Чакайте от умрял писмо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Чакайте от умрял писмо

Мнениеот sandi74 » 23 май 2013 08:45

Левски шампион без помоща на съдиите няма как да стане.Факт.За всички лаици които са на друго мнение ще попитам:Как завърши финалът за купата в Ловеч?Кой отбор я спечели и кой остана с калъфката?Няма мое,няма твое,светът е БЕРОЕ.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 23 май 2013 09:44

donDiego написа:
tsonpen написа:Виждам много болка и уплаха след победата на Лудогорец. Някой ако не знае, вторият гол не е от дузпа, а след разочарованието от профукана такава.

Но пък дуспите бяха 100%..измислени ;)

Вярно е, и за мен дузпи няма. Не знам от къде го изкопаха тоя съдия. Мисля си, че втората дузпа Иван Стоянов нарочно не я вкара за да компенсира първата. Всъщност за мен реалния резултат е 1:0 . Лудогорец игра по агресивно и имаше доста положения, но както винаги проблема в завършващата фаза си остава.
Колкото до това, че Ботев са ни легнали..хм, защо феновете на Левски смятат така? Нима Лудогорец няма възможностите да бие Ботев или очаквахте първо Мъри после Венци да ги прави шампиони? Като имат шампионски претенции да си спечелят титлата на терена, а не да чакат на други отбори!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 23 май 2013 10:00

Ботев нямаха мотивация в този мач, а ние трябва да бием Славия. Така е най-добре. Ако не можем, къде сме тръгнали? В крайна сметка едно е да играеш за титла, а съвсем друго за някакви си пари дето друг отбор ги бил обещал, ако се случи еди какво си.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2013 10:14

fen-fen написа:
donDiego написа:
tsonpen написа:Виждам много болка и уплаха след победата на Лудогорец. Някой ако не знае, вторият гол не е от дузпа, а след разочарованието от профукана такава.

Но пък дуспите бяха 100%..измислени ;)

Вярно е, и за мен дузпи няма. Не знам от къде го изкопаха тоя съдия. Мисля си, че втората дузпа Иван Стоянов нарочно не я вкара за да компенсира първата. Всъщност за мен реалния резултат е 1:0 . Лудогорец игра по агресивно и имаше доста положения, но както винаги проблема в завършващата фаза си остава.
Колкото до това, че Ботев са ни легнали..хм, защо феновете на Левски смятат така? Нима Лудогорец няма възможностите да бие Ботев или очаквахте първо Мъри после Венци да ги прави шампиони? Като имат шампионски претенции да си спечелят титлата на терена, а не да чакат на други отбори!

Никой не казва,че Л-ц не може да бие Ботев.Но:"„Доволен съм, искам да поздравя нашите играчи и отбора на Ботев, според мен ние сме двата най-добри отбора, които се стремят да играят футбол“, заяви Петев." вчера Ботев приличаше ли ти на "най-добрия" отбор? ;) И защо?
Че те Славия гол ви вкараха,бре...А Локо Пд паднаха само с 1-0 с триста зора...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 23 май 2013 10:34

blue avalanche написа:Никой не казва,че Л-ц не може да бие Ботев.Но:"„Доволен съм, искам да поздравя нашите играчи и отбора на Ботев, според мен ние сме двата най-добри отбора, които се стремят да играят футбол“, заяви Петев." вчера Ботев приличаше ли ти на "най-добрия" отбор? ;) И защо?

Наистина вчера имаше футбол на терена и мачът беше доста качествен. Много коментатори са посочвали двата отбора като най-добре играещите. Въпрос на мнение, може и на вкус.
А като си тръгнал да вадиш резултатите на Лудогорец, извади и на "Левски". Равенството ви с Монтана като домакини е може би най-голямата ви издънка. След това "Пирин" ГД (ние също с тях, но поне при нас беше експериментален състав, твърде оптимистичен) и Миньор също бяха на крачка да ви обърнат. Реално с това, което представлявате Славия би трябвало да има поне 20-30% шанс да ви хвърли в рев и сополи.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 23 май 2013 10:50

lisynger написа:Какво нахъсващо мнение :lol: Ти ме разрева бе човече :lol: Чак и с битка и мъка стигнали до тук,вие,когато не взимахте съдии имахте 2 истински мача с Миньор и Разград

А мача с "харизмата" на 27-ми миналия месец? Или вече е време да размениш местата на футболистите от аватара си?
sandi74 написа:Левски шампион без помоща на съдиите няма как да стане.Факт.За всички лаици които са на друго мнение ще попитам:Как завърши финалът за купата в Ловеч?Кой отбор я спечели и кой остана с калъфката?Няма мое,няма твое,светът е БЕРОЕ.

Стига, бе, човек! Ще вземеш да заблудиш някой, че си фен на "Берое".
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 май 2013 11:09

Защо все някой трябва да помага на Левски ?
Ама май друга ви е болката, че Мъри ви би като даули в Пловдив а загуби от Лудогорец и ЦСКА ей това не можете да приживеете
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 май 2013 12:23

fen-fen написа:Вярно е, и за мен дузпи няма. Не знам от къде го изкопаха тоя съдия. Мисля си, че втората дузпа Иван Стоянов нарочно не я вкара за да компенсира първата. Всъщност за мен реалния резултат е 1:0 . Лудогорец игра по агресивно и имаше доста положения, но както винаги проблема в завършващата фаза си остава.

Защо, когато грешките на съдията са във ваша полза, не говорите за "другите начини" ?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 май 2013 12:45

Не разбирам защо плюете Стоилов, като той няма нищо общо с резултатите на Ботев в последните мачове. Ръководството умишлено дръпна спирачката за евротурнирите и играчите загубиха желание за футбол.
Вие как си представяте Ботев в мач без значение да се напряга, както вас срещу Лудогорец. Заради кого да го правят? Заради Левски ли? Айде малко по-сериозно. Отбори, неиграещи за нищо няма как да спънат други отбори, нуждаещи се от точки.
Могат да го направят само срещу сериозна сума пари, както Миньор направиха срещу ЦСКА миналия сезон.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 май 2013 13:22

tsonpen написа:
blue avalanche написа:Никой не казва,че Л-ц не може да бие Ботев.Но:"„Доволен съм, искам да поздравя нашите играчи и отбора на Ботев, според мен ние сме двата най-добри отбора, които се стремят да играят футбол“, заяви Петев." вчера Ботев приличаше ли ти на "най-добрия" отбор? ;) И защо?

Наистина вчера имаше футбол на терена и мачът беше доста качествен. Много коментатори са посочвали двата отбора като най-добре играещите. Въпрос на мнение, може и на вкус.
А като си тръгнал да вадиш резултатите на Лудогорец, извади и на "Левски". Равенството ви с Монтана като домакини е може би най-голямата ви издънка. След това "Пирин" ГД (ние също с тях, но поне при нас беше експериментален състав, твърде оптимистичен) и Миньор също бяха на крачка да ви обърнат. Реално с това, което представлявате Славия би трябвало да има поне 20-30% шанс да ви хвърли в рев и сополи.

Ние не се водим измежду "двата най-добри отбора"... ;) Единият "най-добър" отбор е на 13т. от върха,нападението му е на 5-то място...Как ги определят тези неща?Ти знаеш ли критериите?

Върни се в “Левски”