Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ikar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот ikar » 03 авг 2021 16:23

Вълчан написа:Живко е добро момче дало много за Левски ,но до там.....Ще му замине реномето покраи тези медузи на терена..Трябва спешно треньор. Дали Светльо Тодоров или Светослав Петров не биха се справили по добре. :?: :?: Тези футболисти не го броят за слива сегашният треньор. Оня чалгар Божинов им мъти главите и само сеири при него ,а иначе в интервютата много загрижен и сериозен.

Преди много,много години когато се уволнях от казармата в прощалната си реч старшината на ротата каза - "момчета на прага сте на едно ново начало, запомнете добре ,няма професия добър човек ! Помълча малко и отново каза - дано сте ме разбрали правилно."

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 авг 2021 17:28

Докато напиша и цъфна оня в инстаграм......Долу ръцете от Живко......Ти да видиш. Играят като мърди и го излагат но какво им дреме на тях.Друго си е да си подтичват на тренировки и да имитират колко е трудно, друго си е да доиде някои кривак и да ги сгъне от тичане....

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 авг 2021 18:09

Доживях някой да предложи тая свиня Светослав Петров за треньор на Левски.....
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 03 авг 2021 19:23

За твое съжаление светът се развива и такива праволинеини мнения вече будят недоумение.. Не бе свиня оня пияница Любко които редуваше кои ли не отбор. Примери в световният футбол стотици.Тук трябва да се гледа кои може да помогне, а не на кого му е удобен някои.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 авг 2021 21:15

Няма проблем в това, че Живко е неопитен, въпросът е да се учи от грешките си и да показва растеж. Отборът ни няма план Б, няма ротации по време на мачовете, които да изненадат противника, не се търсят слаби зони през които да се атакува... Ясно е, че няма много голяма скамейка и избор, говоря само за тактически решения. За това на запад се учи и се практикува доста, преди да се стигне до големия футбол.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 авг 2021 22:25

Eminem написа:....

Я, кажи честно - кога сектор Б беше силен?
Когато НЕ беше управляван от сз или сега когато Е управляван от тях ? Дали можеш да отговориш честно на този елементарен въпрос?

Moга, разбира се. Сектор Б беше по-силен, когато:
1) Отборът беше фактор у дома и в Европа, а Левски по подразбиране беше в борбата за титла и купа.
2) Секторът не беше узурпиран от СЗ по начина, по който е сега. Не те знам на колко си години и какво искаш или можеш да помниш, но в първите години на СЗ, а и няколко години след това, секторът летеше години напред пред всички останали. Ако трябва да сме искрени и обективни, СЗ стъпи на една прекрасна организация в сектор Б, чийто дух и структура съсипа. Сега всичко там е на незадоволително ниво, знам.
Ето, отговорих ти съвсем честно! Винаги съм бил честен, когато дискутирам теми свързани с Левски в тоя форум.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 04 авг 2021 07:46

Serafim написа:Няма проблем в това, че Живко е неопитен, въпросът е да се учи от грешките си и да показва растеж. Отборът ни няма план Б, няма ротации по време на мачовете, които да изненадат противника, не се търсят слаби зони през които да се атакува... Ясно е, че няма много голяма скамейка и избор, говоря само за тактически решения. За това на запад се учи и се практикува доста, преди да се стигне до големия футбол.

Ротации, изненади и слаби зони на противника са елементи от арсенала на научен и опитен треньор. Кажи Живко къде е учил и колко е практикувал този занаят. За това той все още няма място в големия футбол на ниско разрядната ни лига.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2021 21:18

ikar написа:След като е публична тайна че Румен Чандъров е левскар, защо Сираков не направи опит да привлече Димитър Костадинов ? През изминалият сезон в селото 14мача и 5гола е отличен атестат за толкова млад и обещаващ футболист. В замяна може да му върнем "звездата" Здравко и като бонус прибавим и Мартин Петров, които заедно нямат подобни показатели?

То по абсолютно същата твоя логика привлякохме Здравчето и малкия Чандъров, за щастие успяхме сравнително бързо да разкараме втория. :mrgreen: Тука сте царе да откривате невероятни таланти и ако вземем, че се излъжем да ги привлечем, след 6 месеца ги гоните обратно. С нетърпение чакам Боруков, да ви видя какво ще пишете зимъска. :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 авг 2021 21:27

wilge написа:
Serafim написа:Няма проблем в това, че Живко е неопитен, въпросът е да се учи от грешките си и да показва растеж. Отборът ни няма план Б, няма ротации по време на мачовете, които да изненадат противника, не се търсят слаби зони през които да се атакува... Ясно е, че няма много голяма скамейка и избор, говоря само за тактически решения. За това на запад се учи и се практикува доста, преди да се стигне до големия футбол.

Ротации, изненади и слаби зони на противника са елементи от арсенала на научен и опитен треньор. Кажи Живко къде е учил и колко е практикувал този занаят. За това той все още няма място в големия футбол на ниско разрядната ни лига.

Живко няма и тапия.
[offtopic]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 авг 2021 01:11

Става страшно...Дани Ничев вкарва гол в първия си мач! Сега ще се почне пак, все пак му желая искрено успех и ако е успешен да се върне.

Върни се в “Левски”