Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 31 юли 2021 11:00

alexdb написа:Като ги знаем колко са чупливи не са много :lol:

Бе и ти си прав. :)

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2021 11:53

:evil:
Днес се навършват точно 12 години от последния трофей на Левски. "Сините" печелят Суперкупата на България на 01.08.2009-а. Съперник на Левски е Литекс, воден от Станимир Стоилов. Гол на Седрик Бардон в 65-ата минута носи купата на отбора от "Герена". Треньор тогава е Ратко Достанич.

От тогава до днес Левски не спечели нищо, вече 12 години. В този период бяха загубени финали за Купата на България срещу Берое, Черно море и Славия.

"Белите" са черна котка за Левски, защото през 2013-а година стигнаха до 1:1 на "Герена" и така титлата отиде при Лудогорец.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 01 авг 2021 14:18

Всичко е наред момчета, вярвам, че няма да изпаднете тоя сезон.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 01 авг 2021 17:25

В набързо заключената тема след резила под Околчица drvasko98 пише: „За мен играчите още днес трябва да бъдат заведени на психолог. Очевидно ,че са много притеснени.“ Не очевидно, очевАдно е. Когато Левски беше нормален отбор имаше психолог. Името ѝ е Татяна Янчева. И тогава, и сега, се говори, че слабата форма на тима се дължи на психологически проблеми. Ето извадки от нейните отговори: „Всичко е въпрос на характер, хъс и морал. Наистина там където има голям спорт има психологически проблеми... Това е въпрос на целенасочена работа, като тя много зависи от отношението психолог-треньор-футболист, не може да се постигне само с разговори с футболистите.”
И още: „Треньорите също имат нужда от работа с психолог ... Сър Алекс Фъргюсън има личен психолог, който постоянно е с него.”
„Треньорът трябва да има много добра психологическа грамотност и също да знае как да използва съветите на психолога, с който работи... Жозе Моуриньо е магистър и по спортна психология.“
Ще ми се да попитам Живко и Веско магистри по какво са? Има народна поговорка: „Каква нива – такъв хляб.“
Изводът на honda описва всичко много точно и не се нуждае от коментар: „В Левски няма треньори и играчи не защото няма пари, а защото те не искат да им се цапат имената.“ Кратко, точно и ясно. Ако случайно „собственикът“ слезе от облаците и прочете хорските мнения от форума нека те му подействат като червена сигнална лампа. Дано комарът не е изтрил мозъчните му гънки! Неадекватността му няма обяснение. Не ми се вярва да е чак толкова некадърен. Обяснявам си бездействието и мълчанието му с политическа зависимост. А Левски върви стремглаво надолу. Не му трябва фалит.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 авг 2021 17:45

абе за мене не идват щото нема пари.
Мъри при първия знак за кинти е на Герена и се моли за пост.
Още чакам оставката на Миланов
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2021 19:41

Warped написа:абе за мене не идват щото нема пари.
Мъри при първия знак за кинти е на Герена и се моли за пост.
Още чакам оставката на Миланов

Вместо, като феновете на онова умрелото винаги да търсят врага с партиен билет и никога да не виждат гредата в собственото си око, е хубаво тези, които плюят Мъри да помислят много добре, какво имаше предвид, когато каза, че "Левски" "няма клуб" (мисля, че е точен цитата).
Ще има да чакаш за оставка на Миланов. Няма да се учудя, ако не получава заплата. "Левски" играе по една и съща глупава схема не знам вече колко сезона наред - с две крилца, бягащи единствено по тъча и колче забито между тях. Никакъв опит да се разчупи тактически схемата (последният, който го направи беше Роси, преди това Топчо се опита). Имаш-нямаш крилца и таран и десетка отзад, давай. Примерно сега нямаме нито ляво крило, нито ляв бек, ама давай тая схема ще е. След това защо не се сети да прави като Славия? Славия и те нямат материал. И за това играят "по италиански" - вкарат гол и почват да мачкат топката, да накъсват играта, прибират се отзад. Еми, трите точки преди всичко са важни. Защо някой не му покаже на Живко. Вие ще имате ли против да играем по подобен начин, но да си печелим мачовете или поне да не ги губим? Аз не.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 авг 2021 20:28

Моите безкрайни уважения за футболиста Топчо, но като треньор той не може да нареди 11 конуса, камо ли да смени схема на отбор.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 авг 2021 21:09

rhaegar написа:Моите безкрайни уважения за футболиста Топчо, но като треньор той не може да нареди 11 конуса, камо ли да смени схема на отбор.

Е, опита се - с 3-5-2.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 авг 2021 21:32

Манчини ми направи впечатление на Европейското как със смени или със смяна на позиция на играчите обърна два мача така, че треньора е важен! Миланов две изречения не може да върже при интервютата, не знам как го разбират играчите :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 авг 2021 22:30

mikata написа:Манчини ми направи впечатление на Европейското как със смени или със смяна на позиция на играчите обърна два мача така, че треньора е важен! Миланов две изречения не може да върже при интервютата, не знам как го разбират играчите :cry:

Нищо не каза сега. Манчини и Миланов си приличат по едно нещо, първата буква в имената :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”