Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bsz1916
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот bsz1916 » 11 авг 2021 21:02

Testa_di_Legno написа:Като тръгнем да "оправяме" "Левски", пък не знаем откъде да захванем... Нищо не е наред, като почнеш от състава - и свършиш със стадиона. Но все пак според мен приоритет в момента - като спешно симптоматично (не диагностично) "лечение" и доколкото не държим да изпаднем в "Б" Група по спортен път, като междувременно регистрираме толкова и такива позорни загуби, че да не можем да се възстановим от тях още десет години, - е да привлечем що-годе опитен и с авторитет треньор, който да стабилизира отбора ментално и тактически. Честно казано, вече ми се струва, че почти всеки би бил по-добър вариант от Живко, дори поначало несъстоятелни от гледна точка на клубната ни философия (ако е останало нещо от нея) кандидатури, каквато е по принцип тази на Емил Велев. "Гласуването на доверие" на Миланов, от друга страна, би било пагубно и за него самия, и за клуба, защото той просто не показва, че е способен да се конкурира с опитни, авторитетни и самоуверени треньори, каквито бяха, да речем, Загорчич и Киров - а пък няма на разположение футболисти, които да компенсират неговите недостатъци. Предвид факта, че му предстоят двубои срещу Илиан Илиев, Херо или пък Стойчо Младенов, вероятността да претърпи ужасно и непоправимо фиаско, е твърде висока, за да се рискува още с него...
И все си мисля, може и да не съм прав, но наставници, които са евтини и способни поне да не записват прекомерно срамни резултати, като едновременно с това ни държат поне в средата на класирането, не липсват. Един Воин Войнов да поканят, че е на 70 години вече, пак би бил по-добър и полезен вариант, ебати... :roll:

А иначе съм наясно, че клубът е така закъсал, щото и Анчелоти да дойде, това само по себе си не би предотвратило предстоящия ни най-вероятно съвсем скоро пълен и окончателен крах. Ще трябват и пари, а такива не се очертава в достатъчно близко бъдеще да има... Обаче не е лошо поне да се помъчим да спасим малко от достойнството си на велик клуб, докато тъй или иначе чакаме я спасението, я края на комедията...!

Главният ви пробвем са така наречените " собственици " , а всички останали проблеми са следствие на този проблем . Няма как да държиш да продължаваш да си " собственик " , но някой друг дава парите за издръжката на отбора ти . Чак толкова прости хора няма как да намериш , а и Боко вече няма възможност да ги рекетира .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 авг 2021 23:37

Е как да няма? Мите Селския беше собственик на Ботев с години, без да дава лев. Верно, митарстваха из долните групи, ма сега тва са подробности.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 12 авг 2021 02:23

damyanov1963 написа:Да! Глобализацията и бизнеса вече правят футбола!
Аз поне нямах тоя "късмет", а се радваха истинския фурбол!
Жал ми е за вас, истинските Левскар чета, че никога няма да се насладите на играчи, като Панов, Барзов, Миланов, Аладжов, Стайков, Ивков, Грънчаров, Войнов, Гибона, Сираков, Ники Илиев, Пешо Петров, Краси Коев, Боби Михайлов Михайлов, и още колко други, по времето, когато нямаше глобализация...

ДА, но те не го разбират, а напротив, мислят, че си "ретро".
Написаното от теб важи не само за футбола, а за много други неща. Мислил съм по въпроса и знам, че те няма да го разберат никога. Единствения вариант е някак си да го живеят за определен период и после пак да се върне настоящето. Едва тогава, като всяко живо същество търсещо щастието, ще ревнат "искаме като преди". В момента нещо непреживяно, неясно, тълкувано по всякакви гламави начини, комунистите, отживелица и прочие им се вижда по-скоро смешно, а ти някакъв хахо далеч от реалността.

Дойде момент, немислим в миналото, да не излизаме от вкъщи заради ковид. Нищо чудно след още няколко десетилетия да излизаме със скафандри и това да е нормално за тогавашното сега неродено поколение, а всяко описание на сегашното настояще или още по-назад ще е ретро, комунизъм и прочие.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 12 авг 2021 11:47

bsz1916 написа: Главният ви пробвем са така наречените " собственици " , а всички останали проблеми са следствие на този проблем . Няма как да държиш да продължаваш да си " собственик " , но някой друг дава парите за издръжката на отбора ти . Чак толкова прости хора няма как да намериш , а и Боко вече няма възможност да ги рекетира .

Позволи ми да не се съглася. Стига с тия собственици , благодетели и т.н. отживелици.
Проблема , основният проблем е , че сме силно задлъжнял клуб и разходите са много повече от приходите. Ако ги нямаше допълнителните разходи (вноските към НАП , старите задължения към футболисти , мениджъри , контрагенти) в момента имаме един не лош бюджет на отбор за 1вата шестица и полу или финал за КБ.
Основният проблем води след себе си много компромиси. Като това с парите които имаш да покриеш задълженията си към футболистите с изтичащи договори за да преподпишат и така неглижираш други , които евентуално ще си скъсат договора и ще си тръгнат. ТА платихме на Здравчето първо , после на близнаците и Краев , отебахме Живко Атанасов .............и той си би камшика.
Отиде в Морето , заздрави защитата и вече има и отбелязан гол. Ние от своя страна получихме 6 и отбелязахме :lol: 2 като 1 е от смешна дузпа.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: dedra

Мнениеот Странджата » 12 авг 2021 11:53

"Заедно ще преминем през трудните мигове." Какви мигове бе, Наско?!

Как какви бе - тези, в които мастурбираш, а ти се изгуби образът :)

Потребителски аватар
I_Tuk_Froid_Pobedi
Контакти:

Мнениеот I_Tuk_Froid_Pobedi » 12 авг 2021 12:07

LoveAndPeace написа:
bsz1916 написа: Главният ви пробвем са така наречените " собственици " , а всички останали проблеми са следствие на този проблем . Няма как да държиш да продължаваш да си " собственик " , но някой друг дава парите за издръжката на отбора ти . Чак толкова прости хора няма как да намериш , а и Боко вече няма възможност да ги рекетира .

Позволи ми да не се съглася. Стига с тия собственици , благодетели и т.н. отживелици.
Проблема , основният проблем е , че сме силно задлъжнял клуб и разходите са много повече от приходите. Ако ги нямаше допълнителните разходи (вноските към НАП , старите задължения към футболисти , мениджъри , контрагенти) в момента имаме един не лош бюджет на отбор за 1вата шестица и полу или финал за КБ.
Основният проблем води след себе си много компромиси. Като това с парите които имаш да покриеш задълженията си към футболистите с изтичащи договори за да преподпишат и така неглижираш други , които евентуално ще си скъсат договора и ще си тръгнат. ТА платихме на Здравчето първо , после на близнаците и Краев , отебахме Живко Атанасов .............и той си би камшика.
Отиде в Морето , заздрави защитата и вече има и отбелязан гол. Ние от своя страна получихме 6 и отбелязахме :lol: 2 като 1 е от смешна дузпа.

Те всички се "разиграват" като се махнат от Левски. Живко Атанасов беше дупка в защитата ни и скандално слаб и неориентиран през целия сезон.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 12 авг 2021 12:35

damyanov1963 написа:Да! Глобализацията и бизнеса вече правят футбола!
Аз поне нямах тоя "късмет", а се радваха истинския фурбол!
Жал ми е за вас, истинските Левскар чета, че никога няма да се насладите на играчи, като Панов, Барзов, Миланов, Аладжов, Стайков, Ивков, Грънчаров, Войнов, Гибона, Сираков, Ники Илиев, Пешо Петров, Краси Коев, Боби Михайлов Михайлов, и още колко други, по времето, когато нямаше глобализация...

Напълно споделям подобно мнение. Не случайно като фен на този клуб от 1966г ми стана страшно обидно когато в отбора на столетието попадна футболист като Топузаков за сметка на Бобата Жечев - тава е все едно да сравняваш Осоговската планина с Хималайте. СРАМ И ПОЗОР!

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 12 авг 2021 12:47

I_Tuk_Froid_Pobedi написа: Те всички се "разиграват" като се махнат от Левски. Живко Атанасов беше дупка в защитата ни и скандално слаб и неориентиран през целия сезон.

Прав си, но без кавичките - много от тях наистина започват да играят рязко по-добре. Правят го не само в отбори без големи амбиции, но и там, където върху тях има натиск от привърженици и медии. Защо ли?
Има го и другият вариант, доста по-често срещан - когато се върнат обратно или дойдат за първи път в "Левски" и спрат да играят. Спомни си какво правеше Вутов в "Ботев" и как почти нищо не правеше на "Герена", после пак обратно и отново се разигра, а такива като него са десетки. Защо ли?
Причините явно са си вътрешни, някои от тях дори почнаха да излизат наяве като клипчета. И това няма нищо общо с периодите на финансова криза или периодите на финансово благополучие, начин на съществуване си е като пряко следствие от модела на управление. Не се ли промени кардинално този модел, всичко ще продължи да се повтаря даже ако на сто процента бъдат заменени всички играчи и треньори.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2021 12:52

Те не се "разиграват като се махнат от "Левски", хора. Тая мантра, заедно с другата за съдбата са доста неумни. На първо, второ, пето, десето място е треньорът! Какво направи един Коприваров след "Левски"? Ами Мариан Огнянов? Защо Краев игра така при Майстора. Ами играта на нигериеца при Стойчо и при Парцуцата? Има и това за гипса също. Другото, което е, че след втората грешка, тоя футбалер го отписват. Публиката го подхваща (има хора, на които трябва да им се забрани да говорят на стадиона, ама честно - знаете за кои говоря - онея дето от първата минута почват с "Ай играйте бе, ваш'та мама!). А вие представяте ли си да правите компромис след компромис, а отсреща да виждате само критика. Значи аз ще играя без пари, ще правя компромиси със себе си, с близките си, с всичко, а отсреща - "нищо не играеш", примерно. Разкарваме Сираков, идва читав собственик, който не се прави на треньор, директор, счетоводител и всьо. Взема се един добър треньор, като за нашите стандарти, а съставът не се пипа. И ако е вярно, че Божинов прави сплетни, да се омита на часа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 авг 2021 13:09

Ситуацията, както и в много други случаи е доста сходна с тази на самата ни държава. ОК, свободни сме, гроб падна, появиха се лица, които са необвързани политически. Ама те са мани-мани. Наско Сираков е нашият Тошко Йорданов. :lol:
Знаеш, че е свободен от политически зависимости, ама какво от това, като е пълен дебил. То си няма понятие кой е къде е.

Върни се в “Левски”