Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Като Палмс Бет и техни хора ще движат отбора, дават парите и тн., що Нас Покера не им даде акциите и да си станат собственици? Нас Покера с чужда пита помен ли ще прави?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
- LoveAndPeace
- Контакти:
blue avalanche написа:LoveAndPeace написа:blue avalanche написа:Дълговете на клуба така могат да "разплачат" същия този клуб, че ум да ти зайде. Една "фирма", която е затънала до уши в бакии как може да гарантира каквото и да било? Как може един служител спокойно да си прибира заплатата и да си свирка, като не знае дали утре, като отиде на работа, няма да завари пуснати кепенци?
Или ние сме на принципа "3 дена аху-иху и после тихо"?
![]()
Въпроса ти е толкова абсурден , че чак не съм сигурен
нужен ли му е коментар.
Ма разбира се... Михайлов щял да си взима заплатите, всяка от които може да е последна, и щял да си подсвирква "Don't worry, be happy!" или "Акуна матата". Пък на вратата щял да е направо Оливер Кан.
Понеже той живее на някакъв остров в някаква нирвана и не знае, че клубът е затънал до шия.
Сутрин когато се събудиш , минава ли ти през главата - Дай днеска да избухвам , че знае ли човек , дали утре ще се събудя.
За викингите бях чел , че са били страшни и с кофти нрав , защото масово са страдали от чревни разстроиства.
В тоя ред на мисли , дали не е добра идея да минеш през гастроентеролог ?
metodito написа:rhaegar написа:Аз пък днес чувам, че Краев2 има потенциал.
Аз пък получавам дежавю - някой да хули наш футболист и после"Ама тоз добър бил, ве"...
Кои са па тия, дето толкова са задобряли след напускането на Левски, че си говорим след години как сме ги изпуснали? Дай примери. Щото аз не се сещам за ни един, българин или чужденец, дето съжалявам че сме го махнали в последните 10 години. Или поне не и с оглед показаното от тях в следващите им отбори.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- metodito
- Контакти:
rhaegar написа:metodito написа:rhaegar написа:Аз пък днес чувам, че Краев2 има потенциал.
Аз пък получавам дежавю - някой да хули наш футболист и после"Ама тоз добър бил, ве"...
Кои са па тия, дето толкова са задобряли след напускането на Левски, че си говорим след години как сме ги изпуснали? Дай примери. Щото аз не се сещам за ни един, българин или чужденец, дето съжалявам че сме го махнали в последните 10 години. Или поне не и с оглед показаното от тях в следващите им отбори.
Ми преди няколко страници се споменаваше Живко Атанасов. Лично аз имам друго мнение за него, но не съм специалист. Илиан Илиев разбира далеч повече от мен. Гомес. Титуляр в Омония, играе успешно в европейските турнири. Шампион на Кипър през миналия сезон.

metodito написа:rhaegar написа:metodito написа:rhaegar написа:Аз пък днес чувам, че Краев2 има потенциал.
Ми преди няколко страници се споменаваше Живко Атанасов. Лично аз имам друго мнение за него, но не съм специалист. Илиан Илиев разбира далеч повече от мен. Гомес. Титуляр в Омония, играе успешно в европейските турнири. Шампион на Кипър през миналия сезон.Панайотов - титуляр в "морето". Предвид класиранията на "Левски" и ЧМ в последните два сезона, мисля, че е ясно.
Гомес вчера направи 100 мача за Омония. Тиам влезе в Суперлигата на Турция.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- metodito
- Контакти:
Забравих братята Цоневи как бяха хулени - поне тук.
Пак ще го кажа, rheager, треньорите. Там е заровено кучето.
Пак ще го кажа, rheager, треньорите. Там е заровено кучето.
metodito написа:rhaegar написа:Аз пък днес чувам, че Краев2 има потенциал.
Аз пък получавам дежавю - някой да хули наш футболист и после"Ама тоз добър бил, ве"... Пак ще си говорим след някоя и друга година.Пак казвам: треньори - основно некадърници. На какво ще ги научи един некадърник? Тигърът от Акуре ли де беше, при Стойчо не можеше да си умери краките, при Майстора заприлича на футболист. С Краев, другия - същото горе-долу. Горанов преди Роси и при него. И тъ нтъ.
Давате Краев/изгонвате го/ на Черно море и ако Илиан не успее да го направи футболист за който да се говори,го отписвате.Но по сигурното е че ще го направи национал.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
metodito написа:blue avalanche написа:"Средата на терена" е за най-талантливите. В "средата на терена" играеха Панов, Ламята, Кайзера, Барзов, Бардон...
Съжалявам, но М.Петков е много далеч от "истината" за "среден човек"... Той извеждащ пас може ли да пусне? Да води топката без да си гледа в краката? Да стреля зад дъгата?
Той какво ще прави в средата на терена?
В съвремения футбол няма "10-ки" на терена
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Готвача написа:metodito написа:rhaegar написа:Аз пък днес чувам, че Краев2 има потенциал.
Аз пък получавам дежавю - някой да хули наш футболист и после"Ама тоз добър бил, ве"... Пак ще си говорим след някоя и друга година.Пак казвам: треньори - основно некадърници. На какво ще ги научи един некадърник? Тигърът от Акуре ли де беше, при Стойчо не можеше да си умери краките, при Майстора заприлича на футболист. С Краев, другия - същото горе-долу. Горанов преди Роси и при него. И тъ нтъ.
Давате Краев/изгонвате го/ на Черно море и ако Илиан не успее да го направи футболист за който да се говори,го отписвате.Но по сигурното е че ще го направи национал.
Виж сега то и Марто Минчев според вас е играч, ама чехите що го държат 2 години само във фитнеса? Нямаме играчи на средно европейско ниво, за по-високо не говоря. Иначе фалшиви герои с 2-3 силни мача в А група бол.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Аз мога да дам и обратните примери. И то много! Играчи, които, уж, бяха "голямата работа", а навън ги разкриха бързо-бързо...
Като почна от Краев, мина през Домовчийски и стигна до Вутов, Р.Цонев и т.н.
Като почна от Краев, мина през Домовчийски и стигна до Вутов, Р.Цонев и т.н.