Защо се взима игра, който няма да играе до октомври.
Какво правят управителни и надзорни съвети, назначени нойзита и друга сган.
Колко юноши играха вчера? Май ми се струва че това с юношите вече не важи.
Тия п*дали ще играят по добре без треньор
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
metodito написа:koisa написа:Пишете за разни негра и ментета минали през Левски. Един Робърта например беше от малкото играчи, които бяха гледани на живо преди да бъде взет.
Съмнявам се, koisa. Добре, че са тези агенции. Скъпи са им услугите, би било добре да имаме умел скаут, което ще е по-евтино, но в случая агенциите са правилния избор. Доколкото знам, и Роби и Спиро и Давиде и Тиам дойдоха от агенции, не от директен контакт. Както и много несретници, де. Като Белмонт, да речем.
Не, не, имам спомен, че някой от помощниците на Хубчев ходи да го гледа в Нидерландия.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Спиро го бяха гледали.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- bilyaletdinov
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:koisa написа:Пишете за разни негра и ментета минали през Левски. Един Робърта например беше от малкото играчи, които бяха гледани на живо преди да бъде взет.
Съмнявам се, koisa. Добре, че са тези агенции. Скъпи са им услугите, би било добре да имаме умел скаут, което ще е по-евтино, но в случая агенциите са правилния избор. Доколкото знам, и Роби и Спиро и Давиде и Тиам дойдоха от агенции, не от директен контакт. Както и много несретници, де. Като Белмонт, да речем.
Не, не, имам спомен, че някой от помощниците на Хубчев ходи да го гледа в Нидерландия.
Хубчев гледа 3 мача на Спийрингс в Холандия. Нима Стайн не беше играч?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:koisa написа:Пишете за разни негра и ментета минали през Левски. Един Робърта например беше от малкото играчи, които бяха гледани на живо преди да бъде взет.
Може, тогава аз бъркам.
- metodito
- Контакти:
blue avalanche написа:[
Мапуку, пък, големия нападател щото...
Мапуку със сегашната схема на игра щеше да къса мрежи. Освен ако го поставят бек, крило или дефанзивен. Ей тей, щото им е скимнало. Роси не изповядваше този тип футбол, за който е Мапуку. Той търсеше друг тип футбол. (А не, че го намери.)
Това, което се случва в момента е по вина единствено и само на Сираков и ще обясня защо...
Сега някои ще кажат: "Ако Наско не беше взел акциите вече да сме фалирали". Така е, не го отричам.
Но да видим колко глупости направи откакто взе акциите:
- прекъсна дарителските кампании и спря клубът да работи с феновете за доста дълго време.
- уволни СТД-то без да назначи нов.
- махна Славиша без да намери качествен треньор.
- изгуби шест месеца с Диксън
- тотален провал при зимната селекция
- почти тотален провал и при лятната (само заради Г. Миланов не е провал на 100%) към момента.
- отново губи време докато чака общото събрание и евентуалното влизане на Палмсбет в клуба.
Разбирам, че му е трудно, но да си назначи помощници. СТД и двама-трима скаути, които да се занимават със селекцията. Докато той ходи да преговаря с Палми, Диксъни и т.н.
Да сложи един поне малко от малко добър треньор, който да има идея и визия как да играе отбора и според това да се взимат играчи.
Не очаквах чак толкова аматьорски да управлява клуба. Та той даже не влиза в съблекалнята да им издърпа ушите и да ги стегне с малко авторитет.
Пълен ужас!
Сега някои ще кажат: "Ако Наско не беше взел акциите вече да сме фалирали". Така е, не го отричам.
Но да видим колко глупости направи откакто взе акциите:
- прекъсна дарителските кампании и спря клубът да работи с феновете за доста дълго време.
- уволни СТД-то без да назначи нов.
- махна Славиша без да намери качествен треньор.
- изгуби шест месеца с Диксън
- тотален провал при зимната селекция
- почти тотален провал и при лятната (само заради Г. Миланов не е провал на 100%) към момента.
- отново губи време докато чака общото събрание и евентуалното влизане на Палмсбет в клуба.
Разбирам, че му е трудно, но да си назначи помощници. СТД и двама-трима скаути, които да се занимават със селекцията. Докато той ходи да преговаря с Палми, Диксъни и т.н.
Да сложи един поне малко от малко добър треньор, който да има идея и визия как да играе отбора и според това да се взимат играчи.
Не очаквах чак толкова аматьорски да управлява клуба. Та той даже не влиза в съблекалнята да им издърпа ушите и да ги стегне с малко авторитет.
Пълен ужас!
R.I.P.
Аз не мога да разбера защо сравнявате който и да е друг период на Левски със сегашната пасмина. Спиро, Миро, Дембеле, Мапуку, който и да хванеш изглежда като Меси поставен до тия ентусиасти. Само да отбележа, Жорди Гомез - 100 мача за Омония Никозия, шампион на Кипър и влиза в групите на ЛЕ. Тука беше оплюван, слаб, не можел, не ставал, не му се играело, дузпи изтървал, искал пари... 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
Б група ни зове, първите 5 кръга играхме срещу отборите уж от нашата черга и взехме 3 точки, не ми се мисли в останалите 8 кръга какво ще става голова разлика 1-30 и 1 точка срещу Локо София, направо си изпадаме. Кой ще е следващия треньор, който ще го плюем след два три кръга?
-
Играчите не стават даже и за челото на Б група да се борим следващия сезон. По спортен път може и до трета лига да стигнем след два сезона.