Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Че то кой може ? На Жиката верно умствения му багаж е тотал щета. Гонзо направо си звучи като висшист спрямо него. Но това е нивото на футболните хора в България. 90 % от интервютата им са едни заучени реплики и то изговаряни с много труд .. Е го интервюто на Горанов от оня ден.. Клише след клише, то му прозира кухото, едно и също дъвкано и предъвкано говорят. Тъпи като галоши всичките. Вижте само някое интервю от ВЛ на треньор, веднага след даден мач. Често се случва да пуснат някоя шега, репортерът да ги провокира .. Тука е едно лежерно, монотонно, заучено, мъцане, не може правилно изречение да подредят..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
sinqkrepost1914 написа:Че то кой може ? На Жиката верно умствения му багаж е тотал щета. Гонзо направо си звучи като висшист спрямо него. Но това е нивото на футболните хора в България. 90 % от интервютата им са едни заучени реплики и то изговаряни с много труд .. Е го интервюто на Горанов от оня ден.. Клише след клише, то му прозира кухото, едно и също дъвкано и предъвкано говорят. Тъпи като галоши всичките. Вижте само някое интервю от ВЛ на треньор, веднага след даден мач. Често се случва да пуснат някоя шега, репортерът да ги провокира .. Тука е едно лежерно, монотонно, заучено, мъцане, не може правилно изречение да подредят..
Има някое изключение!

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
На всеки е ясно, че треньорското ръководство не е ОК и че там трябва да се пипнат нещата....
Както и на всеки клуб от А група е наясно, че нашите футболисти са в тотална психологическа дупка още от предния сезон и във всеки мач първите около 20 минути ако ни пресират, шанса да получат 100% възможности за гол са огромни....
Все си мисля, че ако бяхме в борбата за оцеляване през изминалия сезон, щеше да ни е спукана работата....
Някои хранят футболистите, които имаме, но реално ако те играеха в отбор от типа на Арда или Черно море (без да ги обиждам по никакъв начин, респект за тях) то те при всички положения шяха да са в първата петица.
Примери: Панайотов разкаран от Левски - основен играч в Черно море, Петков разкаран от Левски - веднага титуляр в Арда, както и оплювания Юруков, разкрит като тотален неможач при нас.
Реално с какво разполагаме:
Михайлов - бивш футболист на годината и национал, Горанов - национал, Шиелис - национал, Найденов - не му е мястото на бека, Славчев - бивш национал, Цоневи - ако са здрави ще са в национала и двамата, взетия Миланов - бивш футболист на годината и национал с отлична кариера в Русия, Димитров - чудесен за всеки средняшки отбор, Марин - един от най-обещаващите таланти в БГ, Божинов - на възраст, но с визитка мечта за всеки БГ играч, Мартин, Андриан, Александров, Галчев - млади и обещаващи играчи, с които активно трябва да се работи за да реализират потенциала си, част от младежки и юношески национални гарнитури.
Футболистите ни въобще не са зле като за БГ, за мен проблема е другаде....
Имаме безброй примери през годините, когато сме били топ - Йовов платил сам за транфера си, Телкийски - наричан заспалия, Бардон - взет на пожар, без въобще да се знае какво преставлява, Ричард, за който се твърдеше, че е на 40, Тасевски - дълго наричан бездарко, Жоазиньо - иронично наричан малкия негър и много други такива примери мога да дам.
Лично съм бил на мача на Спартак, когато биха слабия с 3:1, отстраниха ги за купата и направиха Гошо Петков смешен, до степен целия пълен стадион да му се смее....
А за ръководството какво и да се каже ще е малко - цирка с Диксън, липсата на готов план Б, липсата на качествен треньор, липса на качествена подготовка, закъснели трансфери, липса на позиция срещу съдийския произвол и най-вече липса на добра комуникация с феновете....
Живко заслужава да е в Левски, но не на тази позиция....
Да вземат най-вече добър треньор, психолог, централен нападател (Боруков), дясно крило (може Михайлович), читав опитен ЦЗ, ако искат и другия Краев, и дано да се почувстваме и ние хора най-после....
Както и на всеки клуб от А група е наясно, че нашите футболисти са в тотална психологическа дупка още от предния сезон и във всеки мач първите около 20 минути ако ни пресират, шанса да получат 100% възможности за гол са огромни....
Все си мисля, че ако бяхме в борбата за оцеляване през изминалия сезон, щеше да ни е спукана работата....
Някои хранят футболистите, които имаме, но реално ако те играеха в отбор от типа на Арда или Черно море (без да ги обиждам по никакъв начин, респект за тях) то те при всички положения шяха да са в първата петица.
Примери: Панайотов разкаран от Левски - основен играч в Черно море, Петков разкаран от Левски - веднага титуляр в Арда, както и оплювания Юруков, разкрит като тотален неможач при нас.
Михайлов - бивш футболист на годината и национал, Горанов - национал, Шиелис - национал, Найденов - не му е мястото на бека, Славчев - бивш национал, Цоневи - ако са здрави ще са в национала и двамата, взетия Миланов - бивш футболист на годината и национал с отлична кариера в Русия, Димитров - чудесен за всеки средняшки отбор, Марин - един от най-обещаващите таланти в БГ, Божинов - на възраст, но с визитка мечта за всеки БГ играч, Мартин, Андриан, Александров, Галчев - млади и обещаващи играчи, с които активно трябва да се работи за да реализират потенциала си, част от младежки и юношески национални гарнитури.
Имаме безброй примери през годините, когато сме били топ - Йовов платил сам за транфера си, Телкийски - наричан заспалия, Бардон - взет на пожар, без въобще да се знае какво преставлява, Ричард, за който се твърдеше, че е на 40, Тасевски - дълго наричан бездарко, Жоазиньо - иронично наричан малкия негър и много други такива примери мога да дам.
Лично съм бил на мача на Спартак, когато биха слабия с 3:1, отстраниха ги за купата и направиха Гошо Петков смешен, до степен целия пълен стадион да му се смее....
А за ръководството какво и да се каже ще е малко - цирка с Диксън, липсата на готов план Б, липсата на качествен треньор, липса на качествена подготовка, закъснели трансфери, липса на позиция срещу съдийския произвол и най-вече липса на добра комуникация с феновете....
Да вземат най-вече добър треньор, психолог, централен нападател (Боруков), дясно крило (може Михайлович), читав опитен ЦЗ, ако искат и другия Краев, и дано да се почувстваме и ние хора най-после....
България !!!!
metodito написа:Warped написа:абе за мене не идват щото нема пари.
Мъри при първия знак за кинти е на Герена и се моли за пост.
Още чакам оставката на Миланов
Вместо, като феновете на онова умрелото винаги да търсят врага с партиен билет и никога да не виждат гредата в собственото си око, е хубаво тези, които плюят Мъри да помислят много добре, какво имаше предвид, когато каза, че "Левски" "няма клуб" (мисля, че е точен цитата).
Ще има да чакаш за оставка на Миланов. Няма да се учудя, ако не получава заплата. "Левски" играе по една и съща глупава схема не знам вече колко сезона наред - с две крилца, бягащи единствено по тъча и колче забито между тях. Никакъв опит да се разчупи тактически схемата (последният, който го направи беше Роси, преди това Топчо се опита). Имаш-нямаш крилца и таран и десетка отзад, давай. Примерно сега нямаме нито ляво крило, нито ляв бек, ама давай тая схема ще е. След това защо не се сети да прави като Славия? Славия и те нямат материал. И за това играят "по италиански" - вкарат гол и почват да мачкат топката, да накъсват играта, прибират се отзад. Еми, трите точки преди всичко са важни. Защо някой не му покаже на Живко. Вие ще имате ли против да играем по подобен начин, но да си печелим мачовете или поне да не ги губим? Аз не.
Тва какво е имал предвид Мъри няма грам значение.
Той за кинти беше готов да иде и в Луноходец.
Сребролюбец е и тва е истината.
Ако му дават добра заплата, идва без значение кой е собственика.
А Живко няма значение дали работи без пари. Оставка и да се махат с оня грозник Миннев.
Нека Симов си поеме.
Пълно е с треньори с лиценз, и като имена има бая евтини
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
W84me написа:mikata написа:Манчини ми направи впечатление на Европейското как със смени или със смяна на позиция на играчите обърна два мача така, че треньора е важен! Миланов две изречения не може да върже при интервютата, не знам как го разбират играчите
Нищо не каза сега. Манчини и Миланов си приличат по едно нещо, първата буква в имената
Манчини – Миланов, Лондон – Лом... Нали се сещаш?
Честно казано аз харесвам Живко като треньор, въпреки че понякога не му се получава. След като Славиша отиде да се лекува и Живко пое отбора през пролетта, смятам че имаше положителна промяна и направихме някои добри мачове. Вярно е, че му липсва опит, но според мен е обещаващ треньор и сегашния лош старт до голяма степен се дължи на така нареченото ръководство. Заминаха някои основни футболисти , подготовката беше като между другото, проблемите с парите също оказват влияние и т.н. Освен това не знам имаме ли кондиционен треньор изобщо, треньор на вратарите, читав лекар ?!
Боклукът Хубчев дойде с цял скъпоплатен щаб, завари готов отбор, имаше няколко месеца да прецени кой да остане, кой да вземе, прави селекция, ходи да избира играещи футболисти от чужбина и се осра тотално, но непрекъснато имаше хора, които му даваха картбланш и призоваваха да изчакаме да видим колко добре щяло да бъде след това. Е, не видяхме.
Сега аз призовавам нека да изчакаме някой- друг мач да се посработят тия хора, да дойдат поне още двама нови и да видим какво става. Първо, защото в подготовката и в контролите участваха хора които сега ги няма и второ,защото който и нов треньор да дойде ще му трябват поне два месеца да се ориентира и да се видят някакви резултати. А на Живко ще му трябва реално месец да напасне нещата защото ги познава отвътре. Ако до месец положението е все така зле, вече трябва да се смени с някой опитен който може да ни закрепи в А група. Тази година явно това ще е таргета.
Боклукът Хубчев дойде с цял скъпоплатен щаб, завари готов отбор, имаше няколко месеца да прецени кой да остане, кой да вземе, прави селекция, ходи да избира играещи футболисти от чужбина и се осра тотално, но непрекъснато имаше хора, които му даваха картбланш и призоваваха да изчакаме да видим колко добре щяло да бъде след това. Е, не видяхме.
Сега аз призовавам нека да изчакаме някой- друг мач да се посработят тия хора, да дойдат поне още двама нови и да видим какво става. Първо, защото в подготовката и в контролите участваха хора които сега ги няма и второ,защото който и нов треньор да дойде ще му трябват поне два месеца да се ориентира и да се видят някакви резултати. А на Живко ще му трябва реално месец да напасне нещата защото ги познава отвътре. Ако до месец положението е все така зле, вече трябва да се смени с някой опитен който може да ни закрепи в А група. Тази година явно това ще е таргета.
Стига с тези глупости.Без да съм апологет на Хубчев -пълна лъжа е че той е правил селекцията.Селекцията я прави щабът на сегашният хазаин на Божков - Бекали.Единствените футболисти които той е довел са двамата холанци и австриеца Алар. Един кръг преди да си тръгне бяхме втори на 7т от Лудогорец.
Това какъв потенциал има отбора говори факта че бившият ни капитан Ваньо Горанов не успя да направи и 90играни минути за един цял сезон в един посредствен белгийски отбор??????Същият "философ" си позволи да прави разбор на полувремето на един мач точно при Хубчев срещу Локомотив/Пд/ в КОЙТО ТОЙ БЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ПОСРЕДСТВЕНИТЕ.
За съжаление той не е единственият пример - какво да кажем и за "звездата" Краев, за когото сега мнозина бленуват.Същият който сам пожела капитанската лента на националният отбор и стигна още по-далече смяташе себе си за най-достоен да стане футболист №1 на страната?
ЕТО ТАКИВА "ЗВЕЗДИ" СЪЗДАДЕ НАШИЯТ ЛЮБИМ КЛУБ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ!
Това какъв потенциал има отбора говори факта че бившият ни капитан Ваньо Горанов не успя да направи и 90играни минути за един цял сезон в един посредствен белгийски отбор??????Същият "философ" си позволи да прави разбор на полувремето на един мач точно при Хубчев срещу Локомотив/Пд/ в КОЙТО ТОЙ БЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ПОСРЕДСТВЕНИТЕ.
За съжаление той не е единственият пример - какво да кажем и за "звездата" Краев, за когото сега мнозина бленуват.Същият който сам пожела капитанската лента на националният отбор и стигна още по-далече смяташе себе си за най-достоен да стане футболист №1 на страната?
ЕТО ТАКИВА "ЗВЕЗДИ" СЪЗДАДЕ НАШИЯТ ЛЮБИМ КЛУБ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕСЕТИЛЕТИЕ!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Мисля , че Фил Джексън беше казал - Един колектив е толкова силен , колкото е силно най-слабото му звено.
Колко добър ляв бек трябва да си , ако пред теб е Здравчето ?
Колко физически запас трябва да има дясното крило да е постоянно в защита , като гледа как разминават Найденов като конус ?
Като прибавим 20 годишните централни защитници за които не сме платили нито лев........просто защото не са трябвали на предишните си отбори
Колко физически запас трябва да има дясното крило да е постоянно в защита , като гледа как разминават Найденов като конус ?
Като прибавим 20 годишните централни защитници за които не сме платили нито лев........просто защото не са трябвали на предишните си отбори

LoveAndPeace написа:Мисля , че Фил Джексън беше казал - Един колектив е толкова силен , колкото е силно най-слабото му звено.
Кой беше дясно крило в мача ни с Арда? Май Мартин Петков. Всъщност няма значение, който и да е бил, ми е трудно да определя на кого е вината примерно за първия гол на Арда, защото отиграванията поне на 4 човека са комични.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
mrw8 написа:На всеки е ясно, че треньорското ръководство не е ОК и че там трябва да се пипнат нещата....
Напълно подкрепям!!!
Отбора не е толкова зян като единици и изпълнители! Просто психически са тотал щета, а като излезнат на Герена пред 5-6-7 хиляди човека, вместо да се надъхат както срещу числото миналия сезон, те осират гащите и се почват едни антирекорди да се правят ...
Да паднем на Герена 3 пъти подред от Славия,
да паднем на Герена от Царско село,
да паднем на герена от Ботев Враца,
да треперим на Герена срещу отбори като Арда, Етър ....
Това преди 10 години щеше да има събличания ....
Ноооооо - в момента това ни е нивото, всеки ще почне - с толкова задължения какво искате а у ....
Искам да играят както срещу числото миналия сезон на Герена - това е ...
Друго не искам! Раздаване, атаки, темпо в играта .
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]