Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 11 авг 2021 13:19

Айде,стига сте се лигавили!
За мен е непонятно така да се гавриш с уж любимият си отбор!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 авг 2021 13:50

Да хванем да ревем? По-голяма гавра от управлението на Сираков, няма. По-лигаво отношение от това на футболистите в момента, няма. По-несериозна ситуация от това Живко Миланов да води Левски и да започне подготовка в лятна София с една шепа юноши и още толкова футболисти с изтекли договори също.
Ние сме проблемът на Левски, че се ебаваме с трагедията...
110 години любов!

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 11 авг 2021 14:27

dedra написа:Или Иво Иванов Главата.

В братя Миневи дори на тази възраст ще има повече хъс за футбол, отколкото в чалгарчетата от цялата весела компания от съблекалнята на "Герена", взети заедно.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 11 авг 2021 14:31

Вече не се издържа явно, и чорбета са почнали да пишат в тая тема :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 авг 2021 14:37

В Левски има още един проблем, оставащ малко на заден план, но според мен той е една от основните причини за резултатите, не само Живко, недобре проведената подготовка, лошата атмосфера в съблекалнята и безпаричието, а именно небалансираната селекция. Томислав говори за липсата на изявен централен нападател, която е факт, но абсолютно същата е ситуацията с централните защитници - имаме младок и чужденец, който тепърва ще се аклиматизира и показва качества, трети, четвърти - такива нямаме, опорни халфове - евентуално Славчев може да мине за такъв, но той не е във форма, втори, трети, как да стане работата? Само бекове и крила на килограм, тук-там някой халф с по-офанзивни функции и вратари за цвят. А едно време даже деляхме крилата на леви и десни. Сега всичко е един миш-маш на терена. Дефанзивните валове на Славия и Арда направо респектират спрямо нашия. Просто до края на трансферния прозорец трябва да вземем централен защитник, опорен халф и нападател - опитни български играчи (дори и да не са били национали) + треньор и мисля че нещата полека-лека ще потръгнат в игрово отношение.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 авг 2021 14:53

Деба :( изпуснахме момента , а можехме да го вземем и да си оправим дълговете само с продажбата на тениски :lol: :lol: :lol:
Невиждано: Меси донесе 27 милиона на ПСЖ за час
ПСЖ регистрира сериозна печалба часове след трансфера на Лионел Меси. Парижани обявиха печалба от продажбата на 250 000 фланелки с името и номера на аржентинеца в официалния фенмагазин в сайта на клуба.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 авг 2021 17:12

doktora25 написа:В Левски има още един проблем, оставащ малко на заден план, но според мен той е една от основните причини за резултатите, не само Живко, недобре проведената подготовка, лошата атмосфера в съблекалнята и безпаричието, а именно небалансираната селекция. Томислав говори за липсата на изявен централен нападател, която е факт, но абсолютно същата е ситуацията с централните защитници - имаме младок и чужденец, който тепърва ще се аклиматизира и показва качества, трети, четвърти - такива нямаме, опорни халфове - евентуално Славчев може да мине за такъв, но той не е във форма, втори, трети, как да стане работата? Само бекове и крила на килограм, тук-там някой халф с по-офанзивни функции и вратари за цвят. А едно време даже деляхме крилата на леви и десни. Сега всичко е един миш-маш на терена. Дефанзивните валове на Славия и Арда направо респектират спрямо нашия. Просто до края на трансферния прозорец трябва да вземем централен защитник, опорен халф и нападател - опитни български играчи (дори и да не са били национали) + треньор и мисля че нещата полека-лека ще потръгнат в игрово отношение.

Аз мисля, че футболистите вече започват да губят доверие в треньора, а от това спасение няма

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 авг 2021 17:15

wilge написа:Хора, глобализацията е завладяла света повсеместно, в това число и футбола. Левски не бива да прави изключение. И на мен ми харесват романтиката и сантиментите, но така не се създава печеливш продукт. С риск да си навлека много псувни, но погледнете проекта Лудогорец. Това си е чиста проба бизнес. Да сте чули в Разград някой да се мърдосва само защото е бивш играч на отбора? Там действат жестоки бизнес правила. Всеки има конкретна поставена задача. Ако не я изпълни Домусчиеви го изхвърлят, независимо кой е. Не си падам по това, но ако искаме Левски да съществува, то трябва да се върви по този път. В момента се страхувам, че и славизацията ще е проблем. Те поне треньор имат. Недостига на средства идва от липсата на мощни спонсори. Никой сериозен бизнесмен няма да рискува имидж и средства в клуб където липсва всякаква организация, всичко е забулено в мъгла, никаква прозрачност за делата и намеренията на управляващите, футболният отбор няма треньор и в съблекалнята цари хаос, а селекцията е закъсняла и спорна, заплати не се плащат с месеци и дълговете всекидневно нарастват. Треньори и деца бягат от ДЮШ защото не виждат бъдеще. А вече и няма кой да „посъветва“ и „помоли“ богати люде да поемат издръжката на клуба. metodito е прав, трябва яко „изчегъртване“. След като Херо може да намира добри футболисти без пари, след като Акрапович може да направи отбор със заплати от 3000€, след като Загорчич игра в Европа с наличните футболисти, значи и в Левски може. Трябва да се намери човека който е в състояние да го направи.

Не виждам защо някой би те псувал за това което казваш. Освен ако не е някой питекантроп с татуировки на Васил Левски на едната ръка и свастики на другата. Реченото си е чиста истина.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 11 авг 2021 19:19

Да! Глобализацията и бизнеса вече правят футбола!
Аз поне нямах тоя "късмет", а се радваха истинския фурбол!
Жал ми е за вас, истинските Левскар чета, че никога няма да се насладите на играчи, като Панов, Барзов, Миланов, Аладжов, Стайков, Ивков, Грънчаров, Войнов, Гибона, Сираков, Ники Илиев, Пешо Петров, Краси Коев, Боби Михайлов Михайлов, и още колко други, по времето, когато нямаше глобализация...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 11 авг 2021 19:30

Като тръгнем да "оправяме" "Левски", пък не знаем откъде да захванем... Нищо не е наред, като почнеш от състава - и свършиш със стадиона. Но все пак според мен приоритет в момента - като спешно симптоматично (не диагностично) "лечение" и доколкото не държим да изпаднем в "Б" Група по спортен път, като междувременно регистрираме толкова и такива позорни загуби, че да не можем да се възстановим от тях още десет години, - е да привлечем що-годе опитен и с авторитет треньор, който да стабилизира отбора ментално и тактически. Честно казано, вече ми се струва, че почти всеки би бил по-добър вариант от Живко, дори поначало несъстоятелни от гледна точка на клубната ни философия (ако е останало нещо от нея) кандидатури, каквато е по принцип тази на Емил Велев. "Гласуването на доверие" на Миланов, от друга страна, би било пагубно и за него самия, и за клуба, защото той просто не показва, че е способен да се конкурира с опитни, авторитетни и самоуверени треньори, каквито бяха, да речем, Загорчич и Киров - а пък няма на разположение футболисти, които да компенсират неговите недостатъци. Предвид факта, че му предстоят двубои срещу Илиан Илиев, Херо или пък Стойчо Младенов, вероятността да претърпи ужасно и непоправимо фиаско, е твърде висока, за да се рискува още с него...
И все си мисля, може и да не съм прав, но наставници, които са евтини и способни поне да не записват прекомерно срамни резултати, като едновременно с това ни държат поне в средата на класирането, не липсват. Един Воин Войнов да поканят, че е на 70 години вече, пак би бил по-добър и полезен вариант, ебати... :roll:

А иначе съм наясно, че клубът е така закъсал, щото и Анчелоти да дойде, това само по себе си не би предотвратило предстоящия ни най-вероятно съвсем скоро пълен и окончателен крах. Ще трябват и пари, а такива не се очертава в достатъчно близко бъдеще да има... Обаче не е лошо поне да се помъчим да спасим малко от достойнството си на велик клуб, докато тъй или иначе чакаме я спасението, я края на комедията...!
Само "Левски"!

Върни се в “Левски”