peliforewer написа:honda написа:peliforewer написа:...ЦСКА за да започне да си строи стадион досега е превел 28 млн. 498 хиляди лева, изплатените наеми не влизат в тези пари. https://www.24chasa.bg/sport/article/17917691 Хонда, дръж си пейджъра далеч от теб :) .На 29 април ЦСКА е платил малко над 3,1 млн. лева на държавата и по този е изчистил задълженията, които имеше за ползването на стадион “Българска армия” и базата в “Паначрево”.
Това бе една от основните пречки пред “армейците” за тяхното желание да построят нов стадион. Информацията бе потвърдена както от министъра на спорта Радостин Василив, така и от ЦСКА....
Пели , същия въпрос беше 3 ПЪТИ задаван в НС на въпросния министър Р.Василев . Нито веднъж не отговори. Беше помолен да предостави доказателства ,че наемите са платени - до ден днешен такива доказателства не са предоставени . Разликата е ,че когато отговаряш на парламентарен контрол ,носиш отговорност за думите си. Както и трябва да предоставиш доказателства.
Та на какво да вярваме на пеевския 24 часа или на парламентарната трибуна.
Между другото в момента споменатия от теб министър Радостин Василев случайно да е служител на Валтер Папазки ? - да или не ( знам че съм гаден , но май разполагам с повече информация от теб). Ако е да , не е ли страшен конфликт на интереси и не смърди ли на корупция?
Случайно всички билбордове на партия "Меч" да са платени от Валтер Папазки?
Все още очаквам да ми покажеш имотите , дето щеше да ми продаваш на цените , на които е оценена Армията.
Тези 3,1млн.лв.са внесени през април 2022г., а Фонда влиза в ЦСКА февруари 2023г., какъв Папазки, какъв конфликт на интереси те гонят.
Пели някой виждал ли е някакви доказателства ,че тези въпросни 3.1 млн лева са платени - защото 5 ПЪТИ на парламентарен контрол от МС е изисквано да отговори на този въпрос и да предостави доказателства ,че са платени. Повече от 2 години и министър Р.Василев , и министър В.Лечева ( и двамата много тясно свързани с любимия ти клуб и известни антилевскари) нито са отговорили на въпроса ,нито са предоставили някакви доказателства . Само веднъж В.Лечева , заяви " задайте този въпрос на моя предшественик(Р.Василев" . Нормално проверка дали е извършено едно плащане отнема не повече от 5 минути.
В.Папазки влезна в любимия ти клуб доста по-рано - от 2021г като генерален спонсор.
Според теб всичко е нормално в една схема в която висш държавен служител (министър) включва като апортна вноска недвижима собственост на цени нямащи нищо общо с реалните ( нали ти твърдеше ,че е на реални цени. Та след като е на реални би ли ми продал на 50% по-високи цени всички недвижими имоти ,които имаш в София , нали имаше и ти и близките ти - плащам веднага по какъвто начин решиш - левове , евро , банкови активи ( злато)( по курса на БНБ за деня) , крипто и т.н. , ако наистина си убеден в тов а,което пишеш ти предлагам супер оферта) в публично-частно партньорство . И след като вече не е на въпросната висока държавна позиция(министър) , въпросния (вече бивш) министър се оказва партньор/служител на частния партньор във вече споменатото публично частно партньорство. Ако това ,не страшен конфликт на интереси , аз не знам какво е конфликт на интереси . Очаквам ти да ми посочиш?
Между другото преди 3 месеца ти писах, че пред повече от 2000 човека във ФК във Варна ( активисти на ГЕРБ от Североизточна България) ББ е заявил ,че ако ГЕРБ спечели изборите ( и ги спечели) стадиона на ЦСКА-София ще бъде построен с държавни средства ( защо по никакъв начин иначе много проактивното ръководство на любимия ти клуб не излезна с позиция). Тогава се правеше на много духовит , но нещо май пъзела започва да се нарежда - за основна фирма изпълнител е избрана ГБС. Сигурен съм ,че знаеш КОЙ е собственика на ГБС според "злите езици" . Та нещо не се подрежда много бързо пъзела .
Между другото не е ли много странно бързината с която се развиват нещата и около имагинерния проект за нов стадион на Левски . от няколко места чувам, че до 2 години Левски също ще има нов стадион . Като и двата стадиона ще бъдат построени с държавни средства - Аз лично съм категорично против . Но някой сериозно ли си мисли ,че след като държавата построи стадион за над 100 млн лв на Ботев(Пд) , няма да го направи и за Левски и ЦСКА-София?