blue avalanche написа:LoveAndPeace написа:dido2k написа:Приказката не го знам, забелязал съм че прогнозите там са 50:50. Само някой да обясни чий го дири шефа на Палмс Бет да преговаря за треньор, и защо Мъри да се среща с него, а не със официален представител на ФК? Мъри в момента много разумно страни от медийни изяви, защото каквото и да каже сега, все ще се намери някой да скочи. Най-големият проблем на Левски в момента по моето скромно мнение е не финансовия, а яростното разделение между феновете: вчера пак станах свидетел на бой между фракции
Мълвата е , че Палмите ще стават Генерален , нещо като съсобственици , и с техните пари ще се покриват ФРЗ. Мъри пък не искал да тренира , разпасана , демотивирана команда и настоявал за финансова стабилност.
Та , най-логично е да се срещне с тези , които уж ще я гарантират.
Дали мълвата ще се окаже истина или ще е поредната партенка тип - Тотото генерален спонсор , Булсатком собствени и т.н.
Ще видим.
Не съм чувал Моу, Пеп, Тухел или Почетино да се срещат със спонсорите, за да проверят как вървят заплатите. Но може и да греша...
А може и ние да сме първооткриватели. Пионери, така да се каже.
А ако "Генералния спонсор" ще покрива САМО заплатите - да пускат кепенците!
Къде сравни Англия и Италия с България бе мен

Човек ще рече , че генералните спонсори на отборите покриват ВСИЧКИ разходи до стотинка , а парите от другите спонсори , билети , мърч и ТВ права са си чиста печалба и в България от футбол се печели яко