"А" Група: "Ботев" - "Левски"
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- popokutepetel
- Контакти:
Re: "А" Група: "Ботев" - "Левски"
Жалко, че смешното тимче на Ботев е толкова некадърно. Трябваше да вкарат поне пет. И изобщо Левски трябва да почне да пада с по пет-шест гола, което ще съответства на некадърността на измислените чалгарчета. Дано поне тогава някой от т.н. ръководство вземе та се замисли да промени нещо.
Поредно представление на трупата от Герена . Има ли някой син фен да се надява все още на класиране в Европа ?!
- popokutepetel
- Контакти:
mig31bg написа:Поредно представление на трупата от Герена . Има ли някой син фен да се надява все още на класиране в Европа ?!
Ами то мястото за Европа ще се реши в прекия двубой с ЧМ. Предполагам, че ЧМ ще се класира, за сметка на фалиралото АД, което ще пропусне и тази година

sandi74 написа:Нова загуба за Левски и да си тръгват със синоптика Мъри за София.
Aма колко много го паса туй странно за лаиците добиче футболчето.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Тук били големи забавняги, чак забързани.. 

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Този мач да не е подарък за Рождения ден на Наско Сираков днес? 

ChelseaFUN написа:Радо Цонев обаче играе добре, хареса ми тоя мач, единствено той игра добре според мен...
Ти....ти се шегуваш, нали?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- modor
- Контакти:
Сини богове
Благодаря ви за поредния спектакъл 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Тоя бот блажевич е антивратар,да се връща мачока.
TristaNNN написа:ChelseaFUN написа:Радо Цонев обаче играе добре, хареса ми тоя мач, единствено той игра добре според мен...
Ти....ти се шегуваш, нали?
Разбира се,че се шегува.Ти как мислиш?

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА.