Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 02 авг 2021 19:15

Warped написа:[
Тва какво е имал предвид Мъри няма грам значение.
Той за кинти беше готов да иде и в Луноходец.
Сребролюбец е и тва е истината.
Ако му дават добра заплата, идва без значение кой е собственика.
А Живко няма значение дали работи без пари. Оставка и да се махат с оня грозник Миннев.
Нека Симов си поеме.
Пълно е с треньори с лиценз, и като имена има бая евтини

Как ще няма значение, човек?
Да речем, че имам фирма и те наемам да я направиш печеливша. Ако не успееш, гориш, реномето ти също пада. Самата фирма от години върви назад. Материална база - няма. Персоналът - основно калинки и некадърници, а собственикът си няма и понятие как как да движи тоя бизнес (аз), но ти казвам: "С това разполагаш, друго няма - действай". Викаш, плюеш си на визитката, няма проблем. Ако беше такъв сребролюбец какъвто го мислиш, спокойно можеше да е в Казахстан, в Б групата на Русия или нещо подобно. Симов? Не, благодаря. Ама и Живеца - не. По-скоро съм за Мечо Телкийски. Мечо потреньорства малко при малките поне, докато Живко от терена на треньорската скамейка. Правилният път за Живко беше да се пробва Б група да речем. Иван Колев изглежда интересен треньор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 авг 2021 19:21

koisa написа:Може и да греша, но като гледам как настървено играят другите отбори, особено младите им играчи и ги сравня с нашите... Отчайващо е!

Аз се отчайвам пък като ги сравнявам физически. Кой е селектирал тези деца в "Левски" въобще. Виж на Локо ПД, на "Ботев" и другите как им изглеждат - високи, атлетични. Нашите не знам...

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 02 авг 2021 19:49

metodito написа:
Warped написа:[
Тва какво е имал предвид Мъри няма грам значение.
Той за кинти беше готов да иде и в Луноходец.
Сребролюбец е и тва е истината.
Ако му дават добра заплата, идва без значение кой е собственика.
А Живко няма значение дали работи без пари. Оставка и да се махат с оня грозник Миннев.
Нека Симов си поеме.
Пълно е с треньори с лиценз, и като имена има бая евтини

Как ще няма значение, човек?
Да речем, че имам фирма и те наемам да я направиш печеливша. Ако не успееш, гориш, реномето ти също пада. Самата фирма от години върви назад. Материална база - няма. Персоналът - основно калинки и некадърници, а собственикът си няма и понятие как как да движи тоя бизнес (аз), но ти казвам: "С това разполагаш, друго няма - действай". Викаш, плюеш си на визитката, няма проблем. Ако беше такъв сребролюбец какъвто го мислиш, спокойно можеше да е в Казахстан, в Б групата на Русия или нещо подобно. Симов? Не, благодаря. Ама и Живеца - не. По-скоро съм за Мечо Телкийски. Мечо потреньорства малко при малките поне, докато Живко от терена на треньорската скамейка. Правилният път за Живко беше да се пробва Б група да речем. Иван Колев изглежда интересен треньор.

Брей, а ако по стара БГ традиция, присъща не само за нашия отбор, го бяха изгонили след краха срещу Беверен, сега къде щеше да е и какво реноме щеше да има?
Ники Митов, който почти ни направи шампиони е в Б група.
Освен това и Мъри директно от играч - треньор, не помня да е бил по долните дивизии....
Въобще не съм съгласен, че едва ли не нищо не ни дължи, ама карай....
Уважавам го много и като играч и като треньор, но сегашната му позиция не приемам....
Значи един куп играчи могат да седят без заплати камара време, много от тях биха се устроили много по-добре извън Левски, с по-добри заплати идващи навреме, кротичко, без много нерви, цъкаш си и даваш акъли за Левски от страни....
България !!!!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 02 авг 2021 21:30

Това нормално ли е ? да променят часът на мача без да са питали клубовете?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 авг 2021 21:47

Темата за мача с Ню Йорк е затворена, затова ще те цитирам тук:
Eminem написа:1. Егати слабаците. Щом този отбор на Враца ги бие, че и надиграва - тези в синьо веднага да се пенсионирват! После не се чудете защо има 1000 човека на стадиона. Не заслужават и роднините им да ги гледат.

Когато няколко години поред се опитвам да ви докажа с факти, че публиката на Левски и посещаемостта се влияят предимно от формата и резултатите на отбора, от качеството на футбола, който се предлага от нашите любимци, от възможността за спечелване на нещо, ти още няколко човека ми скачахте като убодени коне, в опит да прехвърляте този проблем от болната глава на здравата.
Жалко, че ми мина малко яда от мача, иначе с удоволствие щях да те подкарам както подобава да се подкарват такива фурнаджийски лопати. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 авг 2021 22:02

Martinez1948 написа:
bilyaletdinov написа:
Tоя боклук е последния треньор, с който ония чалгарчета националите постигнаха нещо. Даже имаха два мача, за да се класират на Европейско.

[offtopic]Това се дължеше на новите правила на Уефа и новия турнира Лига на нациите /или нещо.такова/ не защото националите под ръководството на Хубчев са направили фурор.
Виж статистиката !!!!
Последният адекватен що годе национален състав беше при Любо Пенев.[/offtopic]

Е ще видим сега със същия формат, дали друг ще успее :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 авг 2021 22:19

Четох в тема за мача с Ботев Враца, че някой дава съвет Симов да смени Миланов, ами като ви знам какво сте мрънкалници има няма два три мача и ще почнете да пишете за оставка и да се връща Миланов хаха. Тоя отбор докато ме си изчисти дълговете до някаква нормална степен, няма значение кой е треньор и кои са играчите, от една година ви го пиша. Вие тука един мач бием, еййй браво на юношите това е начина, защо са ни ментетата от чужбина, после паднем, тия юноши не стават за нищо, да се махат. Хубчев да се маха, Тодоров да се маха, Миланов да се маха, Симов да се маха, Стоев да се върне ама Стоев е слаб треньор, добре че не сте на стадиона да си давате мнението. Забравихте, че от тия играчи,които останаха зависи,че сега имаме изобщо отбор, който да играе в ефбет лигата, но мрънкате за титла. Това е положението, обичайте си отбора подкрепяйте играчите и да става какво ще, вие фенове на тоя отбор ли сте или сте фенове само когато бием.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 авг 2021 22:45

metodito написа:
koisa написа:Може и да греша, но като гледам как настървено играят другите отбори, особено младите им играчи и ги сравня с нашите... Отчайващо е!

Аз се отчайвам пък като ги сравнявам физически. Кой е селектирал тези деца в "Левски" въобще. Виж на Локо ПД, на "Ботев" и другите как им изглеждат - високи, атлетични. Нашите не знам...

Явно там го няма (или е в по-малки размери) това да играят децата на мама и тати, които си плащат. То като погледнеш май сме отбора с най-нисък ръст от всички в лигата. И тепърва ще берем ядове заради това.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 авг 2021 23:07

Blue_Blood84 написа:Четох в тема за мача с Ботев Враца, че някой дава съвет Симов да смени Миланов, ами като ви знам какво сте мрънкалници има няма два три мача и ще почнете да пишете за оставка и да се връща Миланов хаха. Тоя отбор докато ме си изчисти дълговете до някаква нормална степен, няма значение кой е треньор и кои са играчите, от една година ви го пиша. Вие тука един мач бием, еййй браво на юношите това е начина, защо са ни ментетата от чужбина, после паднем, тия юноши не стават за нищо, да се махат. Хубчев да се маха, Тодоров да се маха, Миланов да се маха, Симов да се маха, Стоев да се върне ама Стоев е слаб треньор, добре че не сте на стадиона да си давате мнението. Забравихте, че от тия играчи,които останаха зависи,че сега имаме изобщо отбор, който да играе в ефбет лигата, но мрънкате за титла. Това е положението, обичайте си отбора подкрепяйте играчите и да става какво ще, вие фенове на тоя отбор ли сте или сте фенове само когато бием.

Първо, в момента няма никакво значение кой ще е треньор на този отбор. Който и да дойде ще се провали, неизбежно е заради ограничените възможности на материала в съблекалнята.
Второ, добър отбор може да се направи и при тези задължения и ограничен бюджет. Казвам добър (за 3-4-5 място) а не шампионски. Но докато липсват звена като спортен директор и скаутско звено от професионалисти с набито око за играчи (не да сложим просто, който ни падне) няма да се промени нищо.
Трето, ако очакваш да се изплатят задълженията и тогава да имаме що годе добър отбор, то тогава с това темпо на неспирни провали някъде около 2045г. може и да се случи!
Четвърто, подкрепата винаги ще си я имат играчите и отбора! Това обаче не означава, че трябва да им се спестяват критиките когато са заслужени. Едно време затова сме имали големи играчи с характери, защото са играли постоянно под напрежение пред изискваща публика. А, ние в момента отглеждаме галеници, които при най-малкото напрежение пълнят гащите.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 03 авг 2021 01:16

TristaNNN написа:Темата за мача с Ню Йорк е затворена, затова ще те цитирам тук:
Eminem написа:1. Егати слабаците. Щом този отбор на Враца ги бие, че и надиграва - тези в синьо веднага да се пенсионирват! После не се чудете защо има 1000 човека на стадиона. Не заслужават и роднините им да ги гледат.

Когато няколко години поред се опитвам да ви докажа с факти, че публиката на Левски и посещаемостта се влияят предимно от формата и резултатите на отбора, от качеството на футбола, който се предлага от нашите любимци, от възможността за спечелване на нещо, ти още няколко човека ми скачахте като убодени коне, в опит да прехвърляте този проблем от болната глава на здравата.
Жалко, че ми мина малко яда от мача, иначе с удоволствие щях да те подкарам както подобава да се подкарват такива фурнаджийски лопати. ;)

Omg :)
Това, че има фенове, които са се отказали да ходят на мачове заради играта, НЕ означава, че няма фенове, които са се отказали да ходят заради сз. Когато гледаш как бият левскари в сектор Б или си заобиколен от неадекватни същества с кървясали очи, е напълно нормално да се отвратиш. Някои сменят сектора, други отказват като цяло да стъпят повече на стадиона. Няма значение коя причина гони повече фенове от стадиона, защото е очевидно, че "големите левскари" носят само вреди за клуба под формата на глоби, унищожаване на сектор Б, очерняне престижа на клуба, изнудване, за да придобият разни права и прибиране на немалки суми всеки месец от клуба. И както вече споменах - изгонване на хора от стадиона.

Я, кажи честно - кога сектор Б беше силен?
Когато НЕ беше управляван от сз или сега когато Е управляван от тях ? Дали можеш да отговориш честно на този елементарен въпрос?

Върни се в “Левски”