Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 27 юли 2021 16:18

Вълчан написа:Това е Левски и чуждите паници не трябва до го интересуват.Ако беше дошъл Домусчиев преди 10 год. при сините друго щеше да се пее в хора. :mrgreen: След Горанов ако и Миланов ако доиде ще се оформи добро ядро. Факт е обаче ,че Живко няма да може да изсмуче максимума от тези играчи камо ли да ги нареди адекватно на терена. Старае се но си е за помощник. Гочето мисля не е треньор никъде. На възраст е и не вярвам да има претенции финансови. Би могъл да помогне много за тази година.

Кой Миланов? Георги Миланов ли? Откъде това?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 юли 2021 16:32

mrw8 написа:
koisa написа:Бумеранг... Тъкмо бях забравил, че някога е играл при нас и хоп, върна се! :(

Е що, това е един от футболистите, който прогресира много при Роси, а и биеше добри дузпи....
Не мога да разбера на това дередже дето сме в момента как може де се намира манА постоянно, за който и да е дето е дошъл....
А и крайно време е да развиеме и собствени кадри, че разни отбори като Разград го сасипаха БГ футбола....

Никаква маана не намирам. Това си е лично мое виждане и предпочитам някое младо момче или някой нов да ми късат нервите на тъча, пред танцуващият с мъже, който няколко години правеше същото на тъча!
И стига с това дередже, защото и други отбори са в същото или подобно положение, но намират играчи. Само за сведение вчера Ботев Вр също с млад и неопитен отбор се опъна на Арда. Нещо, което ние не направихме срещу едва спасилата се от изпадане Славия!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 27 юли 2021 19:24

koisa написа:Никаква маана не намирам. Това си е лично мое виждане и предпочитам някое младо момче или някой нов да ми късат нервите на тъча, пред танцуващият с мъже, който няколко години правеше същото на тъча!
И стига с това дередже, защото и други отбори са в същото или подобно положение, но намират играчи. Само за сведение вчера Ботев Вр също с млад и неопитен отбор се опъна на Арда. Нещо, което ние не направихме срещу едва спасилата се от изпадане Славия!

Въпросното клипче с танците и мен ме потресе, ама нейсе....
За мен голяма част от футболистите ни за момента нямат психиката да издържат на напрежението, на което са подложени в клуб като Левски, в последствие като преминат в клуб от типа на Ботев Враца и им се получават нещата, като го няма натиска от фенове и очаквания.

krumeto написа:Да бе не са разбили лайнарщините, ами Разград! Някой ви срал в гащите!
Излезте от кома и стигнете Разград. Не се молете те да се върнат при вас. Няма да стане.
Разград са виновни, че сте яли/пили, не платили!

За Разград под съсипали БГ футбола имам в предвид, че с цел гонене на бързи успехи се въведе порочната практика от цял отбор с чужденци, по този път тръгна и тирето.
И малкото БГ играчи, които имате са вече изградени такива, за толкова години все някой трябваше да извадите и наложите от школата си, май само Янков е единствения ви такъв с някои условности.
Вие нищо не произвеждате, само консумирате....
Честно казано правете си каквото щете там, не ви гледам в купичката, просто винаги са ме дразнили отбори от типа на Арсенал и Интернационале с по 10-11 чужденеца....
България !!!!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 27 юли 2021 19:58

mrw8 написа:
koisa написа:Никаква маана не намирам. Това си е лично мое виждане и предпочитам някое младо момче или някой нов да ми късат нервите на тъча, пред танцуващият с мъже, който няколко години правеше същото на тъча!

Въпросното клипче с танците и мен ме потресе, ама нейсе....
За мен голяма част от футболистите ни за момента нямат психиката да издържат на напрежението, на което са подложени в клуб като Левски, в последствие като преминат в клуб от типа на Ботев Враца и им се получават нещата, като го няма натиска от фенове и очаквания.

krumeto написа:Да бе не са разбили лайнарщините, ами Разград! Някой ви срал в гащите!
Излезте от кома и стигнете Разград. Не се молете те да се върнат при вас. Няма да стане.
Разград са виновни, че сте яли/пили, не платили!

За Разград под съсипали БГ футбола имам в предвид, че с цел гонене на бързи успехи се въведе порочната практика от цял отбор с чужденци, по този път тръгна и тирето.
И малкото БГ играчи, които имате са вече изградени такива, за толкова години все някой трябваше да извадите и наложите от школата си, май само Янков е единствения ви такъв с някои условности.
Вие нищо не произвеждате, само консумирате....
Честно казано правете си каквото щете там, не ви гледам в купичката, просто винаги са ме дразнили отбори от типа на Арсенал и Интернационале с по 10-11 чужденеца....
Не сме национален отбор. Играем с толкова, колкото позволяват правилата и разпоредбите на БФС.
До скоро и вие бяхте същите, но сега не ви стига "вътъка" да купувате.
Пожекавам ви отърване от изпадане!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 27 юли 2021 22:01

Преди час и половина видях Боруков съвсем близо до Герена. Не знам дали има отбор в момента, но момчето си е в София и дори мисля, че живее някъде в Хаджата. Беше с една чисто виолетова тениска, ама май вече не е в Етър ? Нямаше и как да го питам, понеже бях с колата. Та е много вероятно да е водил някакви разговори с НС и съвсем скоро да го видим на Герена. Имаме нужда точно от такъв тип нападател.Той си е от тук, наш юноша си е, левскар. Мисля, че с Братята и Марин Петков около него, които да го захранват с топки би се получило доста прилично нападение. За защитата нещата си висят. Онзи ден Андреев не отлепи от гол линия на нито едно центриране. Та той момчето си е дете, няма никакви физически данни все още за вратар. Верно, че и Донарума от 16-17 годишен почна за Милан, ама я го вижте него как изглежда на вратата, вижте го нашия.. И това е проблем на почти всички подрастващи. Тоя новия Шелис не го знам, но и онзи ден след мача отбелязах, че тотално беше надигран от Кръстев за втория гол на слабия. Ще видим, дано дойдат още нови хора и да има някаква конкуренция.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 27 юли 2021 22:10

mrw8 написа:За Разград под съсипали БГ футбола имам в предвид, че с цел гонене на бързи успехи се въведе порочната практика от цял отбор с чужденци, по този път тръгна и тирето. (...)

"Порочната практика" стана повсеместна (поне при тъй наречените "грандове") почти веднага, след като България влезе в Европейския съюз и, съответно, наличието ма европейско гражданство стана основен фактор при картотекирането на футболисти. 8-)
Само "Левски"!

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 27 юли 2021 22:49

Много се надявам Боруков да дойде в Левски.
Юноша, на 21 години, висок с добра физика.
В негово лице виждам един нов Гонзо....
Разбира се искам и Марин да запази титулярното си място.
България !!!!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 юли 2021 00:43

Ники Михайлов и Горанов подписаха.
Не това е новината. На снимките двамата са с фанелки с Л с яка. Подобни носеха Живко и Тодоров.
Пак ще попитам защо такива не се предлагат във фенмагазина.
Продават се само фанелки за стадион.
Причината само в липсата на спонсори по нормалните фанелки ли е?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 юли 2021 10:41

Левски се е разбрал с Боруков. Бяха се разбрали и миналата година. Просто момчето си чака оферта от Англия и ако такава не пристигне , едва тогава ще подпише с български. Имал е срок миналата година да отговори , не го е направил и в последствие отиде в Етър.
Дали тази година ще го чакат , дали ще си отиде на Острова или в Левски :? ще видим

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 28 юли 2021 12:56

sinqkrepost1914 написа:Верно, че и Донарума от 16-17 годишен почна за Милан, ама я го вижте него как изглежда на вратата, вижте го нашия..

Само, че на Донарума колко години му търпяха грешките? Не знам колко си гледал Донарума в Милан, но му вкараха не малко леки и смешни голове през последните години. Което е нормално за млад вратар. А, ние още от първите мачове ги грабваме защо не са като Буфон, Нойер, ван дер Сар и т.н. И накрая Домарума за благодарност избяга в ПСЖ.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”