Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 24 сеп 2024 13:19

Dust написа:Всеки обича да цитира наредби, но длъжен ли е отборът гост да прави по-големи разходи за да угоди на отбора домакин. В случая БФС защо за пореден път не си спазва наредбите.

Чак пък по-големи разходи. Малко по-дългият път е избит от по-ниската цена за престой, където са отседнали.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 сеп 2024 13:36

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа:Каквото почукало, това се обадило :) . Седнал да сравнява влиянието върху съдии и чиновници в БФС на Президента на БФС и на треньора на националния отбор, язък ти за самочувствието.

Нямаше как това да не се направи, след като използвахте твърдението за сина на президента толкова много пъти, като може да го видиш назад в страниците. Затова и реших да използвам подобни думи.

Любопитното ми е как ти се появи пак с лъжа, след като сподели, че президентът имал всичката власт, което не отговаря на истината.

Преди време ми зададе въпроса как деца биха писали във форума, ако постоянно виждат голи мацки, които биха ги отблъснали от участие в този сайт.

Може ли аз да ти задам въпроса на какво би научил децата в този форум, след като ще ти четат лъжите, които вече са поне четири/пет? :oops:

Имаш проблеми с главата, според теб Президентът на БФС няма пълната власт в българския футбол.Голям ти е меракът да ме изкараш лъжец, не съм лъгал, може да съм допускал фактологични грешки, но са били без умисъл.Докато за теб спокойно мога да кажа, че си заклет воайор и чекид..я :) .

Нямам проблеми с главата, а и не пожелавам на никой да има каквито и да е проблеми. Иначе каквото и да говориш си един лъжец, не мисли, че ще се измъкнеш с ''фактологични грешки без умисъл''. :lol:

Написаното за Гонзо великата реформа може да се провери елементарно, за да се потвърдят думите ми, че той няма всесилната власт.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 сеп 2024 13:38

honda написа:
peliforewer написа:
Dust написа:Всеки обича да цитирам наредби, но длъжен ли е отборът гост да прави по-големи разходи за да угоди на отбора домакин. В случая БФС защо за пореден път не си спазва наредбите.

В някои от наредбите пише, че могат да се променят ако има съгласието на двата отбора.За да се играе срещата в Благоевград явно е имало съгласието на Берое, защото не чухме да са казали нещо от Ст.Загора срещу решението на БФС.

Кои са тези Наредби ? - на мен ми е известно да има една Наредба и били споделил къде точно е написано това дето си го написал?

По наредба Левски - ЦСКА трябва да се играе на В.Левски може да се промени ако има съгласието на двата отбора, дано си доволен.За Благоевград съм писал, че това е мое предположение, от Берое не са се оплакали, а Вие оревахте форума.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 сеп 2024 14:04

Отново свободни съчинения и приказки от 1001 нощи.
Ти, аз и който е сме никой, че да се съобразява някой с нашите предложения, така че влез в реалността.
Не, аз неоревавам форума, но виж, кога нещо те е жегнало пищиш като празна линейка по цял месец
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 24 сеп 2024 15:05

Dust написа:Отново свободни съчинения и приказки от 1001 нощи.
Ти, аз и който е сме никой, че да се съобразява някой с нашите предложения, така че влез в реалността.
Не, аз неоревавам форума, но виж, кога нещо те е жегнало пищиш като празна линейка по цял месец

ПредПОложение, има разлика от предложение. Все си мисля, че в този форум всеки има право да си изрази мнението в рамките на добрия тон.За съжаление ти не си пример за това.Снощи четох някакви твои простотии, днес пък съм пищял по цял месец като празна линейка.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 24 сеп 2024 16:34

Бат Бойко!? :mrgreen:

https://sportal.bg/news-2024092413071048682
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 сеп 2024 16:41

Гледам че подуeнци са се договорили с SportFive?! Ха-ха! Още един маркетингов трик?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 сеп 2024 16:50

miro_rz написа:Бат Бойко!? :mrgreen:

Шът бре !
Това са долни инсинуации!
Много са тънкообидни от Подуене като стане въпорос за Баце и Лефски в едно изречение.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 24 сеп 2024 17:06

ugly bug написа:
miro_rz написа:Бат Бойко!? :mrgreen:

Шът бре !
Това са долни инсинуации!
Много са тънкообидни от Подуене като стане въпорос за Баце и Лефски в едно изречение.
Изображение

Когато си прав, прав си. За това Левски го има, а ЦСКА умрЕ.
Подбирайте си господарите. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 24 сеп 2024 17:39

Абе, какви са тия благодарствени слова от Наско Сираков към Бойко Борисов :mrgreen:? Моля сините фенове да обяснят :mrgreen:!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”