Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски стигна дотук! Време е за фронтална атака!

Мнениеот 1palq4o1 » 11 май 2013 14:22

blue avalanche написа:
kent1914 написа:Още малко остана - седмица и всички разноцветни хлебарки от нашия форум ще изчезнат :mrgreen: Ще се скрият в калните си дубки,и ще обвиняват и извънземните за това което се е случило,и ще се питат - Ама те извънземните ,защо и на нас не помогнаха :lol: Левскари ,тази омраза и злоба сме я виждали и преди,многократно, и знаем,че след това изчезват от картат тези мишоци,така че ,не им обръщайте внимание ! :mrgreen:

ФК Делиорман само след час имат мач със Славия.Познай колко човека има във форумчето им? :o

1<
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 11 май 2013 14:26

1palq4o1 написа:Аз имам,пък един въпрос-като направим дубъл с кой ще играем за супер купата на България?

Ако бяхме в Англия , с втория - Лудогорец.
В България се играе с финалиста - Берое. :ugeek:

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 май 2013 15:55

1palq4o1 написа:
blue avalanche написа:
kent1914 написа:Още малко остана - седмица и всички разноцветни хлебарки от нашия форум ще изчезнат :mrgreen: Ще се скрият в калните си дубки,и ще обвиняват и извънземните за това което се е случило,и ще се питат - Ама те извънземните ,защо и на нас не помогнаха :lol: Левскари ,тази омраза и злоба сме я виждали и преди,многократно, и знаем,че след това изчезват от картат тези мишоци,така че ,не им обръщайте внимание ! :mrgreen:

ФК Делиорман само след час имат мач със Славия.Познай колко човека има във форумчето им? :o

1<

То и на стадиона им са толкова :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 16:08

blue avalanche написа:

ФК Делиорман?Много си начетен, няма що.. и си още по-оригинален!А ПФК "Съдийско рамо" вчера спечели ли си мача?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 16:16

фифи перото написа:
Кашчей написа:
фифи перото написа:

Не можеш да ми то обясниш.София не е само град или село, както е при вас.За нас, родените в София това е нещо повече от място където вие ядете и се.ете.Не обсъждай Левски.Малък си.

Хахаха.... и кое в "Левски"е по-голямото от мен?
Отбор, който на 20 години веднъж има някакви проблясъци, а през останалото време само търси съдии и властимащи, за да издрапа нагоре.

Моля, да не ми даваш за пример "пролетта", защото при нормални елиминации......

И мозъка .Ти дори не разбра за какво пиша. :lol:

Аз те разбрах..софиянецо!Заради такива, като теб, софиянци и е неприязънта към останалите свестни жители на града.А колко съм малък е друг въпрос..след като знам откъде ти идва ника, значи не съм толкова малък.Поне не съм по-малък от теб ( в твоят смисъл на малък), за да не обсъждам "Левски".Кои сте вие, че да не ви обсъждаме?Отбор, който наистина има запомнящи се години в България (с добро), но който има и отвратителен манталитет на терена.Отбор, който обикновено затрива талантите, направили неразумният избор да го предпочетат.И кой си ти, в този форум, за да държиш тон на друг потребител, като теб?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 май 2013 16:19

Кашчей написа:
blue avalanche написа:

ФК Делиорман?Много си начетен, няма що.. и си още по-оригинален!А ПФК "Съдийско рамо" вчера спечели ли си мача?

Ей Магарето,ае и ти,ако можеш да четеш ,има една книжка " Правила в садийството на ФИФА " се казва , взимай и чети !!! Аман от комплексирани неграмотници ТУК !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 16:24

kent1914 написа:
Кашчей написа:
blue avalanche написа:

Ей Магарето,ае и ти,ако можеш да четеш ,има една книжка " Правила в садийството на ФИФА " се казва , взимай и чети !!! Аман от комплексирани неграмотници ТУК !!!

Ако аз съм неграмотник, не знам какво си ти, с този правопис.

В тази книжка нещо пише ли за ФК Делиорман, или ти гледаш някаква паралелна класация на футболни отбори?

Като се подигравате с друг отбор, ще търпите подигравка и с вашия отбор-не сте се качили още на Олимп!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 май 2013 16:29

Като се подигравате с друг отбор, ще търпите подигравка и с вашия отбор-не сте се качили още на Олимп![/qu
То на магаре ,какво да му обясняваш !!! Много си зле,жал ми е за теб даже !!! :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 май 2013 16:38

Не ме съжалявай, а по-добре си помисли по въпроса:толкова ли сте издигнати интелектуално левскарите, за да имате право да се подигравате на друг отбор..само защото ви е конкурент за титлата и не иска да ви я даде доброволно?Във форума на Лудогорец не съм прочел и едно мнение с подигравателно отношение към името на отбора ви, за разлика от вас... граждани, по селата раждани.
Всъщност, в това и в бисерите на Батков, в изказванията на Тонев и Боримиров ли се състои фронталната ви атака?За момента обходните маневри на верният сателит Славия не дават очакван резултат и нещо май ви изнервя това :twisted:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 май 2013 16:44

Кашчей написа:Не ме съжалявай, а по-добре си помисли по въпроса:толкова ли сте издигнати интелектуално левскарите, за да имате право да се подигравате на друг отбор..само защото ви е конкурент за титлата и не иска да ви я даде доброволно?Във форума на Лудогорец не съм прочел и едно мнение с подигравателно отношение към името на отбора ви, за разлика от вас... граждани, по селата раждани.
Всъщност, в това и в бисерите на Батков, в изказванията на Тонев и Боримиров ли се състои фронталната ви атака?За момента обходните маневри на верният сателит Славия не дават очакван резултат и нещо май ви изнервя това :twisted:

Не си чел,защото ние си имаме форум и си пишем там за нашия отбор,а ти чифтокопитноми ,какво правиш ТУК ? Нали си имаш форум?! Ае бегай там да пасеш!!!

Върни се в “Левски”