Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот honda » 21 сеп 2024 11:30

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:...
На 29 април ЦСКА е платил малко над 3,1 млн. лева на държавата и по този е изчистил задълженията, които имеше за ползването на стадион “Българска армия” и базата в “Паначрево”.

Това бе една от основните пречки пред “армейците” за тяхното желание да построят нов стадион. Информацията бе потвърдена както от министъра на спорта Радостин Василив, така и от ЦСКА....
ЦСКА за да започне да си строи стадион досега е превел 28 млн. 498 хиляди лева, изплатените наеми не влизат в тези пари. https://www.24chasa.bg/sport/article/17917691 Хонда, дръж си пейджъра далеч от теб :) .

Пели , същия въпрос беше 3 ПЪТИ задаван в НС на въпросния министър Р.Василев . Нито веднъж не отговори. Беше помолен да предостави доказателства ,че наемите са платени - до ден днешен такива доказателства не са предоставени . Разликата е ,че когато отговаряш на парламентарен контрол ,носиш отговорност за думите си. Както и трябва да предоставиш доказателства.
Та на какво да вярваме на пеевския 24 часа или на парламентарната трибуна.
Между другото в момента споменатия от теб министър Радостин Василев случайно да е служител на Валтер Папазки ? - да или не ( знам че съм гаден , но май разполагам с повече информация от теб). Ако е да , не е ли страшен конфликт на интереси и не смърди ли на корупция?
Случайно всички билбордове на партия "Меч" да са платени от Валтер Папазки?
Все още очаквам да ми покажеш имотите , дето щеше да ми продаваш на цените , на които е оценена Армията.

Тези 3,1млн.лв.са внесени през април 2022г., а Фонда влиза в ЦСКА февруари 2023г., какъв Папазки, какъв конфликт на интереси те гонят.

Пели някой виждал ли е някакви доказателства ,че тези въпросни 3.1 млн лева са платени - защото 5 ПЪТИ на парламентарен контрол от МС е изисквано да отговори на този въпрос и да предостави доказателства ,че са платени. Повече от 2 години и министър Р.Василев , и министър В.Лечева ( и двамата много тясно свързани с любимия ти клуб и известни антилевскари) нито са отговорили на въпроса ,нито са предоставили някакви доказателства . Само веднъж В.Лечева , заяви " задайте този въпрос на моя предшественик(Р.Василев" . Нормално проверка дали е извършено едно плащане отнема не повече от 5 минути.
В.Папазки влезна в любимия ти клуб доста по-рано - от 2021г като генерален спонсор.
Според теб всичко е нормално в една схема в която висш държавен служител (министър) включва като апортна вноска недвижима собственост на цени нямащи нищо общо с реалните ( нали ти твърдеше ,че е на реални цени. Та след като е на реални би ли ми продал на 50% по-високи цени всички недвижими имоти ,които имаш в София , нали имаше и ти и близките ти - плащам веднага по какъвто начин решиш - левове , евро , банкови активи ( злато)( по курса на БНБ за деня) , крипто и т.н. , ако наистина си убеден в тов а,което пишеш ти предлагам супер оферта) в публично-частно партньорство . И след като вече не е на въпросната висока държавна позиция(министър) , въпросния (вече бивш) министър се оказва партньор/служител на частния партньор във вече споменатото публично частно партньорство. Ако това ,не страшен конфликт на интереси , аз не знам какво е конфликт на интереси . Очаквам ти да ми посочиш?
Между другото преди 3 месеца ти писах, че пред повече от 2000 човека във ФК във Варна ( активисти на ГЕРБ от Североизточна България) ББ е заявил ,че ако ГЕРБ спечели изборите ( и ги спечели) стадиона на ЦСКА-София ще бъде построен с държавни средства ( защо по никакъв начин иначе много проактивното ръководство на любимия ти клуб не излезна с позиция). Тогава се правеше на много духовит , но нещо май пъзела започва да се нарежда - за основна фирма изпълнител е избрана ГБС. Сигурен съм ,че знаеш КОЙ е собственика на ГБС според "злите езици" . Та нещо не се подрежда много бързо пъзела .
Между другото не е ли много странно бързината с която се развиват нещата и около имагинерния проект за нов стадион на Левски . от няколко места чувам, че до 2 години Левски също ще има нов стадион . Като и двата стадиона ще бъдат построени с държавни средства - Аз лично съм категорично против . Но някой сериозно ли си мисли ,че след като държавата построи стадион за над 100 млн лв на Ботев(Пд) , няма да го направи и за Левски и ЦСКА-София?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 сеп 2024 11:31

За по-младите фенове.
Тук се коментира какви били Асприля и Файтон.
Този Асприля, който игра година-две в праобраза на Тирето, тогава под името Литекс, няма нищо общо с легендата Фаустино Асприля, играл на световни първенства. Фаустино Асприля се засече една година с Ицата в Парма и игра в големия отбор на Нюкасъл.
Затова изговаряйте цялото име на футболистите както пидалчетата от дрисемите казват цска1,9,4,8 и цицека2016.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 сеп 2024 12:17

alexdb написа:
CSKA 78 написа:
alexdb написа:
CSKA 78 написа:ЦСКА даде около 4-ри милиона евро за трансфери това лято! Взехме и доста качествени поне като визитки свободни агенти! Та след като сме похарчили толкова пари, колкото и делиорманци не са харчили за един "прозорец", е ясно, че ще се борим поне за топ 4-ри! Всъщност през този сезон това ще бъде максимумът, понеже започнахме доста слабо!
Вече избрахме и фирма за реконструкцията на стадиона! И може би затова някои фенове на отбора от "Сухата река" са доста нервни! :lol:
Сега имаме на хартия качество в отбора, както и сравнително добър треньор, и е вече възможно да губим доста рядко точки! Докато при подуенци селекцията не беше на много високо ниво! Имаха и лесна програма в началото на първенството! Ще си проличи кой за какво ще се бори в края на сезона! Но както всяка година не изключвам динамовци да дръпнат ръчната още през октомври! След като се случва всяка година явно не е съвпадение, а може би толкова си могат! :shock: ;)

Ех, ех. Толкова качествени, че изорахте земята да отложите мача с нас :lol: :lol: :lol:

Не знам какво си следил, но наскоро си сменихме треньора, като предишният беше много слаб, даже и за учител по физическо! Голяма част от трансферите ги направихме в последните два дни на прозореца! Та с право си отложихме мача с вас! Но сега вече не е ясно кой ще победи, даже давам леко предимство на нас! ;) :)

Припошката душа е биполярна. Вчера рев сълзи и рев сополи, после били един от най-слабите отбори в елита и веднага навирили дзурла. :lol: :lol: :lol:

Нещо нервен ми изглеждаш! Защо ли е така?! :lol: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 сеп 2024 12:19

realno написа:
peliforewer написа:Пичове, щом 78 Ви докара до амок значи имате голям проблем :) .

Припок няма как да ни докара до амок. Даже има рима. :)))

Отричането на проблема не го кара да изчезне! Ха-ха! ;) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2024 12:39

CSKA 78 написа:
realno написа:
peliforewer написа:Пичове, щом 78 Ви докара до амок значи имате голям проблем :) .

Както ти беше изчезнал докато беше СтиПИЧА, ли :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 сеп 2024 14:00

damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
realno написа:

Проблемът "Стипич" беше решен с неговото освобождаване! Не съм сигурен обаче, че ако смените треньора си, ще решите вашите проблеми! Нещо много по-дълбоко е!! :shock: :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2024 14:08

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
realno написа:

Проблемът "Стипич" беше решен с неговото освобождаване! Не съм сигурен обаче, че ако смените треньора си, ще решите вашите проблеми! Нещо много по-дълбоко е!! :shock: :mrgreen:

И аз не съм сигурен, че Томаш като за цикли и с вас, както го е правил до сега с всички отбори, пак няма да се скриеш в очакване на следващия треньор и следващия файтон с купи коне :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 сеп 2024 14:28

damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
realno написа:

И аз не съм сигурен, че Томаш като за цикли и с вас, както го е правил до сега с всички отбори, пак няма да се скриеш в очакване на следващия треньор и следващия файтон с купи коне :)

Ами...никой не е казал, че Томаш е някакъв гений като треньор! Но е достатъчно добър за нашата лига! Работата му е да ни класира в ЕКТ! И ако го направи ще ни води по-дълго време! Колкото до куците коне във вашия отбор няма ли такива?! Да не би в Спартак Варна да са най-добрите футболисти, играли в БГ?! ;) :)

ПП Знаеш ли защо някои от вашите все още смятат, че не сте избегнали фалита?! :shock:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 21 сеп 2024 14:38

Днес стана ясно, че стадионът в Сухата река ще стане собственост на общината!
Та ще плащате ли наем за него, както ние плащахме за "Армията"?!
Според вас този ход добър ли е за подуенци, или не е?!
И дали общината ще ви построи нов стадион?! Или ще остави сегашния на доизживяване?! :o

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 сеп 2024 14:38

CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
damyanov1963 написа:
CSKA 78 написа:
realno написа:Припок няма как да ни докара до амок. Даже има рима. :)))

Ами...никой не е казал, че Томаш е някакъв гений като треньор! Но е достатъчно добър за нашата лига! Работата му е да ни класира в ЕКТ! И ако го направи ще ни води по-дълго време! Колкото до куците коне във вашия отбор няма ли такива?! Да не би в Спартак Варна да са най-добрите футболисти, играли в БГ?! ;) :)

ПП Знаеш ли защо някои от вашите все още смятат, че не сте избегнали фалита?! :shock:

И ако не ви класира, понеже най-вероятно ще бъде изгонен преди това, къде ще се скриеш пак?
п.п. Попита ли Пели, като какъв те определя, аз му зададох този въпрос, но още няма отговор, явно му е трудно да го измисли :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”