Така е - трябваше да е затова, че Левски трябва да се обича и да се подкрепя. Едни са го управлявали или ще го управляват зле, други - добре. За съжаление ние само изказваме мнение, но това не ни освобождава от задължението като левскари да стоим винаги зад клуба си.
Това трябваше да е , но се плъзнах по опасната плоскост - каквато държавата, такъв и Левски. И отиде коньо в ряката. Някои даже ме заподозряха в симпатии към бат"Бойко. Който ме познава поне малко, едва ли би ме заподозрял във влечение към подобни интелектуални великани. Но също така едва ли би допуснал, че ако някой не ми е по сърце и душа, ще го обругая час по-скоро, защото такива сме ние - силно любим и мразим. Аз не съм - нито силно обичам, нито силно мразя. С едно изключение - обичам силно Левски. За ЦСКА - което и да е - мога да каже само, че не ги обичам. И толкова ...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
"Левски" и България са неотделими и всички сравнения са адекватни. Наско Сираков е нашият Слави Трифонов. С тази разлика, че за разлика от Сираков, не знам чии е Трифонов. Бе и за Наско не знам. Както със Слави, така и с Наско, предполагаш, че няма да "стане работата", но се надяваш. Надяваш се, че се лъжеш и Слави и Наско не са као предишните, не са от тях, антиситемни са. "Ама как, та това е Наско, той не може да е част от задкулисието?!". Знаеш, че Вълка не става да е на върха на пирамидата. Прекалено голяма хапка е за интелектуалните му способности "Левски", за портфейла му. Виждал си го като директор, наясно си че за това става, ама по-нагоре... не е за тама. Но се надяваш...
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

-
- Контакти:
bilyaletdinov написа:modor написа:Тези чужденци дето ще дойдат няма да получават големи заплати. Стига сте резали вени на журналистически партенки за заплати.
Със сигурност ще получават повече от Папазов и някой друг юноша. Тия хора явно не осъзнават, че имат да плащат на доста хора и какъвто и спонсор да дойде, кашата ще става все по-голяма.
Хубчев и щаба си чакат парите.
Мазурек, Насиру и един Бог знае колко играча от по миналия сезон си чакат парите.
Рерас, Даске и всички чужденци от миналата година имат са взимат пари и на тоя фон ще взимаме още 3-4 нови и то чужденци.
По дяволите ама предпочитам спрелия Папазов да играе за 2000 лв, отколкото някакъв дето не му знам името и няма да го запомня да ми влиза и да взима 3-6000 лв.
Голо на голямо ще ни доведе до фалит, нищо повече.
Сългасен, не виждам кое е сложно за разбираме по горе. Номера “ама на нас ни трябваха футболисти” не минава тук. Финансите за разлика от футбола са + и -. Като имаш много минус си седиш на гъза.
1palq4o1 написа:https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/liubimec-na-sinite-fenove-ostana-na-ulicata-644721
Да си идва
Би било прекрасно, Мариани също е свободен, но нямаме кинти.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
olimpi написа:1palq4o1 написа:https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/liubimec-na-sinite-fenove-ostana-na-ulicata-644721
Да си идва
Това идва само да покаже, на какви таланти се радваме и плащаме десетки хиляди. Тука са "звезди", правят "страшни мачове" и в следващия им клуб ги разкриват за няколко месеца що за стока са.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

[offtopic]
Което трябва да покаже на футболерите и друго - тук са със звезден статут и е по-добре за тях да си тежат на мястото, отколкото да се пробват по други отбори и да ги разкриват за два мача.
[/offtopic]rhaegar написа:olimpi написа:1palq4o1 написа:https://gong.bg/bg-football/drugi/multimedia/video/liubimec-na-sinite-fenove-ostana-na-ulicata-644721
Да си идва
Това идва само да покаже, на какви таланти се радваме и плащаме десетки хиляди. Тука са "звезди", правят "страшни мачове" и в следващия им клуб ги разкриват за няколко месеца що за стока са.
Което трябва да покаже на футболерите и друго - тук са със звезден статут и е по-добре за тях да си тежат на мястото, отколкото да се пробват по други отбори и да ги разкриват за два мача.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

- LoveAndPeace
- Контакти:
-
Взехме нов играч за 2 години, на 21 години кипърски национал с 3 мача, звучи обещаващо. Успех, и дано няма забавяния на заплати по 4-5 месеца, защото и от това зависи колко е добър един играч.