Testa_di_Legno написа:Като тръгнем да "оправяме" "Левски", пък не знаем откъде да захванем... Нищо не е наред, като почнеш от състава - и свършиш със стадиона. Но все пак според мен приоритет в момента - като спешно симптоматично (не диагностично) "лечение" и доколкото не държим да изпаднем в "Б" Група по спортен път, като междувременно регистрираме толкова и такива позорни загуби, че да не можем да се възстановим от тях още десет години, - е да привлечем що-годе опитен и с авторитет треньор, който да стабилизира отбора ментално и тактически. Честно казано, вече ми се струва, че почти всеки би бил по-добър вариант от Живко, дори поначало несъстоятелни от гледна точка на клубната ни философия (ако е останало нещо от нея) кандидатури, каквато е по принцип тази на Емил Велев. "Гласуването на доверие" на Миланов, от друга страна, би било пагубно и за него самия, и за клуба, защото той просто не показва, че е способен да се конкурира с опитни, авторитетни и самоуверени треньори, каквито бяха, да речем, Загорчич и Киров - а пък няма на разположение футболисти, които да компенсират неговите недостатъци. Предвид факта, че му предстоят двубои срещу Илиан Илиев, Херо или пък Стойчо Младенов, вероятността да претърпи ужасно и непоправимо фиаско, е твърде висока, за да се рискува още с него...
И все си мисля, може и да не съм прав, но наставници, които са евтини и способни поне да не записват прекомерно срамни резултати, като едновременно с това ни държат поне в средата на класирането, не липсват. Един Воин Войнов да поканят, че е на 70 години вече, пак би бил по-добър и полезен вариант, ебати...![]()
А иначе съм наясно, че клубът е така закъсал, щото и Анчелоти да дойде, това само по себе си не би предотвратило предстоящия ни най-вероятно съвсем скоро пълен и окончателен крах. Ще трябват и пари, а такива не се очертава в достатъчно близко бъдеще да има... Обаче не е лошо поне да се помъчим да спасим малко от достойнството си на велик клуб, докато тъй или иначе чакаме я спасението, я края на комедията...!
Главният ви пробвем са така наречените " собственици " , а всички останали проблеми са следствие на този проблем . Няма как да държиш да продължаваш да си " собственик " , но някой друг дава парите за издръжката на отбора ти . Чак толкова прости хора няма как да намериш , а и Боко вече няма възможност да ги рекетира .