Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Това за Вазов не го знаех.
-
Serafim
- Контакти:
NOMER14 написа:Kotooshu написа:mikata написа:LoveAndPeace написа:mikata написа:Аз го взех от CBA
Вкусен ли е![]()
![]()
Имах предвид , че тая работа е малко като с на Минев биратапусна я септември ако не се лъжа
Чипса ми хареса. Ломска бира за 3лв.
Ех, сега германците да имаха един Олаф Маршал(къдравия над Сфорца вдясно).
Какво означава тази снимка? Търсим българския Рехагел, а Живко може да стане като Бреме.
Маршал го помня още като бях малък, правеше голямо впечатление, винаги с лепенка на носа.
-
THE G.A.M.E
Днес мернах някъде, че Диксън ( по скоро холдинга зад него ) са се насочили към румънски Клуб .metodito написа:Нещо ме гложди тези дни... Допускате ли, подобно на Борето Касабов, че бай Дики - Зеолитният Джо - не е бил менте, ами съвсем реален? Аз не знам. Изглеждаше ми менте. Пълен джоук. Но все пак се замислям, ами, ако не е бил такова?
Нямам идея кой е, само като новина, но може и да е партенка.
Ако е истина, явно тия хора търсят инвестиции на Балканите, ама защо не искат да си закупят просто някакъв терен и да си построят мол/развлекателен център, а непрекъснато държат и да са свързани с футболен Клуб, остава загадка.
Сигурно си мислят, че зад благородната идея с футболен клуб по-лесно ще преборят държавната администрация за молове или нещо подобно.
modor написа:
На този ден преди 171 години се ражда Иван Вазов, останал в историята ни като Патриарха на българската литература.
Знаете ли, че спортен футболен клуб „Левски“ има честта да покани този велик българин на тържество през 1921 г.? Самият Иван Вазов, тогава на преклонна възраст, не може да присъства, но отговаря с неподправен стил на отправената към него покана.
„Сърцати сте! Дерзайте все така!“, гласи оригиналното послание на Дядо Вазов към левскарите. Макар и писан преди век, заветът му ни задължава на чест и отговорност пред бъдещите „сини“ поколения.
Писмото от Иван Вазов до „Левски“, и още много артефакти от първата половина на ХХ век, можете да откриете в клубния музей, намиращ се в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.
Само „Левски“ завинаги!
Яко! И аз не го знех това...
- metodito
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Днес мернах някъде, че Диксън ( по скоро холдинга зад него ) са се насочили към румънски Клуб .metodito написа:Нещо ме гложди тези дни... Допускате ли, подобно на Борето Касабов, че бай Дики - Зеолитният Джо - не е бил менте, ами съвсем реален? Аз не знам. Изглеждаше ми менте. Пълен джоук. Но все пак се замислям, ами, ако не е бил такова?
Ако е истина, явно тия хора търсят инвестиции на Балканите, ама защо не искат да си закупят просто някакъв терен и да си построят мол/развлекателен център, а непрекъснато държат и да са свързани с футболен Клуб, остава загадка.
По-скоро се върти около стадиона, а не клуба. Просто стадиона е свързан с клуб. Гледай го като готова "сграда". Земята и стадиона. То и тея огромните пари дето ги разправяше, аз доколкото разбрах, почти всички са за търговския център, а не за клуба. Върви ли магазията, ще върви и клуба, спре потока към мола, спира тока и на клуба. Примерно. Той нали спомена нещо и за Рома.
"Георги Аспарухов" е на много апетитно място...
-
Serafim
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Днес мернах някъде, че Диксън ( по скоро холдинга зад него ) са се насочили към румънски Клуб .metodito написа:Нещо ме гложди тези дни... Допускате ли, подобно на Борето Касабов, че бай Дики - Зеолитният Джо - не е бил менте, ами съвсем реален? Аз не знам. Изглеждаше ми менте. Пълен джоук. Но все пак се замислям, ами, ако не е бил такова?
Един от вариантите е да се перат пари. Без да набеждам, разбира се, просто спекулация, в случай, че има нечисти пари зад Диксън. Някак си си мисля, че с разходите зад един футболен клуб (които за балканските стандарти може да са десетки милиони на година), може да се изперат доста пари.
Ако в един момент Диксън се засили към балканска страна извън ЕС ще е още по-съмнително.
metodito написа:Нещо ме гложди тези дни... Допускате ли, подобно на Борето Касабов, че бай Дики - Зеолитният Джо - не е бил менте, ами съвсем реален? Аз не знам. Изглеждаше ми менте. Пълен джоук. Но все пак се замислям, ами, ако не е бил такова?
Ами, помисли малко... Това е втори отбор и държава където не му се получава и бива разкрит, че има нещо съмнително!
Защо държи тази сделка да се осъществи на Балканите и обикаля като цветарка по С.Македония, България, Сърбия и Румъния би трябвало да ти говори достатъчно?! Щом в една от най-корумпираните държави в Европа не му се получи, дали ще успее в Румъния, където поне малко от малко се спазват законите както си трябва.
На мен само едно нещо ми е чудно за този Диксън. И то е как нашите цели шест месеца не го разкриха и заради него загубихме толкова време.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
koisa написа:metodito написа:Нещо ме гложди тези дни... Допускате ли, подобно на Борето Касабов, че бай Дики - Зеолитният Джо - не е бил менте, ами съвсем реален? Аз не знам. Изглеждаше ми менте. Пълен джоук. Но все пак се замислям, ами, ако не е бил такова?
Ами, помисли малко... Това е втори отбор и държава където не му се получава и бива разкрит, че има нещо съмнително!
Защо държи тази сделка да се осъществи на Балканите и обикаля като цветарка по С.Македония, България, Сърбия и Румъния би трябвало да ти говори достатъчно?! Щом в една от най-корумпираните държави в Европа не му се получи, дали ще успее в Румъния, където поне малко от малко се спазват законите както си трябва.
На мен само едно нещо ми е чудно за този Диксън. И то е как нашите цели шест месеца не го разкриха и заради него загубихме толкова време.
Аз мисля, че нищо не сме губили. Ако това е било втора Казанска афера, само сме спечелили. Ако пък е било нещо реално, кой знае?! А къде е потвърдено за Македония, че е бил? Помниш ли П.Колев, че спомена мисля миналата година за интерес, който е бил отхвърлен? Да не е бил пак този.
Защо държи тази сделка да се осъществи на Балканите
Защото на Запад ще му излезе златно едно такова начинание и тук корупцията е в такива размери, че можеш да си купиш Мусала, ако си поискаш. Произход на парите също не ти искат, само да имаш сухо и веднага се намира човек.
Нещо...спряхте да плюете по Наско.