Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Клетниците се радват на вкараната дузпа като дете на Коледа. Подаръка си е подарък.
miro_rz написа:Клетниците се радват на вкараната дузпа като дете на Коледа. Подаръка си е подарък.
Точно пък ти ли брееее, ....!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:
Kъде е тая 1 метър засада :lol:
Колега, левия крак на белия е 30см отвъд тази линия, която даже не е точна.
Оня отатък и нашия са на 1 линия. Не знам какви ги говориш.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Първо очевидно се видя, че построените линии не са в момента на паса. Второ това не е очевидна съдийска грешка, за да го викат на ВАРа, когато става на 6-7 метра пред него и първо кракът на зашитника е долу на тревата и да има контакт е минимален, а няма и голово положение.
- delqnski47
- Контакти:
drvasko98 написа:Първо очевидно се видя, че построените линии не са в момента на паса. Второ това не е очевидна съдийска грешка, за да го викат на ВАРа, когато става на 6-7 метра пред него и първо кракът на зашитника е долу на тревата и да има контакт е минимален, а няма и голово положение.
Нашия рита с десния крак, а не тоя дет го виждаш на кадъра. Точно в момента на паса е, гледах повторение. Второ, за дузпата, представи си ако си футболист как можеш да продължиш да играеш след като защитника си слага така крака. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
CSKA 78 написа:damyanov1963 написа:CSKA 78 написа:realno написа:peliforewer написа:Пичове, щом 78 Ви докара до амок значи имате голям проблем :) .
Припок няма как да ни докара до амок. Даже има рима. :)))
Отричането на проблема не го кара да изчезне! Ха-ха! ;) :)
Както ти беше изчезнал докато беше СтиПИЧА, ли :)
Проблемът "Стипич" беше решен с неговото освобождаване! Не съм сигурен обаче, че ако смените треньора си, ще решите вашите проблеми! Нещо много по-дълбоко е!! :shock: :mrgreen:
С малката подробност , че Стипич все още не е освободен :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
- damyanov1963
delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:
Не взимам страна в спора, само казвам че линията на вара е на криво спрямо тази на наказателното поле. И с просто око се вижда.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:delqnski47 написа:W84me написа:delqnski47 написа:W84me написа:
Не взимам страна в спора, само казвам че линията на вара е на криво спрямо тази на наказателното поле. И с просто око се вижда.
Дамаджанов, спри пиенето и ще се изправят.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Феновете отново с малоумните димки, отбори им тръгва добре второто полувреме и прекъсват мача.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.