Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 18 сеп 2024 15:05

...
На 29 април ЦСКА е платил малко над 3,1 млн. лева на държавата и по този е изчистил задълженията, които имеше за ползването на стадион “Българска армия” и базата в “Паначрево”.

Това бе една от основните пречки пред “армейците” за тяхното желание да построят нов стадион. Информацията бе потвърдена както от министъра на спорта Радостин Василив, така и от ЦСКА....
ЦСКА за да започне да си строи стадион досега е превел 28 млн. 498 хиляди лева, изплатените наеми не влизат в тези пари. https://www.24chasa.bg/sport/article/17917691 Хонда, дръж си пейджъра далеч от теб :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 сеп 2024 15:08

ugly bug написа:Изображение

Според Гонзо българският футбол върви в правилна посока, много скоро ще си пише 6 по шестобалната система :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 сеп 2024 15:21

peliforewer написа:...
На 29 април ЦСКА е платил малко над 3,1 млн. лева на държавата и по този е изчистил задълженията, които имеше за ползването на стадион “Българска армия” и базата в “Паначрево”.

Това бе една от основните пречки пред “армейците” за тяхното желание да построят нов стадион. Информацията бе потвърдена както от министъра на спорта Радостин Василив, така и от ЦСКА....
ЦСКА за да започне да си строи стадион досега е превел 28 млн. 498 хиляди лева, изплатените наеми не влизат в тези пари. https://www.24chasa.bg/sport/article/17917691 Хонда, дръж си пейджъра далеч от теб :) .

Пели , същия въпрос беше 3 ПЪТИ задаван в НС на въпросния министър Р.Василев . Нито веднъж не отговори. Беше помолен да предостави доказателства ,че наемите са платени - до ден днешен такива доказателства не са предоставени . Разликата е ,че когато отговаряш на парламентарен контрол ,носиш отговорност за думите си. Както и трябва да предоставиш доказателства.
Та на какво да вярваме на пеевския 24 часа или на парламентарната трибуна.
Между другото в момента споменатия от теб министър Радостин Василев случайно да е служител на Валтер Папазки ? - да или не ( знам че съм гаден , но май разполагам с повече информация от теб). Ако е да , не е ли страшен конфликт на интереси и не смърди ли на корупция?
Случайно всички билбордове на партия "Меч" да са платени от Валтер Папазки?
Все още очаквам да ми покажеш имотите , дето щеше да ми продаваш на цените , на които е оценена Армията.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 18 сеп 2024 16:02

honda написа:
peliforewer написа:...

Пели , същия въпрос беше 3 ПЪТИ задаван в НС на въпросния министър Р.Василев . Нито веднъж не отговори. Беше помолен да предостави доказателства ,че наемите са платени - до ден днешен такива доказателства не са предоставени . Разликата е ,че когато отговаряш на парламентарен контрол ,носиш отговорност за думите си. Както и трябва да предоставиш доказателства.
Та на какво да вярваме на пеевския 24 часа или на парламентарната трибуна.
Между другото в момента споменатия от теб министър Радостин Василев случайно да е служител на Валтер Папазки ? - да или не ( знам че съм гаден , но май разполагам с повече информация от теб). Ако е да , не е ли страшен конфликт на интереси и не смърди ли на корупция?
Случайно всички билбордове на партия "Меч" да са платени от Валтер Папазки?
Все още очаквам да ми покажеш имотите , дето щеше да ми продаваш на цените , на които е оценена Армията.

Тези 3,1млн.лв.са внесени през април 2022г., а Фонда влиза в ЦСКА февруари 2023г., какъв Папазки, какъв конфликт на интереси те гонят.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 18 сеп 2024 16:59

Вече ми е смешно футболист или ръководител като излезе и заяви амбиции за Шампионска лига, било то и от нашите.
Идват Карабах и ни убиват от бой. Тях ги хваща Загреб и с лекота си ги отстраниха без много зор. И тия Загреб отиват на Байерн и всички видяхме ко стана. Кви пет лева, ква шампионска лига мечтаем. Ам Реал, ам Ман С...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 сеп 2024 17:08

Загреб, преди колко години беше, паднаха в групите на ШЛ, като домакин от един френски отбор с 1:7.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 18 сеп 2024 18:20

damyanov1963 написа:Загреб, преди колко години беше, паднаха в групите на ШЛ, като домакин от един френски отбор с 1:7.

Да, от Лион. И тогава станаха най слабия отбор в ШЛ с голова разлика 3:22.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 сеп 2024 18:40

damyanov1963 написа:Загреб, преди колко години беше, паднаха в групите на ШЛ, като домакин от един френски отбор с 1:7.

Май имаше някакви съмнения около този резултат. Лион с тази победа се класира по голова разлика за осминафиналите, където отпадна от АПОЕЛ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 сеп 2024 18:46

И ренджърс паднаха миналата година от Ливърпул в Глазгоу от с 1:7, Рома Беше паднала преди години от Юнайтед в Манчестър също с 1:7, Бешикташ падна от Лийдс с 0:6 като гост, а Галатасарай падна от Челси с 0:5 в Истанбул, ако не се лъжа след това продължиха за Прокъп, май тогава така се казваше ЛЕ, и го спечелиха, че и суперкупата след това, но може да беше и на следващия сезон, не помня вече точно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 18 сеп 2024 19:02

Кви са тия чадъри на Овча купел ?
Чичо Венц кебапчета ли продава на пистата?
Едни други пък бяха оставили кофи с вода като поилки по тъч линията...
Ефбет лига с пълния си блясък.
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”