Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 10 авг 2021 00:59

Гонзича не е в "Левски" поради същата причина, поради която и "оня" не е. ;)
Дълги години съм се питал какво би станало, ако Наско е президент на "Левски". Отговорих си. Такова дъно в спортно, организационно, всякакво отношение, не съм виждал този клуб. Привържениците му не са били по-различни от сега - той е роден от ентусиасти и хора с големи сърца и винаги е привличал такива, но контрастът е очеизваден между това, което са привържениците му и това, което е този клуб днес.

Гледах последното видео на Томича. Томсън, бате, какво ще ти стане веднъж да кажеш каквото мислиш, а не да се опитваш да си удобен на този или онзи?

Все хора, които ако трябва ще шамарят

Те тея днешните с л@йняна клечка не може ги бутнеш. Ще се разплачкат, ще кажат на мама и после глей кво става.

А за видеото на Божинов... мисля, че е монтаж. Ако не е, много съм се лъгал за тоя пич. Но с тея паузи... иска ми се да е монтаж.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 авг 2021 06:55

Мълчанието на Божинов толкова време е странно. Пуска клипчета за щяло и нещяло, но когато името му е замесено в нещо толкова грозно мълчи? Сега е моментът да каже кой е човекът който го е записал, променил ли е думите му, има ли монтаж и т.н. Говорим за врагове на Левски. Няма място за спестени истини
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 авг 2021 07:26

groti написа:Мълчанието на Божинов толкова време е странно. Пуска клипчета за щяло и нещяло, но когато името му е замесено в нещо толкова грозно мълчи? Сега е моментът да каже кой е човекът който го е записал, променил ли е думите му, има ли монтаж и т.н. Говорим за врагове на Левски. Няма място за спестени истини

Да. Мълчанието ми мисля, че говори достатъчно.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 авг 2021 08:06

Най- добре си знаят ръководството полезен ли е Божинов или не.За мен е най-добре да си ходи.Във Фейса или Инстаграм ще си направи една страница и ще жъне лаври от таланта си.
Може да се води някакъв лидер,ама е по скоро чалга такъв.Съблекалнята е част от стадионът,част от работното място.Телефоните да се забранят там.Като излязат вече всеки си решава какво да прави.
През годините много от победите на фалиралият отбор се дължаха на дисциплината и мотиваторството на треньорите им.Йешич,Зимбруча,Акрапович,даже и Пенчовото-всички приличат на психопати,ама умеят да промиват мозъците на играчите,и да им показват кой командва.
А при нас какво ,все едни ангелчета-Стойчо,Славиша,Тодоров,сега Миланов.Все с кротце и благо,а къде остана кютекът.
Една мъдрост от Библията - Който жали пръчката,не жали синът си!
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 авг 2021 10:39

vlong написа:А при нас какво ,все едни ангелчета-Стойчо,Славиша,Тодоров,сега Миланов.Все с кротце и благо,а къде остана кютекът.

Факт.. Ако имаш СТД на място можеш да си позволиш "мек" треньор, но без гръб няма как..
110 години любов!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 авг 2021 11:24

groti написа:Мълчанието на Божинов толкова време е странно. Пуска клипчета за щяло и нещяло, но когато името му е замесено в нещо толкова грозно мълчи? Сега е моментът да каже кой е човекът който го е записал, променил ли е думите му, има ли монтаж и т.н. Говорим за врагове на Левски. Няма място за спестени истини

Не съм сигурен ,че клиповете идват от някой , който е външеш за Левски.
Все пак клипа на здравчето е на 6 месеца , но се пуска сега точно.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 авг 2021 11:44

vlong написа:Най- добре си знаят ръководството полезен ли е Божинов или не.За мен е най-добре да си ходи.Във Фейса или Инстаграм ще си направи една страница и ще жъне лаври от таланта си.
Може да се води някакъв лидер,ама е по скоро чалга такъв.Съблекалнята е част от стадионът,част от работното място.Телефоните да се забранят там.Като излязат вече всеки си решава какво да прави.
През годините много от победите на фалиралият отбор се дължаха на дисциплината и мотиваторството на треньорите им.Йешич,Зимбруча,Акрапович,даже и Пенчовото-всички приличат на психопати,ама умеят да промиват мозъците на играчите,и да им показват кой командва.
А при нас какво ,все едни ангелчета-Стойчо,Славиша,Тодоров,сега Миланов.Все с кротце и благо,а къде остана кютекът.

За да се случи това трябва да имаш авторитет. А какъв авторитет има ръководството и конкретно Сираков след като не им плаща с месеци и ги е молил да дойдат в Левски? На другия ден ще си тръгнат, че и клуба ще осъдят. Можеш да изискваш дисциплина, ако самите футболисти са мотивирани и държат да останат и се развиват в даден клуб. Това липсва при нас. Поради това мотиватор е чалгаря Божинов, който според мен няма място в клуба.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 авг 2021 13:51

LoveAndPeace написа:

Не съм сигурен ,че клиповете идват от някой , който е външеш за Левски.
Все пак клипа на здравчето е на 6 месеца , но се пуска сега точно.

Организираните фенове са във война с Наско. Сега се използва момента за атака с видеата. Хич не им дреме дали е добре за отбора или не, те просто искат да са в играта.
Трябва треньорът и ръководството да им набият в главите да се пазят от гафове и компромати. Малко, късно, но по-добре така.

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 10 авг 2021 14:45

В петък всички спортни сайтове обявиха че в понеделник в Левски ще пристигне нов футболист/чужденец/ - вероятно централен защитник ?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 авг 2021 15:09

Аз тва не съм го чел никъде.
Миланов и "щаба му" са за гонене, при все че и футболистите са зле, въобще дъно, което Левски стига след 100 години
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Левски”