Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2021 20:57

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:В условието, което, уж, е поставил Стоилов влизат ли заплатите на Хубчев, неговия щаб, Мохамед и останалите, дето си ги чакат?

Не.

А трябва. Защото един клуб не се състои само от 11, които джиткат на ливадата...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 авг 2021 21:18

Дойде ли Мъри очаквам две неща да се случат на първо време: да развие потенциала на Краев и да намери ролята на Мартин Петков (за мен е за средата на терена).

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 авг 2021 21:35

"Средата на терена" е за най-талантливите. В "средата на терена" играеха Панов, Ламята, Кайзера, Барзов, Бардон...
Съжалявам, но М.Петков е много далеч от "истината" за "среден човек"... Той извеждащ пас може ли да пусне? Да води топката без да си гледа в краката? Да стреля зад дъгата?
Той какво ще прави в средата на терена?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 авг 2021 21:44

Аз пък днес чувам, че Краев2 има потенциал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 15 авг 2021 21:51

rhaegar написа:Аз пък днес чувам, че Краев2 има потенциал.

Няма как футболист, чийто брат смята сам себе си за най-добрия съвременен български футболист, да няма потенциал. Все нещо ще да е попрескочило по роднинска линия.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 15 авг 2021 22:00

blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:В условието, което, уж, е поставил Стоилов влизат ли заплатите на Хубчев, неговия щаб, Мохамед и останалите, дето си ги чакат?

Не.

А трябва. Защото един клуб не се състои само от 11, които джиткат на ливадата...

Би ли разяснил :roll: как точно дългът към Киселяка от Гложене ще разконцентрира или демотивира играчите на Левски ?
Делото на Насиру , колко и голям любимец да е бил в съблекалнята , ще разплаче ли :? Михайлов

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 авг 2021 22:07

Националът на Северна Македония Гьоко Зайков е очакван в София за прегледи. Ако всичко с тях е наред, "сините" ще привлекат централния защитник, който за последно бе част от отбора на Шарлероа.

Зайков ще бъде привлечен като свободен агент от Левски, тъй като той разтрогна своя договор с бившия си клуб.

Бранителят бе част от тима на Северна Македония на Евро 2020, макар че не игра в нито една от трите срещи на Горан Пандев и компания.

Левски иска да подсили своите редици с поне още две нови попълнения, които да увеличат конкуренцията в отбора на Живко Миланов.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 авг 2021 04:02

mikata написа:https://fanshop.levski.bg/category/fenartikuli

Абе, като си купувам нещо, къде се смята отстъпката от членската карта? Нещата са в количката, докарвам я до плащане (с карта), а пуста отстъпка не се появява... Не че ми е голям зор там 5-10 лв, ама въпросът е принципен :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 авг 2021 04:34

LoveAndPeace написа:
blue avalanche написа:
LoveAndPeace написа:

Не.

Би ли разяснил :roll: как точно дългът към Киселяка от Гложене ще разконцентрира или демотивира играчите на Левски ?
Делото на Насиру , колко и голям любимец да е бил в съблекалнята , ще разплаче ли :? Михайлов

Дълговете на клуба така могат да "разплачат" същия този клуб, че ум да ти зайде. Една "фирма", която е затънала до уши в бакии как може да гарантира каквото и да било? Как може един служител спокойно да си прибира заплатата и да си свирка, като не знае дали утре, като отиде на работа, няма да завари пуснати кепенци?
Или ние сме на принципа "3 дена аху-иху и после тихо"?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 авг 2021 04:36

mikata написа:
Националът на Северна Македония Гьоко Зайков е очакван в София за прегледи. Ако всичко с тях е наред, "сините" ще привлекат централния защитник, който за последно бе част от отбора на Шарлероа.

Зайков ще бъде привлечен като свободен агент от Левски, тъй като той разтрогна своя договор с бившия си клуб.

Бранителят бе част от тима на Северна Македония на Евро 2020, макар че не игра в нито една от трите срещи на Горан Пандев и компания.

Левски иска да подсили своите редици с поне още две нови попълнения, които да увеличат конкуренцията в отбора на Живко Миланов.

Писаха, че Миланов ЛИЧНО бил наблюдавал чужденците, дето ще идват. Интересно ми е кога и къде е наблюдавал Гьоката?

Върни се в “Левски”