойност на акциите, но не води императивно до нарастване на продажната им цена. Така, че ако Батков иска да продава на реална цена - няма пречка. Но изглежда, че нито той иска да продава, нито купувач има. Затова мисля, че усилията трябва да се насочат в преструктурирането на управлението с привличането на доказани, а не набедени професионалисти. Синият патриотизъм е необходимо, но не и достатъчно условие. А в последните няколко сезона изглежда само той е на ниво в "Левски".
galin56 написа:ivan_svet написа:Ако това с финансовия феърплей е истина /предвид обичайната нечистоплътност на публикациите с/у "Левски"/, това още веднъж показва, че клубът се управлява зле. А задлъжняването му към фирми на мажоритарния собственик очевидно е обичаен способ на БГ-мереклиите за президенти. Това основно правеха и боклукчиите в ЦСКА, така и Лупи сега се изживява като мажоритарен акционер. Що се отнася до задлъжнялостта, тя най -бързо се редуцира чрез т.нар. капитализация, т.е. кредиторът получава акции с/у вземания си. Това води до увеличаване на капитала, който се формира на база номинална стойност на акциите, но не води императивно до нарастване на продажната им цена. Така, че ако Батков иска да продава на реална цена - няма пречка. Но изглежда, че нито той иска да продава, нито купувач има. Затова мисля, че усилията трябва да се насочат в преструктурирането на управлението с привличането на доказани, а не набедени професионалисти. Синият патриотизъм е необходимо, но не и достатъчно условие. А в последните няколко сезона изглежда само той е на ниво в "Левски".
Защо ми се струва, че това което си написал е една голяма глупост. Все едно, че ти имаш хлебарница, а аз мелница. Карал съм ти брашно за 5 млн лв. без да си ми го платил. И ти в един момент ми казваш : Пич аз пари немам, ама ще ти дам акции от хлебарницата. И така ще си ликвидирам задълженията. Тогава отговора ще бъде: Ще си ги ликвидираш, ама друг път. Вземи си акциите и си ги заври там дето слънце не те огрява а на мен ми дай пари. Аз ако искам хлебарница да съм си направил сам.
Толкова по твоята "капитализация".
Captain Stottlemeyer написа:джони написа:финансовия феърплей е изискване номер 1 за издаване на лиценз,оттук идва въпроса как са взели лиценз за следващия сезон за а група,за уефа да не говорим,друго интересно ще е дали ще има забрана за трансфери или е само глобата
Много бъркаш със смесването на понятия като "финансов феърплей", "лиценз" и пр., които очевадно не са ти ясни...Нищо чудно, ти не си особено умен...
Искаш да кажеш, че и "Манчестър Сити", "ПСЖ", "Зенит" и др. също няма да вземат лиценз!?.....
Спри да се излагаш, защото ти се смеят всички във форума, включително "бултраси". Междувременно се замисли, дали не е малко странно тъкмо фен на "Ботев" - Пловдив да се изказва по въпроса за финансовия феърплей?...
ilian12 написа:
Точно Ботев тази година има печалба от над 5 мил от участието си в ЕКТ и продажбата на Неделев. Нещо с което Левски няма как да се похвали ...
Инвестициите в спортни бази не се включват в баланса. Финансовия феърплай се гради чрез сравнение на приходите от билети, права, продажби на артикули към заплати и закупуване на играчи.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:ilian12 написа:
Точно Ботев тази година има печалба от над 5 мил от участието си в ЕКТ и продажбата на Неделев. Нещо с което Левски няма как да се похвали ...
Инвестициите в спортни бази не се включват в баланса. Финансовия феърплай се гради чрез сравнение на приходите от билети, права, продажби на артикули към заплати и закупуване на играчи.
Не, продажбата на Родригез и Вутов не се брои
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, mikata, TristaNNN и 66 госта