Добър трансфер. Не стават ли малко бая халфовете? А може да играе всъщност на мястото на Здравко. Горанов и Миланов ще са страхотен тандем. Айде сега и едно бекче на мястото на Найденов.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KoT7Z1fTUWk[/youtube]
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
metodito написа:Добър трансфер. Не стават ли малко бая халфовете? А може да играе всъщност на мястото на Здравко. Горанов и Миланов ще са страхотен тандем. Айде сега и едно бекче на мястото на Найденов.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KoT7Z1fTUWk[/youtube]
Струва ми се, че Хубчев ще бъде изместен в дясно, а Горанов ще си остане в ляво!
Централен защитник е най-належащ 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Гошко Миланов колко ще е изпадналл....?
Ще бъде само рутина и опит ми се струва
Ще бъде само рутина и опит ми се струва
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Не бързайте с оценките с Г.Миланов. Да не се окаже Славев № 2 и да няма пак "Раев отново се провали". Като го видим в игра тогава ще преценим да ли си заслужаваше трансфера или не.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- metodito
- Контакти:
[/quote]Jordan1914 написа:Струва ми се, че Хубчев ще бъде изместен в дясно, а Горанов ще си остане в ляво!
Хич не ми харесват подобни разменки, но вероятно така ще е както казваш.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Най-после интелигентен човек в Левски.
metodito написа:Jordan1914 написа:Струва ми се, че Хубчев ще бъде изместен в дясно, а Горанов ще си остане в ляво!
Хич не ми харесват подобни разменки, но вероятно така ще е както казваш.[/quote]
От наличните играчи няма кой да измести Горанов от ляво. Къде ще отиде Хубчев ако върнат и Драган, както се говори? Остана само Боруков и класен ЦЗ да акостират на Герена. Тогава поне няма да треперим всеки мач.
Грънчаров вика,че Михайлович,Боруков и Иса няма да идват.
България има природни богатства,
АРДА без спонсор!