Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 24 авг 2021 21:32

Мето ,на сливова ли си?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2021 21:42

vlong написа:Мето ,на сливова ли си?

[offtopic]Тцъ. Концентриран алкохол не пия.[/offtopic]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 авг 2021 21:48

metodito написа:

[offtopic]Не ти личи. ;)[/offtopic]
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2021 21:55

realno написа:
metodito написа:

[offtopic]Не ти личи. ;)[/offtopic]

[offtopic]Ти па си Ален Делон.[/offtopic]

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 24 авг 2021 21:59

Поздрав за всички Левскари!
Супер кавър!
https://youtu.be/4oEDnVeYYyM
САМО ЛЕВСКИ!

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 24 авг 2021 22:00

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:[offtopic]
koisa написа:Преди ОС на клуба не очаквайте никакъв Мъри, нито отговор от него. Ако преди това приеме ще е цяло чудо. Сираков просто си спечели още седмица-две.
Мъри ще чака Палмсбет да станат генерален спонсор и да му гарантират някаква стабилност. Сираков пък ползва времето до ОС за да намали напрежението като уж преговаря с Мъри.

При Сираков лошото е, че хем няма пари, хем голямото его му пречи да поиска помощ. Освен това има търкания с хора, които можеха да му помогнат. Например Херо като нищо без пари можеше да му намери 4-5 добри играчи без проблем.

На мен обаче ми се струва, че и Мъри ще бъде поредния бушон за няколко месеца, макс до пролетта, ако не му вземат играчи.
С Горановци, Михайловци, Божиновци и Славчевци няма да стане...
[/offtopic]
Аз пък друго се замислих - конспирацийка. Ако НС е подочул, че на УС му готвят пуч, той да излиза за това с Мъри. Един вид, аз съм единственият, който може да докара СС в "Левски". Ако не ме подкрепите, оправяйте се.

Бе, ти преди да ги дрънкаш разните дрънканици, замисляш ли се дали имаш някаква реална представа какво и как се случва на УС и кой на какъв пост, респективно с каква отговорност, се явява в клуба? Имаш ли представа кой кому може законово, административно или както се сетиш, да прави пучове? Сигурен ли си, че знаеш какво е УС, какво е НС и какво е мажоритарен собственик? :?

Сигурен съм, че след УС Наско може да е аут, шо?
Всъщност... все ми е тая. Т.е. не. Не знам.

мнооо си тъп Сашеее. по-добре мълчи... тъпотията така не личи....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2021 22:05

skitnik32 написа:
metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:[offtopic]
koisa написа:Преди ОС на клуба не очаквайте никакъв Мъри, нито отговор от него. Ако преди това приеме ще е цяло чудо. Сираков просто си спечели още седмица-две.
Мъри ще чака Палмсбет да станат генерален спонсор и да му гарантират някаква стабилност. Сираков пък ползва времето до ОС за да намали напрежението като уж преговаря с Мъри.

При Сираков лошото е, че хем няма пари, хем голямото его му пречи да поиска помощ. Освен това има търкания с хора, които можеха да му помогнат. Например Херо като нищо без пари можеше да му намери 4-5 добри играчи без проблем.

На мен обаче ми се струва, че и Мъри ще бъде поредния бушон за няколко месеца, макс до пролетта, ако не му вземат играчи.
С Горановци, Михайловци, Божиновци и Славчевци няма да стане...
[/offtopic]
Аз пък друго се замислих - конспирацийка. Ако НС е подочул, че на УС му готвят пуч, той да излиза за това с Мъри. Един вид, аз съм единственият, който може да докара СС в "Левски". Ако не ме подкрепите, оправяйте се.

Бе, ти преди да ги дрънкаш разните дрънканици, замисляш ли се дали имаш някаква реална представа какво и как се случва на УС и кой на какъв пост, респективно с каква отговорност, се явява в клуба? Имаш ли представа кой кому може законово, административно или както се сетиш, да прави пучове? Сигурен ли си, че знаеш какво е УС, какво е НС и какво е мажоритарен собственик? :?

Сигурен съм, че след УС Наско може да е аут, шо?
Всъщност... все ми е тая. Т.е. не. Не знам.

мнооо си тъп Сашеее. по-добре мълчи... тъпотията така не личи....

[offtopic]Що бе, пречи ти на слънцето, за да еволюираш ли?[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 24 авг 2021 22:22

metodito написа:Аз пък друго се замислих - конспирацийка. Ако НС е подочул, че на УС му готвят пуч, той да излиза за това с Мъри. Един вид, аз съм единственият, който може да докара СС в "Левски". Ако не ме подкрепите, оправяйте се. Ако има нещо такова, после казвайте как не бил покерджия. Това е Вълка.
Ако съм на мястото на палмите и планирам дългосрочна инвестиция, тоя го изритвам с двеста.

Няма как да стане това! Акциите са в Сираков и на негово име. Нищо не могат да му готвят нито Палми, нито НКП, Тръста и т.н.
Сираков ще си тръгне само, ако чуе десетина хиляди на стадиона да му искат оставката.
Доколкото се чува Палмсбет ще имат свой човек, който да следи как се харчат парите.
Щом от малък спонсор ни стават генерален и ще издържат наполовина отбора, значи Сираков не е чак такъв комарджия, какъвто го изкарват.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 авг 2021 22:38

[offtopic]
koisa написа:
metodito написа:Аз пък друго се замислих - конспирацийка. Ако НС е подочул, че на УС му готвят пуч, той да излиза за това с Мъри. Един вид, аз съм единственият, който може да докара СС в "Левски". Ако не ме подкрепите, оправяйте се. Ако има нещо такова, после казвайте как не бил покерджия. Това е Вълка.
Ако съм на мястото на палмите и планирам дългосрочна инвестиция, тоя го изритвам с двеста.

Няма как да стане това! Акциите са в Сираков и на негово име. Нищо не могат да му готвят нито Палми, нито НКП, Тръста и т.н.
Сираков ще си тръгне само, ако чуе десетина хиляди на стадиона да му искат оставката.
Доколкото се чува Палмсбет ще имат свой човек, който да следи как се харчат парите.
Щом от малък спонсор ни стават генерален и ще издържат наполовина отбора, значи Сираков не е чак такъв комарджия, какъвто го изкарват.

Оки, това беше отговора, който чаках. Благодаря.[/offtopic]

dedra
Контакти:

Мнениеот dedra » 24 авг 2021 22:49

Наско да тръгва за Разград да кани литовеца.

Върни се в “Левски”