Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
И Драган се връща!
- LoveAndPeace
- Контакти:
dedra написа:И Драган се връща!
Дано!
Интересно дали не се знае за някакви пари отнякъде за да се прави такава селекция?
Голяма българска фирма!
dedra написа:Голяма българска фирма!
нали още се водят преговори, уж не е сигурно напълно.
Михайлович се връща, вече може да гледаме към медалите и отмъкване на бронза от Тирето.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- levskarcheto96
- Контакти:
dedra написа:И Драган се връща!
А дано!!! Яд ме е само, че Микулич вече си намери отбор. Щеше да е добре и той да се върне.
honda написа:dedra написа:Голяма българска фирма ще налива пари при нас!
Само на мен ли ми направи впечатление думите на К.Баждеков. 3 Пъти гледах интервюто с него и лично аз останах с впечатление ,че не говори за "Палмс Бет" - Първо спомена имента на собственците на "Палмс Бет" ,после отказа да спомене името на компанията (което е напълно нормално,ако компанията е "Палмс Бет" то дали ще споменеш името на компанията или на собственицте и, няма голяма разлика). Другото което ми направи впечатление ,че Баждека ,каза че въпросната компания има разнопосочни дейности. На мен лично не ми известно "Палмс Бет" да има други дейности освен хазарт.
Друго нещо ми направи впечатление- К.Баждеков заяви,че ще бъде на директор до ОС,след което явно ще бъде заменен. Няма никакъв смисъл да вземаш някой на работа и има няма 2 седмици след това ,той вече да знае ,че след 1 месец вече няма да е на работа(като 6 месеца не можаха да намерят такъв човек). И точно този човек се занимава с финансите- на мен ми намирисва ,че се водят преговори не за спонсор.
Не са толкова много компаниите в България ,които могат да отделят милиони. Дали не става дума за много нашумелите напоследък "Еврохолд" - това си е в кръга на шегата.
Еврохолд е фирма пряко свързана с обръчите на ДПС и Пеевски. А тези не са много по даването.
Serafim написа:tiamat написа:Дано не е като завръщането на Славчев... Щото и той беше добър навремето ама... А Миланов е даже шампион на Русия май.
Миланов имаше ли проблеми с контузии? От титуляр в ЦСКА Москва, през Швейцаря и накрая година и половина не е играл. Тотален регрес. Не знам колко отдаден и силен психически трябва да си, за да се съвземеш и да успееш да достигнеш и задържиш едно добро ниво за България. Трудна работа, ама да видим.
Имаше да. Лоша серия от контузии. Не е ясно дали изобщо се е възстановил, а не е приключил с футбола окончателно.